8.

4.2K 110 44
                                    

POV Julia
Ik wordt wakker in een vreemde omgeving. Ik schrik op als ik voetstappen hoor. Als ik op mijn telefoon kijk schrik ik. Drie appjes van Brandy! Het is drie uur in de nacht. Waar de fuck ben ik? Met trillende vingers opende ik de whatsappjes.

Brandy: hey slet, ik krijg geld van je. Mijn goeie vriend was bereid me 500 euro te geven voor jouw lichaam een keer te voelen

Brandy: slet, waar hang je uit? Je bent niet thuis. Waar de fuck zit je?

Brandy: ZEG HET ME NU, SLET!

Ik voelde een hand op mijn schouder. Ik begon te schreeuwen en te huilen. "Laat me met rust. Alsjeblieft!" Huilde ik. Ik sloeg mijn armen om mijn knieen. Het licht knipte aan. "Ik doe je niks, gaat het wel goed?" Vroeg Meneer Hemmings. Hij legde een hand op mijn schouder. Ik huilde en kon niet stoppen. Meneer Hemmings kwam naast me zitten. "Hij is bij me thuis geweest... Hij komt me halen... ik ben zo bang..." zei ik. "Ik ben hier, er kan je niks gebeuren" zei hij. Hij sloeg verlegen een arm om me heen en trok me dichter naar zich toe. Damn, wat wil ik hem graag zoenen. Hij ruikt zo goed. Ik leunde mijn hoofd op zijn arm en huilde door. "We gaan maandag meteen naar het schoolbestuur, dit kan zo niet langer" zei hij. Ik hoorde een geluid en schrok. Ik kroop dichter in elkaar.

Meneer Hemmings sloeg zijn armen om me heen. Ik twijfelde maar ik deed het toch. Ik wikkelde langzaam mijn armen om zijn nek heen. En legde mijn hoofd in zijn nek. En rook zijn deodorant. Hij wreef over mijn rug, wat me heel erg kalmeerde. Hij trok me op zijn schoot. "Durf je nog te slapen?" Vroeg hij. Ik schudde nee. "En als ik hier nou op wacht zit" zei hij. "Dan misschien wel, maar dan krijg jij geen slaap" zei ik. "Is niet erg" zei hij. Ik ging liggen. Mijn voeten op zijn schoot. "Probeer rustig te slapen" zei hij en legde mijn deken op. Ik probeerde niet te denken aan Brandy. "Luke's sixpack, Luke's sixpack, Luke's sixpack" zei een stem in mijn hoofd. En met die gedachte viel ik in slaap.

"Julia!" Riep een bekende stem. Ik rende het donkere onbekende gebied in. Stemmen fluisterden mijn naam. De rivier stroomde rustig door het donkere bos. Brandy was degene die me riep. Hij had een pistool en richtte die op een vastgebonden persoon, die met de rug naar me toe zat. "Meneer?" Vroeg ik. "Red jezelf, Julia" zei hij zwak. Ik gaf Brandy een trap in zijn ballen en rende naar Meneer Hemmings toe. Ik maakte hem los en het viel direct op dat hij geen shirt aanhad. Zijn lippen kwamen verdacht dichtbij de mijne. Brandy stond ineens op en hield het geweer op mij gericht. Hij schoot.

Ik schrok weer wakker. Ik begon te hyperventileren. "Heyhey, rustig ademen" zei Meneer Hemmings. Hij pakte een plastic zakje. "Rustig inademen". "Rustig uitademen" zei hij. Ik deed wat hij zei. "Gaat het weer een beetje?" Vroeg hij lief. Hij streek mijn zijn vinger over mijn wang. Ik knikte en mijn harg begon tegen mijn ribbenkast aan te bonken. Zijn aanraking doet iets met me. "M-meneer, is het erg als ik nu niet meer slapen wil?" Stamelde ik. Hij legde een hand op mijn blote knie. "Helemaal niet, Julia" zei hij. "En ik heet Luke, voor de laatste keer" glimlachte hij. Mijn mondhoeken krulden omhoog bij het zien van die glimlach. "Je bent echt moe, je moet slapen" zei hij. "Ik durf niet" zei ik. Hij pakte mijn hand en kneep er zachtjes in. Ik keek verlegen naar onze verstrengelde vingers.

POV Luke
Ze is zo schattig. "Maar je moet wel slapen" zei ik. Ze schudde nee. "Ik wil niet" zei ze en schrok weer. "Hier kan je niks gebeuren, ik ben bij je" zei ik en wreef over haar hand heen. Ze keek me verlegen aan. "Wat wil je doen?" Vroeg ik. "Laten we elkaar vragen stellen" zei ze zacht. "Dat is een goed idee, wat wil je van me weten?" Vroeg ik. "Wanneer bent u jarig?" Vroeg ze. "Je, en ik ben jarig op 16 juli" zei ik. "Heeft u hobby's?" Vroeg ze. "Ik houd van gitaar spelen" zei ik. En naar jouw ogen kijken. Stop, Luke. Het is te fout.

Nadat ik hem beter kende, stelde hij mij vragen. "Wat is je lievelingsvak?" Vroeg ik. "Gym" zei ze verlegen. Wat schattig. "Heb je een vriendje?" Vroeg ik nieuwsgierig. "Nee" zei ze. Yes. "Is dit ongemakkelijk?" Vroeg ik. Ze schudde nee. "Ik ben eerlijk over alles, dit spel lieg ik nooit en durf ik alles te zeggen" zei ze. "Ben je nog maagd?" Vroeg ik. "Nee, mijn eerste was Brandy, en toen volgden zijn vrienden die hem betaalden" zei ze. Ze keek naar beneden. Ik pakte voorzichtig haar kin vast. En dwong haar me aan te kijken. "Het is niet jouw schuld" zei ik zacht. "Ik heb nog een vraag voor je, Juul" zei ik. "Vraag maar" zei ze. "Heb je jezelf ooit gesneden?" Vroeg ik bezorgd. Ik zag een traan uit haar ooghoek vallen. Ze stroopte de mouw van het shirt op. Ik zag allemaal kleine sneetjes. "Julia, waarom?" Vroeg ik. "Iedereen vond me een hoer, omdat ik het deed met Brandy's vrienden, voor geld" zei ze zacht. "Hij dwong je, Julia. De enige die hier een hoer is, is hij zelf" glimlachte ik waardoor ze lachte. "Zie je, je kunt wel lachen" zei ik. Ze gaf me een speels duwtje. Ik vind haar echt leuk. "Ik ga je helpen, Juul" zei ik en pakte haar hand weer. "Maandag gaan we naar de commissie van school". "Ik laat je niet alleen" zei ik. Ze kwam steeds dichterbij. Ik keek naar haar lippen. Haar volle roze lippen. Wat zijn ze mooi. Hoe zouden ze smaken? Zouden ze zacht zijn? Damn, wat wil ik graag weten hoe ze smaakt. "Probeer je nog wat te slapen?" Vroeg ik aan haar. Ze knikte dapper. Ik drukte mijn lippen stevig tegen haar wang. "Welterusten" fluisterde ik in haar oor. Ze viel al snel in een rustige slaap. Ik bleef naar haar kijken hoe ze sliep. Ze kreunde zachtjes in haar slaap. Niet nu! Geen boner krijgen, Luke. Ik liep naar de badkamer er hielp me er snel vanaf. Ze is zo mooi!

A/N
Oke, mijn beste vriendin en ik hadden het beste gesprek ooit. Het maakte me heel vrolijk.

XxxxxMeeee

✔Teacher ~ L.H.✔On viuen les histories. Descobreix ara