28. Kapitola

3.6K 340 21
                                    

Nemůžeš mi dát lásku? Tak ani já jí dávat nebudu Kim Taehyungu.

Vykroutil jsem se z Taeho pevného sevření a on překvapeně zamrkal. „Jungkookie?" hlesl a zmateně na mě hleděl. Sedl jsem si obkročmo na jeho klín a dal mu letmý polibek na rty. „Mám slíbeno vynahrazení za ty záchodky, ne?" zavrněl jsem mu do rtů a on se usmál. Stáhl si mě do polibku a šťastně mlaskl. „Vynahradím ti, cokoliv budeš chtít Jungkookie." zavrněl tentokrát on. „Pojďme si to pořádně užít." řekl jsem, zatímco jsem si svlékal tričko. Ano, pojďme si to naposledy plně užít.

Tae šťastně zamručel a přiblížil své rty k mému uchu. „Zbožňuji tvoje tělo Jungkookie." řekl, když svými rty začal putovat po mém těle. Slastně jsem vzdychl a zabořil mu prsty do vlasů. Tae ze sebe strhl tričko a začal mi rozepínat kalhoty. Ani jsem se nenadál a dole byly nejen moje kalhoty, ale i ty jeho. „Ach... nějaký moc rychlý Tae." zaskučel jsem a on se zasmál. „Neboj se, rychle to neskončí." zavrněl a znovu mě políbil.

Z mých rtů se po čelisti přesouval až k mému krku, kde zas a znovu začal zanechávat značky. „Tae proč to pokaždý děláš? Co si o mně musí myslet učitelé." zakňučel jsem a Tae se zasmál. „Třeba si myslí, že se tím živíš." dál se smál a já po něm vrhl naštvaný pohled. „Přece se můj Jungkookie nebude vztekat." ušklíbl se nakonec Tae.

Tae svou hlavu přesunul k mému rozkroku a pomalu mi sundal trenky. Tam už ho čekal můj připravený kamarád. „Je úžasné, jak jsi vždy připravený." řekl těsně předtím, než pohltil celou mou délku. Slastně jsem zavzdychal a nechal se unášet tím skvostným pocitem, jak jeho horká ústa jsou a chvíli nejsou na mém přirození. Vždy když oddálil hlavu a moje přirození se tak setkalo s chladnějším vzduchem, který vyplňoval místnost, a pak byl zase v jeho teplé pusince... Byl to pocit, který mě nutil šílet.

Po chvíli si začal pomáhat i rukou. Netrvalo dlouho a už jsem se blížil vrcholu. „T-tae..." vykřikl jsem jeho jméno a s tím se mu udělal do úst. Tae začal vše polykat a pak se na mě usmál. „Dneska nějak rychle Jungkookie." zavrněl a pak jeho jazyk začal znovu kroužit po mém přirození. „T-tae.. co?" zavzdychal jsem. Tae mi neodpověděl a jen dál pokračoval v jeho práci. Znovu jsem své prsty zabořil do těch úžasně jemných vlasů a vychutnával si ten pocit.

Po nějaké chvíli se Tae odtáhl a ze šuplíku si vytáhl lubrikant. Nanesl si ho na prsty a pak se znovu vrátil k mému kamarádovi. Nejdřív na něj pokládal letmé polibky a pak když ho znovu celého pohltil, tak jsem ucítil, jak mi do zadečku vstoupil jedním prstem. Trochu jim pohyboval a pak začal narážet přesně na to místo, z kterého jsem tolik šílel. Takhle to pokračovalo ještě několik dalších minut, a když jsem znovu cítil vrchol, tak se Tae odtáhl a vytáhl ze mě i ten jeden prst. Frustrovaně jsem zaskučel. Začíná mě čím dál častěji nechávat nedodělaného.

Tae se nade mě naklonil a věnoval mi polibek plný vášně. Pak jeho rty zase začaly putovat po mém těle, a když se konečně znovu dostal k mému přirození a začal mě znovu kouřit, tak do mě strčil rovnou všechny tři prsty. Překvapivě to vůbec nebolelo. Právě naopak to bylo naprosto dokonalé a chtěl jsem víc.

