35.

3.8K 109 100
                                    

POV Luke
"Juul?" Vroeg ik. "Wat moet je?" Vroeg ze en draaide zich om. "Kunnen we praten?" Vroeg ik. Ze zei niks en lag stil in bed. Ik besloot om te gaan zwemmen. "Ga je mee?" Vroeg ik nog. "Waarom gingen we zo vroeg weg, gisteren?" Vroeg ze. "Je was harstikke dronken, en sprong in zee om naar huis te zwemmen en je rilde van de kou en ik was ongerust" ratelde ik maar door.

"Ik krijg koppijn van je gelul. Laat me met rust" zei ze. "Fijn, als dat is wat je wil" zei ik. "GA WEG!" Riep ze. "Wat is je probleem eigenlijk?" Vroeg ik. "Ik doe moeite om dit goed te praten en je blijft me negeren" zei ik. "Als je niet bij me wilt zijn, moet je vooral gaan, ga maar. Ik lig er niet wakker van" zei ze. Ik voelde de tranen branden in mijn ogen.

"Doei, Luke" zei ze. Ik rende huilend weg en ging op mijn handdoek zitten. "Hey Lukey" riep Esmee en kwam naar me toe. Ik legde mijn hoofd op mijn knieën en liet alles gaan. Ik voelde de zon branden in mijn nek. "Lukey, wat is er?" Vroeg ze bezorgd. Ze sloeg een arm om me heen. "J-Juul en ik, r-ruzie. Zij gemeen tegen mij" snikte ik.

"Het komt wel goed, geloof me" zei ze en wreef over mijn rug. "Je zweet helemaal, trek dat zwarte shirt uit, verdomme" zei ze streng maar lachend. Ik schudde nee. "Waarom niet?" Vroeg Esmee. "Je hebt dat niet gedaan, toch?" Vroeg ze en tilde mijn shirt op. Er zaten krassen op mijn borst. "Maak het goed, oke?" Vroeg ze geschrokken. Ik knikte.

Ik ging terug naar het huisje want deze hitte was niet te harden. Daar was airco. Ik maakte de deur open en hoorde gehuil vanuit de slaapkamer. "Juul? Gaat het?" Vroeg ik zachtjes. Zou ze nog steeds boos zijn? Nu ben ik bang dat ik verkeerde dingen zeg. Ze lag opgerold als een klein balletje onder de deken. Ik liep naar haar toe. Ik ging achter haar liggen en sloeg een arm om haar heen.

"Luke, deed ik lullig tegen je?" Vroeg ze snikkend en draaide zich naar me om. Ik hoopte zo dat ze mijn borst niet zag. "Eh, je zei wel dingen die me raakten" zei ik zacht. "Shit" fluisterde ze en begon nog harder te huilen. "Het spijt me zo erg" zei ze huilend. Mijn hart brak, nu ik haar zo verdrietig zie. Ik veegde met mijn duimen haar tranen weg en drukte haar dicht tegen me aan. "Schatje, het is oke. Ben je niet meer boos?" Vroeg ik. Ze schudde nee.

"W-wat is dat?" Vroeg ze en weer naar mijn borst. "Haarloze borst?" Zei ik om af te leiden. "Nee, je weet wat ik bedoel" zei ze en haar grote ogen keken me geschrokken aan. "Sorry" zei ik. Ze wreef er voorzichtig overheen. Ze kuste ieder litteken alsof het zou helen. Ze ging langzaam naar beneden met haar mond. Ze dook bovenop me en trok mijn zwembroek naar beneden.

"Shit, dat was goed" zei ik en hijgde uit, nadat ik het condoom weggooide. "Make up sex" giechelde ze. Ik trok mijn zwembroek aan. "Ga je mee zwemmen?" Vroeg ik. Ze knikte. We stonden op en liepen met een voldane grijns naar Esmee en Ashton. "Alles weer goed" zei ik trots.

@juul_lx: i think this one is by faaaar the cutest xLukey i loveee you 😊❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@juul_lx: i think this one is by faaaar the cutest xLukey i loveee you 😊❤

✔Teacher ~ L.H.✔Where stories live. Discover now