Olivia Smith

871 17 0
                                    

Nej.

Ikke ham Louis.

Ham kender jeg godt.

Han skred fra mig.

Ham kan jeg ikke lide.

Jeg går fra at være glad til næsten og være ved at græde. Han kigger undrende på mig og rækker sin hånd ud, jeg afviser ham hvilket for ham til at kigge endu mere mærkeligt på mig. Liam kigger også underligt på mig. "Olivia Smith," siger jeg så og kigger Louis dybt i øjnene på en ret vred måde. Da det går op for ham hvem jeg er bliver han helt trist, "Unsky-" starter han, men jeg afbryder ham ved at sige: "Stop, bare stop!" og så går jeg tilbage til sofaerne.

Jeg kan høre de mumler stille til hindanen imens jeg går væk fra dem. Tænk at jeg skulle mød ham igen, og så lige her.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

"Uha-da-da, det så godt ud," smiler Octavia da jeg sætter mig ned ved siden af hende i sofaen. "Han var god til det," svare jeg ærligt og med et lille smil på læben. "Hvad hedder de to fyre så?" spørger hun og kigger hen imod dem, jeg kigger ikke derover for så kunne jeg risikere at se på Louis igen, og det vil jeg ikke. "Ham jeg kyssede hedder Liam, ham den anden hedder..." svare jeg og mumler: "Louis," med host imellem 'lou'og ís, hun kigger spørgende på mig. "DEN Louis?" spørger hun lidt vredt, jeg nikker. "ej.." mumler hun stille, men så begynder hendes øjne helt at lyse helt op. "GUD! Det er jo selveste Liam Payne og Louis Tomlinson fra One Direcion!" visker hun helt glad. Da hun så ser at jeg er lidt sur visker hun så, "men dem kan vi jo ikke lide," bare for at være sød imod mig.

Hun EEELSKER One Direction og har været til 5 af deres koncerter, både her i England, men også i Frankrig, Holland og Belgien. Jeg vil give hende ret i af at deres musik er ret godt og at de er ret lækre, men Louis. AD. Ham kan jeg ikke lide. "Ollie.." siger hun stille og for sine store hundeøjne frem imens hun folder sine hænder sammen, "Ja ja.. så gå derover," svare jeg sukkende og et halvt sekund efter er hun allerede oppe fra sofaen og hende ved dem.

Jeg har ikke set Louis i næsten 7 år, han er virkelig blevet flot og moden siden da. Han har enda fået et barn. Jeg kan høre Octavias høje latter og jeg bliver helt nysgerrig så jeg vender mig og ser Liam, Louis og Occie der står og er ved at dø af grin. Jeg gad godt vide hvad de snakker om, men jeg har ikke rigtig lyst til at gå derhen igen.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Jeg kan slet ikke tænke klart, min krop føles underligt og jeg kan ikke rigtig styre hvad jeg siger og gør. Jeg går rundt herinde til festen helt alene, Octavia snakker stadig med Liam og Louis, de er vidst ved at blive gode venner. "Olli!" bliver der råbt, "JA!" råber jeg tilbage og kigger rundt efter personen der råbte mit navn. Mike kommer hen til mig og placere sine hænder på mine skuldre. "Hygger du dig?" spørger han, hans -ikke så lækre- øl ånde borre sig lige ind i mine næseborre. "Ja, gør du?" spørger jeg, han nikker. "Jeg har lyst til at kysse dig Ollie, du er så sød og flot, smukke Olivia." Jeg bliver ret glad for at han siger det, men jeg ved at han er fuld ligesom mig, så jeg tager det ikke personligt. Han vrøvler bare. "Det må du altså ikke Mike, " griner jeg, "nå.." sukker han, "må jeg så få et kram?" jeg nikker og giver ham et langt kram. "Du er en af mine bedste veninder, ved du godt det?" spørger han, jeg trækker mig ud af krammet og kigger undrende på ham. "Mener du det?" han nikker. "Tak, du er nok min eneste ven," smiler jeg og krammer ham endu en gang.

Do you remember me?Where stories live. Discover now