3.BÖLÜM BURADA!

106 6 0
                                    

3. BÖLÜM SİLİNDİ! 3. BÖLÜMÜ OKUMAK İSTEYENLER SİZİN İÇİN TEKRAR EN BAŞTAN YAZIYORUM !
***********
Beynimden aşağı doğru akarsular indiğini hissettim.Bacaklarım yerden kesilmiş heyecandan kalbim çok hızlı çarpıyordu.Neden böyle hissediyorum bilmiyorum ama garip ve güzel bir duyguydu."Sen..." Diye mırıldandım.Louis ise sadece kafasını sallamakla yetindi.Gerçekten inanamıyorum."Bana dün sormuştun.Çocukluk arkadaşım Louis.Louis,bu da benim minik bayan gıcığım." Bu söylediklerine gözlerimi devirdim.Ama hala Louis'e bakıyordum.
B-bu...Biraz değişik bir duygu.Tamam çok tatlı birisi olabilir.Hatta çok yakışıklı ve çekicide olabilir.Ama o sadece Snapchat'ten biriydi.Telefonuma bildirim gelince kalp atışlarım hızlandı.Neden böyle hissettiğimi bende bilmiyorum.Ancak kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor.

"Bakıyorum da bana biraz daha baksan kalbini havalarda yakalayacağım."

Kim sizce? Tabiki Louis.Gözlerimi devirip geri mesaj yazdım.

"Bunun bir yalan olduğunu ikimizde biliyoruz.Sadece biraz şaşırdım,hem senin burada ne işin var? Şunu unutma,sen benim için hala sanaldan bir insansın."

Louis'e baktığımda yüzünün düştüğünü gördüm.Acımış mıydım? Tabiki de hayır.

"Neden böyle düşündüğünü bende bilmiyorum ama bu söylediklerin kalbimi kırıyor Amy."

Evet fazla abartmış olabilirdim.Kalp kırmamaya hep özen gösterirdim,bugüne kadarmış herhalde.

"Tamam affedersin."

Snapchat'ten çıktım ve kilitleyerek cebime koydum.Jade'in yanına yaklaşarak nefes verdim."Jade ben çok acıktım." Gözlerimi restaurantlarda gezdirdim."Bak şurası güzele benziyor.Orada yiyelim,ha çocuklar? Ne dersiniz?" Diyerek elimle şarkı söyleyen adamları gösterdim.Etrafında masalar ve sandalyeler vardı.Bence oldukça güzeldi.Her bir ağızdan "Olur." Kelimesi çıktıktan sonra restauranta girdik ve müziğe yakın bir masaya geçtik.Louis karşımda,Dean sağ çaprazımda ve Jade sağımda oturuyordu.Bizim gibi insanların geldiğini gördüm.Ya aile geliyordu,yada bize benzeyen gruplar.Garsonun geldiğini görünce içime kurt düştü.Bütün garsonlar kız olmak zorundalar mıydı? "Merak etme,sadece masayı düzenleyecek." Diye fısıldadı Jade.Sesli düşünmekten ne zaman vazgeçeceğim acaba? Kafamı sallayıp etrafı inceledim.Kız garson gittikten sonra kaslı,siyah saçlı ve yeşil gözlü bir erkek garson geldi.Saçlarının önüne düşmesi ve t-shirtinin altından kaslarının belirliği hoşuma gitmişti açıkcası.Etkilenmiştim."Ne istersiniz?"
Louis'nin bakışlarının altından öfke çıkabildiğini hissediyordum.Bana ve garsona bakışlarından siz de anlayabilirdiniz."Ben peynir salatası alayım." Dean'ın dediğine de Jade "Bende bir tavuk alayım,lütfen fazla yağlı olmasın." Dediğinde gözlerimi büyüttüm.Jade etten nefret ederdi."Siz ne istersiniz hanımefendi?" Gülümsedim ve gözlerinin içine baktım."Ördekli çorba alabilir miyim?" Dediğime gülümsedi ve gözlerini gözlerimden ayırmadan."Hay hay." Dedi.Louis hiç boş durmadan "Bende ördekli çorba alıyorum,lütfen." Louis'e şaşırmıştım."O kadar acıya dayanabilecek misin? Emin misin?" Dalga geçermiş gibi gözlerime baktı."Sen daha beni tanımamışsın Amy." Dediğinde Dean'la Jade'in seslerini işittim."Siz tanışıyor musunuz?" Kafa salladım."Sadece snapchat'ten birkaç kere konuşmuştuk.Başka diyaloğumuz yok,olacağını da sanmıyorum." Dedim ve Louis'e gülümsedim."Ah,pekala." Diyerek Dean önüne döndü.Jade'de aynı şekilde.Louis'e baktığımda telefonla konuşuyordu."Tamam bebeğim,pekâla yarın akşam orada olacağım.Odayı hazırla.Hahaha.Merak etme geleceğim...Bende seni seviyorum."

Bu dediklerinde bir an kendimi kötü hissettim.Anlamsızdı,ancak elimde de değildi.Bu neyin nesiydi böyle? Louis göz kırparak gıcık gülümsemesini takındı ve telefonunu cebine koydu...

********

KIZLAR 3. BÖLÜMÜ WATTPAD KENDİAİ SİLMİŞ,ANLAMADIM YADA HESABIM ŞUAN BİRİNİN ELİNDE.ALDIRIŞ ETMEYİN.YENİ BÖLÜM GELENE KADAR YOKUM! ONA GÖRE YÜKLENE BÖLÜMLERE KULAK ASMAYIN.KUSURUMA BAKMAYIN..💚😁

SNAPCHAT || LOUİS TOMLİNSONWhere stories live. Discover now