4.BÖLÜM

876 47 5
                                    

-----Votelamayı ve Yorum yapmayı Unutmayın!!----- Onu pek tanımasamda,sevgilisi olması biraz kötü oldu.Onunla konuşuyorduk,tartışıyorduk,ancak beyefendinin sevgilisi var! Tabiki Kıskanmıyorum! Abartmayın.Sadece,sevgilisi olan bir erkekle fazla konuşmam. -Dostlarım hariç- Yemeklerimiz geldiğinde müzik Ed Sheeran'dandı.'Give Me Love' adlı şarkısı söylenince bakışlarımız kesişti.

"Give Me Love!"

Bana Sevgi Ver

Adam sözü tekrarladıkça bakışlarımız durmadan kesişiyordu.Her ne kadar gözlerimi kaçırsamda.Yanaklarıma kan hücum ettiğinde başımı yere eğdim.İstemsizce kızarıyorum.

Telefonuma ses geldiğinde elime aldım.Snapchat'ten olduğunu anlamak zor değildi.Louis'in mesajını görmek için sağa doğru sürükledim.

"Bir domatesi yanına koysam renginizden ayrım yapamam açıkcası."

Ona baktığımda sırıtıyordu.

"Bana ne zaman yazmaktan vazgeçeceksin Tommo?"

"Sen ne zaman cevap vermemeye başlarsan ;) "

Kafamı kaldırdığımda bana dalga geçermiş gibi gülümsüyordu.Kaşlarımı -öyle mi?- anlamıyla kaldırdım.Telefonumu aldım ve Louis'i sildim.Sonrada telefonu kökten kapatıp masanın üzerine koydum.Louis'in yüzünün ifadeleriyle oldukça eğleniyordum.Yüzündeki gülümseme anında kayboldu ve sinirli bakışlarını telefondan kaldırıp gözlerimi dikti.Dean'a yaptığım yapmacık gıcık gülümsemi ortaya koyarak garsonun önüme koyduğu çorbadan bir kaşık aldım."Cidden bunu yaptın değil mi?" Kafasını eğerek fısıldadı."Anlamadım,neyi yaptım?" Dedim bilmiyormuş gibi yaparak.Onunla uğraşmak fazla hoşuma gidiyor.Bana neden bu kadar önem verdiğini anlamıyorum.Ya da ben öyle sanıyordum.Beni kekleyip herkese rezil edecek,ve sonra ezik diye lakap alacağım.Bilmiyor muyum sanki?

-29 Nisan 2014-

Thomas bana yaklaştı ve elini belime doladı.Okulun ortasında,okulun en popüleriyle fingirleşiyordum.Ne kadar utanç verici değil mi? Dudaklarını benimkilerle buluşturacakken onu ittim."Okulun ortasında mı?" Diye sordum."Bebeğim seninle geçirdiğim zamanların nerede olduğunun bir önemi yok." Diyerek dudaklarını benimkilere bastırdı.İlk öpücüğümü güvenerek ona teslim etmiştim.Birden kahkahaları duyunca kafamı kaldırdım.Thomas eliyle beni işaret ederek bağırdı."Sürtüğü gördünüz mü? İlk öpücüğüymüş! Hahaha...! " ve daha fazlası...Göz yaşlarıma hâkim olamadan oradan ayrıldım.Jade o gün okula gelmemişti.Gerçekten berbat bir gündü.Ve o günden sonra Dean ve Jade'den başka kimseye güvenmemeye karar verdim.Ve asla bu kararı değiştirmeyeceğim.

-Şimdiki Zaman-

"Amy daldın gittin!" Dean kahverengi gözlerini gözüme dikmiş eliyle gözümün önünde hareket ettiriyordu."Eski günler aklıma geldi." Diyerek geçiştirdim.
Louis'ten gözümü kaçırmaya hâla devam ediyordum."Ben lavaboya gideyim." Diyerek ayağa kalktım."Bende geliyorum." Dedi Jade.Ayağa kalkarak lavaboya yöneldik.Burası gerçekten fazlasıyla büyüktü.İçeri girdiğimizde boştu ve elimi yüzümü yıkadım."Louis ile aranızda birşeyler mi geçiyor? Benim mi haberim yok? Ha?" Kalbim yine yerinden çıkacakmış gibi attığında ona döndüm."Jade saçmalamayı keser misin?" Diyerek önüme döndüm.Göz kalemim akmıştı ve yerine tekrar çekiyordum."Ah yapma! Seni bu dünyada benden başka iyi tanıyan yok.Bunu ikimizde biliyoruz!" Diyerek elini beline koydu ve kaşını kaldırarak bana baktı.Tamam,korkmadım değil.Bu bakışlarından her zaman tırsmışımdır."Şöyle bakmayı kes Jade." Bana bir adım yaklaştı."Çok belli." Diyerek ses tonunu sertleştirdi."Ne belli?" Dedim bu seferde.Beni bu kadar iyi tanımasından nefret ediyorum! "Louis ile aranızda birşeyler geçiyor ve bana söylemiyorsun."
Sıkıntıyla nefes verdim.Heyecanla desek daha doğru olur açıkcası.
"Louis ile aramda birşey geçse hiç beklemeden sana söylerdim.Ama ne yazık ki yok!" Diye sonunu basa basa söyledim."Ne yazık ki mi?" Diye tekrarladı.Lanet olsun! O anlamda dememiştim ki şimdi.
"Hayır hay-" lafımı böldü ve makyaj malzemelerini topladı."Pekâla,öyle kabul ediyorum.Ama şunu unutma." Dedi kapıya yönelirken ve bana döndü."Gözüm üzerinde." Diyerek iki elini aramızda gözlerimizle eşitleyerek çıktı.Evet,yanlış anlamalarını istemiyorum.Düşünsenize,Louis ile ben...Ah ne kadar saçma! Kapıya çıkmadan önce kendime aynadan baktım.Evet gayet iyiydim.Dışarı çıktıktan sonra ağzıma bir basınç hissettim.Ne olduğunu anlamadan bir ses işittim."Sesini çıkarırsan hiç beklemem bebeğim.Yeni sahibine merhaba de."

********
3.BÖLĞM YUKARLARDA SİLİNDİ ORADAN OKUYUN!
En güzel yerlerde bitirmek benim işim! Yes ahjssjj :D Neyse ya ben öptüm.İnternet olmadığından yayınlayamadım kusuruma bakmayın paketim bitti -_- Tatildeydim.Bunu aslında 2 gün önce yazdım.Hatta şuan 2 gün öncesindeyim.Neyse evde paylaşmış oluyorum byü hajskd :D sjdkdkd *MULTIPEDIA DEAN* BELKİ MERAK EDERSİNİZ DİYE KOYDUM ben niye büyük yazdım şimdi :D

SNAPCHAT || LOUİS TOMLİNSONNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