21. Kapitola

4K 356 33
                                    

„Myslím tím, že se ti chci vyznat." řekl celý rudý Jimin a já se usmál. „A taky se tě ptám Hoseoku, budeš se mnou chodit?" znovu si začal žužlat ret a jeho oči mě netrpělivě sledovaly. Neodolal jsem tomuhle stvoření a znovu spojil naše rty. Min se do polibku usmál a začal mi ho oplácet. Jazykem jsem mu přejel po spodním rtu a on opatrně otevřel svá ústa. Hned jsem se mu vkradl do úst a začal je prozkoumávat. Jimin chutnal neuvěřitelně dobře. I když nerad jsem se od něj odtáhl a nabral vzduch.

„Takže chceš povýšit z mé děvky na přítele?" zeptal jsem se, když jeho rty byly pořád kousek od těch mých. Jimin vytřeštil oči a uhnul pohledem. Nechápu, jak může být tak roztomilý. Lehce jsem se ušklíbl a donutil se ho na mě podívat. Jeho tváře byly pořád zarudlé, rty červenější a vlhčí než obvykle, díky našim polibkům. „Mine..." Jimin na mě soustředil veškerou pozornost. „Rád bych s tebou chodil, ale nejde to. Chci říct, jak by to asi dopadlo? Brzy by to skončilo." jeho oči posmutněly a odtáhl se ode mě. „Proč si mě teda líbal?" zakňučel Min a vstal z pohovky.

Nechtěl jsem ho zranit. Jen jsem nechtěl budoucí nedorozumění. „Mine poslouchej mě..." vstal jsem a stoupl si za něho. Položil jsem mu svou ruku na jeho rameno. „Podívej se na mě." snažil jsem se ho otočit čelem k sobě, ale on výrazně protestoval. Nebudu lhát, že mě ani na chvíli nenapadlo, že si ze mě dělá prdel. Vlastně pořád mám lehké podezření, přeci jen mě celou dobu nesnášel a urážel. Začal jsem být lehce frustrovaný a chtěl znát pravdu.

Otočil jsem ho čelem k sobě a jeho pohled hned padl na zem, tak abych mu moc neviděl do obličeje. „Sakra Jimine, můžeš se na mě podívat! Jestli si kurva děláš prdel tak-" nedořekl jsem to. Protože když Jimin zvedl hlavu, abych na něj viděl, ukázal mi tak své smutné oči, které zaplňovaly slzy. „N-nedělám, já.. já nevím co to se mnou je.." zafňukal a pár slz mu skutálelo po tváři. Setřel jsem je a pohladil ho po vlasech. „Já opravdu n-nevím.. Jen, když mi Kookie řekl, že tě nejspíš mám rád.. a já začal zjišťovat, že je to pravda.." Jimin si protřel oči a snažil se zahnat všechny slzy. „Proč mi to děláš Hoseoku?" zamumlal a já se zasmál. „Za tohle, tak nějak nemůžu." bránil jsem se.

„Nemůžeš? Tak proč vypadáš pořád tak dobře? Proč pokaždý, když tě vidím, tě chci políbit, potom co jsi mě zatáhl k vám na sedačku?" když to říkal, nepodíval se na mě, ale za to znovu zrudl. Začal jsem věřit tomu, že je to pravda. Jinak by nebrečel, že ne?

„Dobře zkusme to." pronesl jsem a Jimin se na mě vyděšeně podíval. „C-co?" zakoktal se a nedůvěřivě se na mě podíval. „Říkám zkusme to. Už jsem předtím řekl, že by mi to nevadilo, ale nevím, jestli to skončí dobře Mine." dal jsem mu rychlou letmou pusu na rty. Jimin mi věnoval stydlivý pohled a přikývl. „Ale, je tu jedna věc-" ani jsem nedokončil větu a Jimin si povzdechl.

Bylo mi jasné, že poslední, co chce slyšet, byla nějaká ale. „Mine nechci, aby sis myslel, že to dělám kvůli té taneční soutěži. Opravdu to s tebou chci zkusit." vřele jsem se usmál a rozcuchal mu vlasy. I on se na mě usmál tím sladkým úsměvem. A konečně vypadal šťastně. Že bych tohle malé štěně, přeci jen dokázal udělat šťastné?

„Hoseoku?" chytl mě za ruku a skousl si ret. „Opravdu nic nemáš s Taehyungem? Já jen, že jste pořád spolu a jako kamarádi, to někdy nevypadá." zamumlal a více mi stiskl ruku. V očích se mu odrazil vztek, ale hned zmizel. „Myslel jsem to vážně, opravdu s ním nic nemám. A neměl jsi to říkat Kookovi, vytvořilo se zbytečné nedorozumění." objal jsem ho a on mi hned ruce obmotal kolem trupu.

Nechápu, jak se z takové 'nenávisti' dokázal přeměnit na tak roztomilé a přítulné štěně. „Jaké nedorozumění?" víc se ke mně přitiskl a já ho pohladil po vlasech. „Tae a Kook se kvůli tomu, trochu pohádali, ale podle všeho si to nejspíš vyřešili, a to svérázným způsobem." jo, řešení hádek sexem, jak normální.

„Já se omlouvám, já jen..." odtáhl se ode mě a vstal. „Prostě mi vadí kdykoliv jsi s Taehyungem. Vím, že nejsem v právu to říkat. Choval jsem se jak idiot. Dokonce jsem kvůli tomu odstrčil i Kooka, ale prostě když jsem vás viděl se líbat... Asi fakt nemám rád Taehyunga." mrmlal Jimin a odešel ode mě. Začal utírat kuchyňskou linku, která už předtím byla čistá.

Přišel jsem za ním a objal ho zezadu. Bylo to zvláštní, i když jsem si vždycky myslel o Minovi, že je roztomilý, a ne jednou jsem na něj dostal chuť, teď jsem ho mohl obejmout nebo ho políbit, bylo to opravdu divné. A ani nemluvím o tom, že já a Jimin jsme předtím neměli zrovna příjemný vztah.

„I když Taeho nemáš rád, máte něco společného." zasmál jsem se při vzpomínce na Taeho ranní výstup, když jsem sáhl na Kooka. Jimin ke mně otočil hlavu, se zvídavým pohledem. „Ty i Tae žárlíte, i když nemáte důvod." „Cože? Proč by Taehyung žárlil." takže Jimin neměl nejmenší tušení, co ti dva provádí. „Kvůli němu." pohodil jsem hlavou k pokoji, kde byl Kook. Jimin překvapeně zamrkal a usmál se. „Takže ty Kookieho pohledy, byly přece něco víc." zamumlal a já jsem přikývl. „Myslel jsem, že mě ráno zabije, když jsem sáhl na Kooka." Jimin se podíval na dveře, kde byl Kook a povzdech si.

„S Taem opravdu nic mít nechci. Chci to zkusit s tebou." otočil jsem ho čelem k sobě a vtiskl mu rychlou pusu na rty. Na tohle si rychle zvyknu. „Mine chci to s tebou zkusit, ale bude to složitější. Prakticky nic o sobě nevíme, a to ani nemluvím o tom, jak jsme se k sobě dřív chovali." zasmál jsem se a Jimin přikývl.

„Díky, že jsi mi dal šanci i po tom mém chování." dal mi ruce kolem krku a pokusil se mě políbit, ale já si stoup na špičky a zvedl hlavu. „Hej to není fér." zamrmlal a našpulil pusinku. „Opravdu moc roztomilý." zamumlal jsem a dal mu jeho chtěný polibek. Když se Jimin odtáhl, šťastně mlaskl a usmál se. „Pojďme se o sobě dozvědět víc. Chci, aby nám to vyšlo." Min mě chytl za ruce a jeho tvář oplývala štěstím. Že bychom přeci jen spolu mohli být?

××××××

Tak co říkáte na Hobiho a Jimina? Myslíte, že to těm dvou vyjde nebo to skončí katasrofou?

Omlouvám se, že jsem minulý díl ukončila v půlce věty, ale prostě mi to tam sedělo XD

Doufám, že se vám díl líbil a moc vám děkuji za vote a komentáře XD

I hate you, but...Kde žijí příběhy. Začni objevovat