Bölüm 19

8.1K 230 16
                                    

Beril'in Bakış Açısında biraz iğrençleşe bilirim. O yüzden hiçbir şey yememeye dikkat edin!

Bu arada RAMAZAN AYINIZ mübarek olsun.

#Ed Sheeran - Give Me Love

Aklımdasın diyen balıklar,
Ömrümsün diyen kelebekler gördüm.

Küçük İskender

-Demir'in Bakış Açısından-

"Demir ben hamileyim."

Ha?! Ben yanlış mı duydum? Yoksa Beril gerçekten kendisinin hamile olduğunu mu söyledi? Gözlerimi iri iri açarak şaşkınlıkla Beril'e baktığımda gözyaşları gözlerine dolmuş bir şekilde bana bakıyordu. Bir elimle elini tutarken, diğer elimle yanağını okşayarak, "Sen emin misin?" diye sordum fısıltıyla. Beril beni onaylar bir şekilde kafasını salladığı anda hızla yerimden kalkıp onu da kucağıma aldım ve havaya kaldırdım.

Avazım çıktığı kadar, "Seni çok seviyorum Beril!" diye bağırdım. Beril ise hem gülüyor, hemde ağlıyordu. Şimdi anladım niye Ali bana bu şekilde seslenmişti. Çünkü ben bir baba olacaktım artık. Onu dikkatli bir şekilde yere indirip öpmeye başladım. Alnından, burnundan, çenesinden özellikle dudaklarından öptüm. Taki annem ve babam odama girip öksürür gibi yaparak dikkatlerini üzerlerine çekene kadar. "Tebrikler bebeğim!" diyerek yanımda biten annem önce Beril'i sonra da beni öptü. Şimdi ise sıra geldi ölümüm ile yüzleşmek. Tolga sakin adımlarla yanıma yaklaşıp bana sarıldı. Daha sonra Beril'e sarılıp alnından öptü.

"Sanırım dede olma zamanım gelmiş." dedi gülümseyerek. Yüzümdeki kasılan kaslar, Tolga'nın içtenlikle gülümsediğini gördüğümde, anında gevşedi ve uzun zamandır tuttuğum nefesi sonunda verdim.

İkimiz için iyi geceler dileklerini ilettikten sonra odadan çıkıp bizi baş başa bıraktılar. Beril yavaş adımlarla odanın balkonuna çıkıp dışarıyı incelemeye başladı.

Sessiz adımlarla arkasına geçtim ve kollarımı beline dolayıp kendime doğru çektim. "Sence kim olacak?" diye sordu merakla Beril. Omuzlarımı bilmediğimi belirterek silktim, "Ama kız olmasını isterdim." dedim yüzümü saçların içine daldırarak.

Kollarımın arasından çıkıp merakla bana baktı. "Neden kız? Neden erkek değil?" diye sordu suratında ki merakı sesine yansıtarak.

"Çünkü eğer bir kızım olursa aynı senin gibi güzel olacak. Ben bundan eminim." diyerek onu kucağıma alıp odaya girdim ve yatağa yatırıp arkasından sarıldım. "Ben sanmıştım ki erkekler hep erkek çocuk ister." diyerek itirazda bulundu.

"Demek ki her erkek değil." dedim ve karnına dikkat ederek kendime doğru çektim ve saçlarından öptüm. "Hadi şimdi uyu!" dedim ve kendimi sevdiğimin rahatlatıcı kokusuna bıraktım.

-Beril'in Bakış Açısından-

Midemden ağzıma kadar yükselen acımsı tat, benim yataktan fırlayıp banyoya doğru koşmama neden oldu.

Kafamı klozete dayayıp içimdekikerin dışarı çıkmasını izledim. Odanın içinde Demir'in ayak seslerini duymamla kafamı klozetin içine iyice sokmam bir oldu. "İyi misin?" diye sordu endişeyle uykulu bir şekilde.

Kafamı olumsuz anlamda sallayıp, " Görmeni istemiyorum," demeye zorladım kendimi. Bir süre sonra böğürmelerim bittikten sonra Demir'in yardımları sayesinde ayağa kalkıp elimi yüzümü yıkadım ve odaya dönüp yatağa oturdum. Demir önüme geçip yere oturdu ve bana bakmaya başladı. Merakla, "Niye bakıyorsun?" diye sordum dirseklerimi dizlerimin üzerine koyup ona doğru eğilerek.

Üvey KardeşimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin