HAKKIMDA YİRMİ ŞEY

2.7K 207 228
                                    

@KelebekEtkisi isimli yazar arkadaşımın meydan okumasını kabul ediyorum.

1) İsmim Gamze. Lise son öğrencisiyim ve sınava hazırlanıyorum. On yedi yaşındayım. Akrep burcuyum ve burcumun özelliklerini sonuna kadar yansıtıyorum. Kıskancım, inatçıyım, dobrayım... Kendim hakkında konuşmayı sevmem diye triplere girmeyeceğim.

2) Esmer ve yeşil gözlüyüm. Çoğu insan bu yüzden gözlerimi beğeniyor. Bir hocam nazar boncuğu takmamı söylemişti, nazar olmasın diye. Hatta renkli gözlü insanların gözlerinin çabuk bozulduğunu söylemişti. Sonra ben onu dinlemedim ve 1.5 derece miyop oldum.

3) Sevdiğim bir insanı ya tam severim ya hiç sevmem. Ortam yoktur.

4) Kitap okumaya bayılırım. Hatta sınav yüzünden kitap okuyamadığım için şikayetçiyim. Kendimi ana karakterin yerine koymaya bayılırım. Bir kitap bitirdiğimde acaba böyle olsaydı nasıl olurdu diye düşünürüm. O yüzden yeni bir kitaba başlamam bayağı uzun sürüyor. O sürede biten kitabın karakterlerini özlemekle ilgileniyorum. En sevdiğim kitap serisi Açlık Oyunları. Hala tekrar tekrar okuyabilirim. Prim için hala üzgünüm. Kedim olursa adını onun hatırası için Buttercup koyacağım. :D

5) Diğer bir ilgi alanım arabalar. Çocukken oyuncak arabalarla oynamaya bayılırdım. Şu an elime verseniz bile oynarım o derece! Tabii gerçeklerini daha çok seviyorum ama onlar pahalı. :D

6) Uykuya bayılırım. Akşam erken yatıp sabah geç kalkanlardanım. Rekorum on yedi saat!

7) Üşengeçlikte ve umursamazlıkta çığır açtığımı düşünüyorum. Bir keresinde gece uyandığımda burnuma yanık kokusu geldi. Acaba ev mi yanıyor lan dedim. Sonra aman neyse yat uyu deyip uyudum. Bunu sabah anneme anlattığımda annem biz nerede hata yaptık der gibi baktı bana.

8) Lisede hiç konuşmayan tipim. Gıkımı çıkarmadan kitap okurum. Burada herkes arka sırada oturduğunu falan yazıyor. Bizim okulda işler farklı sanirim. Kimseyle bağlantı kurmayanlar biz de hep en önde otururlar. Ben de hep en önde oturdum.

9) Bazı arkadaşlarım çok uğraştılar kahkaha atmam için ve konuşmam için. Sürekli neden hiç konuşmuyorsun sorusuna maruz kaldım. Sebebi sınıfı sevmememdi tabii. Tanısanız siz de sevmezsiniz gerçekten.

10) Köpeklere ve kedi yavrularına bayılırım. Pomeranian favorim! Çok istedim alalım eve bir tane diye ama annem izin vermiyor. Köpek giren eve melek girmezmiş falan filan. Evde canlı olarak çiçek besliyorum sadece. Adı da Şakir. :D

11) Çocukları sevmem. Çok baş belası oluyorlar ve onlarlar anlaşamıyorum. Benden uzak olsunlar lütfen. Bebeklerde bu gruba dahil.

12) Ailesinden ve kendisinden başka bir şey konuşmayan insanlardan nefret ederim. Bana ne bundan diye bağırmak istiyorum ama kırılmasınlar diye fazla bir şey söylemiyorum. Sonra benim bir derdimi onlara anlatıyorum ve tepkeri boşver oluyor. Sonra da neden Gamze konuşmuyor?

13)Samimiyetsizlikten hoşlanmam. Herkese canım diyen insanla isimlerin sonuna -ciğim eki getiren insan samimiyetsizlikte ölümüne kapışır.

14) Feministim ama kadın erkek ayrımı yapan kim olursa ona karşı cinsiyetçiyim.

15) Büyüdüğümü Dylan O'Brien'in saçlarından anlıyorum. Evet o benim favorim. Teen Wolf izlediğim tek dizi. İlk başladığı zamandan beri takipteyim. Bu yüzden yeri çok ayrı. Ayrıca Teperlerin Kızı'nın ilham kaynağı bu dizi. Arkadaşım diziyi izlemiyor ama ona sürekli anlattığım için izlemiş kadar oluyor. Theo'dan nefret ederim.

16) Bir filmi ya da diziyi izlerken verilen sahneyi yaşarım. Karakterlerle konuşurum. Hatta Allison öldüğünde "Baban beni bekle yalnız gitme demişti." diye bağırmıştım. Ya da korku filmi izlerken herkes "O kapıyı açma!" der, ben "Hadi aç artık kapıyı da geber!" diye bağırırım.

17) Korku filmi izlerken gülerim genelde. Saçma geliyor bazı tepkiler. Korku filmi izledikten sonra arkadaşlarımı korkutmak en büyük hobim.

18) Favori film serim Hızlı ve Öfkeli. Paul Walker öldüğü için hala üzgünüm. Son filmi izleyip üzülmeyen varsa burayı sessizce terk etsin lütfen.

19) Aksiyon filmlerine bayılırım. Bir filmde araba takibi, silahlı çatışma veya dövüş sahnesi yoksa o film beni sıkıyor.

20) Türkçe duygusal şarkıları severim. Yabancı şarkılarda bunu fazla aramıyorum. Yerli en çok Model grubunu severim. Klibi çıkmadan bir şarkıyı dinliyorum sonra klip çekiyorlar ve o şarkıyı herkes öğreniyor. Evlat acısı çekiyorum resmen. Dinlediğim şarkıların sadece benim olmasını istiyorum. Biliyorum garip bir huy. Yabancılardan Lana Del Rey ve Lorde dinlerim daha çok. Tarzları diğer şarkıcılara göre farklı olduğu için onları seviyorum ve yabancı şarkıyı bana ilk sevdiren Lorde.

Hadi bakalım sıra sizde! ☺☺

YoungCrew_99

emma_emma_003

bigbangtanist

mar-ayn

starkravingmad745

bgncr96

TEPELERİN KIZI Donde viven las historias. Descúbrelo ahora