War Of Brothers (CZ)

11.6K 190 5
                                    

Katie Mikaelson je normalní 18cti letá holka, s vzácným darem, co miluje focení a sporty. Její vášní je sběr čehokoliv, co zahrnuje pandy od pastelek až po obrazy. Ze srdce však nesnese pohled na ubližování slabším, proto se taky zaplete do "války" mezi dvěma bratry - Louise a Marcela. A její život nabere na obrátkách o 180 stupňů. 

Louis je starší bratr Marcela, ale chová se k němu jako ke kusu hadru. Ve škole je velmi populární a nehodlá své místo ztratit jen kvůli někomu, kdo si říká "bratr". Zároveň patří i se svou partou do fotbalového týmu, zastávají názor, že holky nepatří na hřiště, pokud neroztleskávají.

Marcel je 18cti letý šprt, co si raději všímá jen svých věcí, jen aby se vyhnul ráně či posměchu od spolužáků. Nikdy se nebrání a nikdy neřekne nic zlého na své "tyrany". Svého bratra má rád, ať už je Louis jakýkoliv.

Jednou se však stane něco, co nečekal ani jeden z bratrů. Někdo se postaví mezi ně a to teprve začne tzv. válka bratrů.

________________________________________________

Ahooj,

Vidíte dobře, rozhodla jsem se napsat další povídku, tentokrát s Louis a Marcel v hlavních rolích! <3

Než to, tady začnu zveřejňovat, chtěla bych znát názor, zda to má cenu psát a najde se aspoň někdo, kdo to číst bude, takže stačí kliknout na vote nebo přidat  koment   ..máte vše ve svých rukou .))) 

xx *Lulu 

P.S.: večer do osmi přidám díl ATTLHEA! .)))

War Of Brothers (CZ)Where stories live. Discover now