29. Kapitola

3.6K 334 19
                                    

Pohled Hoseoka:
„Jimine, no tak už se nezlob. Tae a Kook si to vyřeší i bez tebe." zamumlal jsem a Jimin na mě hodil naštvaný pohled. „Jak ses ho kruci mohl zastávat?" Jimin div neječel a pořád přecházel po obýváku. „Jestli myslíš Taeho, tak neudělal nic hrozného. To že ho nemáš rád-" Jimin mě ani nenechal domluvit a začal po mně křičet. „Máš pravdu, nemám ho rád, ale tentokrát to není kvůli tomu. Kookie ho očividně rád má a ten hajzl mu prakticky do očí řekl, že on ho rád nemá a že s ním chce jen šukat." Min dál přecházel po obýváku a já ho chytl za zápěstí.

„Uklidni se Mine. On prostě neměl dobré zázemí... Chci říct, nesnáší, když má někomu říct, že by ho mohl mít rád. Nejsem si jistý, ale mám pocit, že takhle zareagoval právě proto, že ho má rád, ale nechce... nebo spíš se bojí..." nechtěl jsem před Minem rozebírat Taeho život, ale jinak by se asi neuklidnil.

Jimin trhl rukou, v domnění, že ho snad pustím. „Mine ti dva teď nejspíš šukají a jsou šťastní, tak to neřeš." místo toho, aby to Jimina uklidnilo, se ještě víc naštval a tentokrát se mu podařilo, ruku vytrhnout z mého sevření. „Do prdele ten hajzl si z Kookieho ještě udělá děvku!" zamrmlal Jimin a šel směrem ložnice. Pomalu jsem ho následoval, ale on mi zabouchl dveře skoro před nosem. Protočil jsem očima a otevřel dveře, které naštěstí nezamkl.

V pokoji vládlo šero z toho, jak měli zatažené rolety i závěsy. Jimin ležel ve své posteli, s hlavou zabořenou v polštáři. „Jimine on z něj děvku neudělá. Kook není blbej a Tae není zase tak hrozný. Tak se uklidni." chtěl jsem k němu přijít blíž, ale než jsem se stihl pohnout Jimin zvedl hlavu a v jeho očích se odrážel vztek jako nikdy. „Vypadni odtud. Nemám na tebe náladu." zařval a znovu hlavou praštil do polštáře.

Podíval jsem se na dveře a pak je zavřel, aby v pokoji byla větší tma. Přešel jsem k Minovi a sedl si vedle něj. Rukou jsem ho hladil po zádech, ale Min mi ruku odrazil. „Říkal jsem, ať vypadneš." sotva jsem mu rozuměl, jak to mumlal do polštáře. „Mine přeci na mě nebudeš naštvaný." nafoukl jsem tváře a doufal, že se na mě podívá. Jimin se po chvíli zvedl hlavu a když mě uviděl, jeho pohled se z naštvaného stal pobaveným. „Nechci se hádat kvůli těm dvěma." rychle jsem zamrkal a nahodil roztomilý výraz. Jimin se začal smát a pak mě objal. „Nehádáme se." podotkl a já mu objetí oplatil.

„Podíváme se na nějaký film?" zeptal se Min, když se ode mě odtáhl. „Jedině pokud budu moct vybrat." neřekl jsem to jen tak, měl jsem plán. Jimin bez protestu pokýval hlavou a zapnul laptop. Když se načetl, tak mi ho podal a já vybral na netu nějaký horor s dobrým hodnocením.

Když Jimin uviděl obsah filmu, skoro zkameněl. „Tak to v žádném případě, na horor nekoukám." Jimin sklapl laptop a naštvaně si zkřížil ruce na hrudi. „Ale přeci by ses nebál." zasmál jsem se a znovu laptop otevřel. „Nebál, šílíš? Když jsme byli ve strašidelném domě, tak nás kluci vyděsili a já pak spal několik nocí s Kookiem v jedné posteli a v těsném objetí." splašeně na mě vychrlil Min. Překvapeně jsem nadzvedl obočí. Spal s Kookem v jedné posteli? „Cože jsi to řekl?" zavrčel jsem a Jimin se usmál. „Slyšel jsi, na nic takového nekoukám." našpulil pusinku, na kterou vzápětí dostal letmý polibek.