I přes mé stálé sténání, že ho chci v sobě, mě dál jen kouřil a pohyboval ve mně prsty. Když jsem se už podruhé udělal do jeho úst, tak znovu vše spolykal a pak mě znovu políbil. Cítil jsem na jeho jazyku jeho klasickou chuť, smíchanou s kapkou mé touhy. Taeho ruce mi putovaly po těle a dováděly mě k šílenství. Tolik jsem chtěl, aby už byl ve mně.

Po asi dalších deseti minutách líbání a osahávání mého těla si konečně sundal trenýrky, a nakonec do mě vstoupil, a to hned až po kořen. Slastně jsem vykřikl. Ani toto nebolelo. Byl jsem tolik roztoužený, že jsem nic jiného, než rozkoš nepociťoval. A Tae dodržel slib. Mě to ani na chviličku nebolelo a on si užíval mého těla.

Začal do mě rychle přirážet a já pořád chtěl víc. V bříšku mi putoval zvláštní pocit. Můj mozek už dávno vypnul. Mé ruce byly kdekoliv na jeho těle. Rty ochutnávaly jeho pokožku. „Tae rychleji, chci víc." sténal jsem a Tae mi mile rád vyhověl. Sledoval jsem jeho ruce, jak se jeho svaly napínají z té námahy. Jeho vlasy mu padaly lehce do očí a při každém nárazu do mě, lehce poskočily. Jeho rty byly pootevřené, aby se mu lépe dýchalo. Byly tak vlhké a zčervenalé, že jsem neodolal a natáhl se pro další z mnoha polibků. Do pár minut jsem cítil, že to na mě jde a dnes už po třetí.

Zasténal jsem Taeho jméno a udělal se na své bříško. Za chvíli mě následoval i Tae a já zase cítil tu teplou tekutinu ve svém zadečku. Tae se svalil vedle mě a těžce oddechoval. Nedivil jsem se mu. Dnes předvedl obrovskou námahu. Natáhl jsem se pro kapesníčky, které měl na nočním stolku a utřel si bříško. „Udělal bych to, až bych popadl dech." zamumlal Tae a já se usmál. „Jak vidíš, tak jsem to zvládl i bez tebe." hodil jsem kapesníčky na zem a Tae si mě k němu přitáhl. „Hm..." zamručel a po chvíli jsem slyšel, jak potichu oddechuje, když usnul.

Pomalu a opatrně jsem se zvedl, tak abych ho neprobudil. Vzal jsem ze země oblečení, rychle ho na sebe hodil a vydal se k sobě do bytu. Když jsem přišel, bylo všude ticho, ale jelikož bylo odemčeno, tak museli být doma. A nejspíš byli v ložnici. Ale neslyšel jsem žádné vzdechy, tak jsem zaklepal na dveře a následně je otevřel. Naskytl se mi pohled na spícího Jimina zachumlaného k Hobimu. Ten ho lehce hladil po těle a sledoval jeho spící tvář. Ti dva byli spolu opravdu sladcí.

„Hyung? Nejdeš trénovat?" zamumlal jsem a on přikývl. Pomalu, tak aby Jimina nevzbudil, vstal z postele a šel za mnou. „Vyříkali jste si to s Taem?" zeptal se, když jsme opouštěli byt. „Dá se to tak říct." zabrblal jsem. „Myslím, jestli jste si to vyříkali, ne jestli tě ošukal." vrhl na mě zkoumavý pohled a já zavrtěl hlavou. „Říkám tak nějak." zabručel jsem a přidal na kroku. Za chvíli jsme už byli ve studiu a já doufal, že se mi podaří pustit páru. 

××××××

Eh.. Tak jak to nakonec mezi těmi dvěma skončí? Budou spolu nebo to bude horší než na začátku? Konec je čím dál blíž, tak jak myslíte, že to dopadne? xD

Doufám, že se díl líbil. Moc děkuji za vote a komentáře a doufám, že vydržíte až do konce xD

I hate you, but...Kde žijí příběhy. Začni objevovat