Çok mu Çok Önemli Duyuru

17.2K 409 47
                                    

Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. Yine ve yeniden uzun bir süre ortalıktan kayboldum ve bu durumdan hiç hoşlanmadığınızı da biliyorum. Fakat duymaktan sıkılsanız da yine aynı şeyi söyleyeceğim; geçerli sebeplerim vardı. Bu yazıyı çok önce yazmam gerekiyordu biliyorum. Ama buna bile zamanım yoktu ki aynı okulda okuduğum okuyucularım da nedenlerini biliyor. Asıl konumuza gelirsek;
Soru 1: Neden uzun süredir bölüm gelmiyor?

~Uzun bir süre önce bir yayınevinden Siyahım'ın kitap olması için bir teklif aldım. Siyahım üzerinde çokça düzenlemeler yaptım ve halihazırda olan bölümleri yayınevine gönderdim. Okuyup detaylı ve kapsamlı bir inceleme yapacaklarını söylemişlerdi. Ancak iki ay boyunca haber dahi gelmedi ve ister istemez kendime şu soruyu sordum: Siyahım yeterince iyi bir kurgu değil mi? Bu sorunun cevabını bulmak için uykusuz kaldığım gecelerim de oldu. Ancak cevabı bulduğumu düşünüyorum. Siyahım iyi bir kurgu, taslağı gönderdiğim yayıneviyse iyi bir yayınevi değil. Onlar sadece popülerite arıyorlardı ve benim hikayem günümüz klişelerinden uzakta ,kalender bir hikayeydi. Şuan oldukça huzurluyum bu konuda.

Soru 2: Yeni bölüm ne zaman gelecek?

~Arkadaşlar benim düzenli bir şekilde bölüm yükleyebilmeye uygun bir hayatım yok maalesef. Her dakikam koşuşturma ve dehşet verici bir şekilde yoğun geçiyor. Eve vardığımda kapının önünde oturup ağlamaklı bir sesle "Uykum var!" dediğim günleri de hatırlıyorum. Henüz bir lise öğrencisiyim, elbet derslere girmek haricinde ne meşguliyetim olduğunu sorguluyor olabilirsiniz. Uzun bir süredir okulun oratoryo gösterisi için hazırlanıyorum. Üstüne bir de yeni eve taşınma durumu da söz konusu. Okulda oratoryo provaları, eve dönünce eşyaları kolileme, tüm bunların içinde sınavlara hazırlanma derken günün sonunda kendimi duvarda uyurken buluyorum. Kehribar saçlı Baran'ımız da rüyalarıma girip vicdan azabı çekmemi sağlıyor. Hal böyleyken aklınızdaki soru işaretlerini ve bana olan öfkenizi bir nebze soldurmak istedim. Yeni bölümün ne zaman geleceği hakkında net bir tarih veremeyeceğim ama sizi çok acayip ve şaşırtacak bölümlerle döneceğim konusunda kuşkunuz olmasın.

Baran'ın geçmişi, Asya'nın kararları, gökyüzü ve kelebeğin toprağa gömdükleri sırları ve daha fazlasıyla geri döneceğim. Baran'ın yağmurları daha yeni yağmaya başlamış ve Asya o yağmurda henüz ıslanmamışken bu hikaye bitmemiştir. Hepinize kucak dolusu sevgilerle.

Sosyal medya hesaplarım;
İnstagram: @ezgi.dilara
Twitter: @arizabiri
Facebook: Ezgi Nur Morkoç
Tumblr: ezgininsiyahtonu
Snapchat: ezgi-dilara

SİYAHIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin