26. Kapitola

3.9K 326 24
                                    

„Jungkookie pojď se mnou." zašeptal mi do ucha Tae a mně začalo cukat v rozkroku. Tae mě vzal za ruku a odtáhl mě na záchodky. „To mě opravdu chceš ojet na záchodech?" zasténal jsem a Tae přikývl. „Od včerejška, nemyslím na nic jinýho." usmál se a zatáhl mě do kabinky, kterou následně zamkl.

„Tae to od teď spolu budeme šukat každou volnou chvíli?" zasténal jsem a Tae šťastně přikývl. „Máš úžasné nápady." zamumlal mi do rtu a začal mě divoce líbat. Zmáčkl mi můj polo-ztvrdlý rozkrok a snažil se, aby nebyl jen polo-tvrdý. Dal jsem mu ruce kolem krku a prohloubil polibek.

„Dnes na to nemáme moc času, ještě si musím něco zařídit." zamumlal Tae a já přikývl. „Já bych se zase rád najedl." zasmál jsem se a Tae mi stáhl kalhoty i s boxerkami. „Ty to dej taky dolů." začal jsem mu stahovat jeho spodní oblečení a on mi pomáhal. Pak mi vzal lem trička a já mu ruku chytl. „Triko dolů nemusí." protestoval jsem. „Ale chci vidět tvoje tělo Jungkookie." posmutněl a přiblížil se k mému uchu. „Moc miluju tvoje tělo." zašeptal mi do ucha, které vzápětí olízl. „Tae nedělej kraviny a udělej to, cos chtěl." zamumlal jsem a on přikývl.

Sesunul jsem se na kolena. Ty dlaždičky byly trochu nepříjemné, ale bylo to snesitelné. Obkroužil jsem Taeho špičku a on zasténal. Bylo úžasné, jak byl čím dál tvrdší a tvrdší. Pomalu jsem ho vzal do úst a začal jezdit nahoru a dolů. Tae znovu zavzdychal a já přidal jazyk. „Kurva Jungkookie! To je úžasné. To budu chtít častěji." zasténal a já na jazyku ucítil jeho chuť.

Teď když jsem věděl, že je připravený jsem se odtáhl a znovu si stoupl. Tae něco nesouhlasně zareptal a vzal mě za zadek. Já jsem kolem jeho boků obtočil nohy. „S nebo bez?" zeptal se Tae. „Bez." řekl jsem bez rozmyšlení. Už takhle nás kluci podezírali, potřeboval jsem to co nejrychleji. Příprava, nepříprava. „Jungkookie, bude to bolet." zasténal Tae, jako by to mělo bolet jeho a ne mě.

„Prostě ho do mě strč Tae." zasténal jsem a on přikývl. Pomalu svého ztvrdlého kamaráda nasměroval k mému vstupu a začal do mě vnikat. „Oh.. Kurva!" napůl jsem zařval a napůl zasténal. Cítil jsem, jak mi po tváři steklo pár slz, když ho do mě Tae celého zasunul. „Sakra Kooku. Já ti to říkal." zanadával Tae a chtěl ho ze mě vytáhnout. Já jsem ale víc upevnil stisk mých nohou, což způsobilo, že Tae byl znovu celý ve mně. „Jungkookie co to vyvádíš?" zasténal a stíral mi slzy. „Prostě jen chvíli počkej, zvládnu to!" rozkázal jsem a Tae přikývl.

„Jestli nebudeš moc chodit, tak pak to na mě neházej." zamumlal a já se usmál. „Jako by tě zajímal můj stav. Hlavně že si zašukáš." zasmál jsem se a kývl na znamení, že se může hýbat. Tae se pohnul, ale jen trochu. „Sakra jsi tak úzký." zasténal a já se usmál. Miluju, když ztrácí kontrolu, je to děsně sexy. Začal se plynule pohybovat a já zvrátil hlavu.

„Oh.. Kruci, ano!" zařval jsem, když mnou projela slast z Taeho přirození ve mně. „I když si to možná nemyslíš, záleží mi na tom, jak se cítíš. Oh.. sakra to je dobré." zasténal Tae a nadechoval se, aby mohl pokračovat. „Mám tě rád Jungkookie, to si ksakru pamatuj." Tae začal zrychlovat a já věděl, že za chvíli už bude hotový. Vyhledal jsem jeho ústa a začal ho líbat. Tae mi hned polibek oplatil a začal si hrát s mým jazykem.

Měl jsem pravdu. Za pár chvil se Tae udělal. Horká tekutina, která se rozlila v mém zadečku, mi dopomohla k orgasmu. Přitáhl jsem si Taeho k sobě a on mi dal pusu na tvář. „Myslím to vážně Kooku. Nejsi pro mě jen někdo, koho můžu ošukat. Jsi jeden z mých nejbližších přátel. To jen kvůli tobě jsem se začal bavit s Jiminem." zhluboka se nadechl a pokračoval. „Chci, abys nic nemusel řešit. Už toho máš takhle dost." znovu mi dal pusu na tvář a když jsem se odtáhl z pevného sevření, usmál se na mě. Pomalu ze mě vytáhl své přirození a já se zas ocitl nohama pevně na zemi.

Sebral jsem si hadry a začal se oblékat. „Jsi v pohodě?" zeptal se Tae a taky se začal oblékat. Šlo to dost blbě. Předtím jsem si ani neuvědomil, jak je vlastně kabinka malá. „Je to v pohodě." sice mě trochu pálil zadeček, ale to se zvládne. „Tohle si oba dva vynahradíme." zamumlal Tae a já si zapnul zip u kalhot. „Co tím přesně myslíš?" Zeptal jsem se a Tae mě políbil.

„Postarám se, abys příště zažil tu největší rozkoš a žádnou bolest. A já zase budu mít úžasný pohled na tvé krásné tělo." po tomhle jsem se trochu začervenal a Tae se usmál. „Dobře s tím souhlasím." zašeptal jsem a Tae na mě mrkl. „A přestaň se přede mnou stydět. Jsi roztomilý i bez toho." rozcuchal mi vlasy a já zavrčel. Nemám rád, když mi říká, že jsem roztomilý, i když je to Tae.

Chtěl jsem vyjít z kabinky, když v tom někdo otevřel dveře. Tae mě stáhl zpátky a dal si prst na pusu. Tohle bylo těsné, málem nás někdo ze školy viděl. „Co chceš Joone?" oba jsme ztuhly a začali poslouchat. Byl to určitě hlas Yoongiho a potom jakou včera ti dva ztropili hádku, jsem fakt nečekal, že spolu promluví.

„Chci se udobřit. Sakra Yoongi alespoň kvůli Jinovi." Joon začal prosit a Yoongi se zasmál. „Ty i on, jste mi jedno." řekl chladným hlasem Gi. „To se s ním rozejdeš? Po tom všem? Chodíte spolu několik let!" Joon začal řvát. „Yoongi to kvůli tomu, že jsi začal chodit s Jinem, jsme se pohádali. A když je tu šance, znovu se začít bavit, tak se toho vzdáš. To mě tak moc nenávidíš?" Joonův hlas začal být smutný a Tae začal potichu otvírat kabinku.

Zmateně jsem se na něj podíval a on mi skoro neslyšitelně zašeptal do ucha. „Chci to vidět, už dlouho mě zajímá, co s nimi Joon má. Víš, jak jsem řekl Jinovi princezno? Ta Yoongiho reakce?" Tae se odmlčel a já přikývl. Moc dobře jsem si to pamatoval, v tu dobu jsem myslel, že Gi Taeho zabije. „Tak to nic nebylo. Chci říct, když se Joon dozvěděl, že jsem to Jinovi řekl... Myslel jsem si, že ten den byl pro mě posledním dnem života." vyvalil jsem oči a oba dva jsme začali koukat na Joona a Yoongiho. Bylo to sice jen škvírou, ale měli jsme docela dobrý výhled. A já chtěl opravdu vědět, co se mezi nimi děje.

Yoongi najednou chytl Joona za tričko a stiskl ho v pěst. Pak stáhl Joona trochu dolů. „Nemiloval jsem Jina." řekl Yoongi docela potichu a Joon vyvalil oči. „Miloval jsem tebe, ale ty ses furt někde tahal s holkama. Myslel jsem, že když začnu chodit s Jinem, začneš žárlit." chvíli se odmlčel a pak Joona stáhl ještě o kousek níž, až k jeho rtům. „Ano začal jsi žárlit, ale žárlil jsi spíš na to, že Jin někoho má. V tu chvíli to byl pro mě konec. Nedokázal jsem tě dále snášet. A teď když jsem si myslel, že jsem se od tebe odtrhl a opravdu se do Jina zamiloval. Si sem nakráčíš a sebereš mi ho. Myslíš si, že já jsem ten, kdo někoho nenávidí?" Giho hlas se začal blížit breku. „Gi já-" Joon byl umlčen Giho rty, jak začal Joona vášnivě líbat.

„Co to-" vylítlo Taemu trochu hlasitěji a když jsem mu zacpal pusu, bylo už moc pozdě. Joon i Gi se od sebe odtrhli a šli k nám. „Sakra." zaúpěl jsem. „Okamžitě vylez ven, ať jsi, kdo jsi." Joonův hlas byl sakra nasranej a Tae pomalu otevřel dvířka. Oba na nás překvapeně zírali a já se vyděšeně podíval na Taeho.

„A to jsem fakt začínal věřit, že to vy dva spolu netáhnete." ušklíbl se Joon a Tae mě chytl za ruku. „Kluci neříkejte to ostatním. My taky nic neřekneme." škemral Tae a já měl nutkání se usmát, ale naštěstí jsem mu odolal. „Jak vám v tom můžeme věřit?" zavrčel Yoongi. „Já jim věřím. Tae je můj dobrý kamarád a s Kookem to mám odzkoušený." usmál se na mě a já přikývl. „Asi se vždy dostanu, kam nemám." podrbal jsem se na zátylku a Joon přikývl.

„Proč, ale neřeknete ostatním, že spolu chodíte?" zeptal se Gi a já zavrtěl hlavou. „Jsme jen kamarádi." řekl jsem a ti dva na nás koukali jak na idioty. „Tohle na nás nezkoušejte. Kamarádi spolu nejsou v kabince a Kook má těch cucáků víc než včera." Yoongi sledoval můj krk a já se začervenal. „Jungkookie říká pravdu. Nechodíme spolu, jen si užíváme svých těl." Tae si mě stáhl k němu a políbil mě. Normálně by mi to nevadilo, ale nechtěl jsem, aby se na nás kluci dívali. Odtrhl jsem se od Taeho a kývl na kluky. „Půjdeme první." vzal jsem Taeho za ruku a vyvedl ho ze záchodků pryč.

××××××

No tak se nám odkrylo malé tajemství mezi těmi třemi XD Ehm.. Jak to mezi nimi nakonec dopadne? XD

Ehm.. Myslím, že bych už neměla popisovat sex mezi Kookem a Taem. Začíná se to nějako zvrhat XD

Doufám, že se díl líbil a moc děkuji za vaše vote a komentáře u minulého dílu :3

I hate you, but...Kde žijí příběhy. Začni objevovat