„Ty mi neustále vyčítáš Taeho a sám si spal s někým jiným v posteli? A k tomu v těsném objetí? A v klidu mi to řekneš? O co se snažíš Mine?" zavrčel jsem a on se sladce usmál. „Nemyslel jsem to nijak špatně. Ani jsme v té době nebyli spolu." nervózně se podrbal na zátylku. „A od doby, co jsme spolu, jste už spolu v posteli nespali?" zeptal jsem se docela naštvaně a Minovi oči okamžitě uhnuly jinam.

„Mine? Jak myslíš, měníme si spolubydlící." řekl jsem přesvědčeně. „C-co?" zakoktal se Min a tentokrát jsem si já zkřížil ruce na hrudi. „Slyšíš dobře. Buď budeš na bytě se mnou, nebo Taem." znovu jsem zavrčel a Jimin na mě překvapeně vyvalil oči. „Nemůžeš po mně chtít, abych byl s Taehyungem na pokoji." zařval a já se na něj naštvaně podíval. „To jsi mě zavrhl dřív než Taeho?" popravdě mě tahle skutečnost příšerně vytáčela. „Ne, zavrhl jsem Kookieho a Taehyunga na jednom pokoji, dřív než sebe a Taehyunga na jednom pokoji." začal se okamžitě bránit Min a já byl o trochu klidnější.

Jimin se na mě smutně podíval a pak se mi přesunul obkročmo na klín. „Pochop to, Kookie má noční můry. Už tolikrát ječel ze spaní. Tolikrát brečel. Vždy když ho vzbudím, že je to jen sen, se příšerně klepe strachy. Nemohl bych ho tam, jen tak nechat. Když ho objímám tak se, alespoň trochu uklidní a nakonec usne. Dobře víš, že je pro mě jak mladší bráška, hyung." zamumlal mi u rtů, a nakonec mě omluvně políbil. Musím říct, že můj plán ho vyděsit se zvrtl v trochu nechtěné zjištění, ale Min mi právě seděl na klíně a omluvně mě líbal. Nemohl jsem si stěžovat.

Oběma rukama jsem chytl Mina za boky, a nakonec prohloubil náš polibek. Min zavrněl a já se usmál do polibku. Odtáhl jsem se, abych nabral vzduch, Jimin mi ruce obmotal kolem krku a jednou rukou si hrál s mými vlasy, vzadu na hlavě. Znovu jsem Mina políbil a pak jednou rukou zajel pod jeho tričko, kde se rýsovaly jeho úžasné svaly. Musel jsem uznat, jak má Jimin dokonalé tělo a nutil mě ho chtít víc.

„H-hyung, já si nejsem jistý." zamumlal Jimin a chytl mě za ruku, kterou jsem měl pod jeho tričkem. „Neboj Mine, nemám v plánu nic víc než se jen kochat tvým tělem. Nejsem jako ti dva." upřímně jsem se usmál a doufal, že to Jimina uklidní. Min se na mě sladce usmál a pak mě šťastně objal. „Děkuju hyung, jsi nejlepší." zamumlal, když se ke mně ještě více přimáčkl.

Sundal jsem ze sebe to malé, roztomilé stvoření, zavřel laptop a opatrně ho položil na stůl. Pak jsem položil Jimina do postele a lehl si vedle něj. Vískal jsem ho ve vlasech a on se ke mně přitulil. „Mám tě rád hyung. Doufám, že se nezlobíš." zamumlal a po chvíli jsem uslyšel jeho těžký dech, jak usnul. „Nejsem naštvaný, jak bych na tebe mohl být Jiminie. Doufám, že víš, že tě taky mám rád. Vlastně tě možná i miluju."

××××××

Heh... Proč na ty dva jsem tak hodná a na pár vkook ne? Sama to vůbec nechápu XD

Tak doufám, že se vám dílek líbil a kdyby se nějako opozdily díly, tak se moc omlouvám mám praxe a mám toho nad hlavu, takže možná se nedostanu k pc nebo na to zapomenu XD Ale snad se nic nestane XD

I hate you, but...Kde žijí příběhy. Začni objevovat