13.

4.3K 106 24
                                    

POV Julia
"Guys, hebben jullie het nieuws ook gehoord?" Vroeg Edward aan Malin, Nikki en mij. "Nee, wat is er aan de hand?" Vroeg ik. "Er zat een jongen op de wc net, en hij genoot van zichzelf, laten we maar zeggen" lachte Edward. "Zat iemand zich te trekken op de jongenswc?!" Lachte Malin. Nikki schoot in de lach. Ik had al een donkerbruin vermoeden wie het was.

"Wacht eens even" zei Malin en keek me aan. Het kwartje viel ook bij Nikki. "Meneer Hemmings zat toch met zijn kleine probleempje, daar beneden" giechelde Malin. "Dat weet ik wel, maar op school?" Vroeg ik. Malin haalde haar schouders op en grinnikte. "Jongens en mannen hebben iedere ochtend een erectie" zei Nikki droog. "Maar het was al half 9 geweest" zei ik.

De hele school had het erover en wilde erachterkomen wie het was. De gymles viel ook uit. "Meneer Hemmings is ziek naar huis gegaan" zei de coördinator. "Jullie kunnen naar huis, omdat er geen toezicht is" zei hij. We stonden op en sommige jongens juichten, zo misten ze de wedstrijd niet. Maar ik maakte me een beetje zorgen. Meneer Hemmings schaamt zich vast kapot.

"Arme jongen" zei Nikki. "Ga even naar hem toe" zei Malin. Ik begon te blozen. Ik begon te fietsen en het regende. Ik drukte op de bel. "Wie is dit?" Vroeg hij door de intercom. "J-Julia" bibberde ik. Hij opende de deur zonder iets te zeggen. Ik liep naar zijn appartement. Hij stond in de deuropening. In een simpel wit shirt en korte sportbroek. Zijn haar was flink door de war.

"Kom binnen" zei hij. Hij deed de deur achter zich dicht en ging weer op de bank zitten. "Is alles oke?" Vroeg ik. "Ik denk dat je het ook wel gehoord hebt" zei hij. Ik knikte. "Niemand weet wie het was" zei ik en legde kalmerend een hand op zijn knie. "Wie denk je?" Vroeg hij en keek me aan. "Ik weet het" zei ik zacht. "H-hoe dan?" Vroeg hij zenuwachtig. "Nikki had het gezien" zei ik. "Ik schaam me zo erg" zei hij en haalde een hand over zijn gezicht.

"Je hoeft je niet te schamen" zei ik. Hij keek naar me. "Het is toch heel normaal, ik weet zeker dat iedere jongen van school, met zichzelf geklooid heeft" zei ik. "Denk je?" Vroeg hij onzeker. Ik knikte. "Tuurlijk, en als ze zeggen van niet, zijn ze leugenaars". Hij glimlachte. "Dankjewel, dat je kon praten met me" zei hij en pakte even mijn hand. "Wow, je hebt het koud" zei hij en sprong gelijk op om een dekentje te pakken. Hij legde het om mijn schouders heen. "Dankje" zei ik trillend.

"Bedankt voor alles, je bent echt een lieverd" zei hij en gaf me een kusje op mijn wang. Ik voelde dat ik rood werd. "Moet ik je even brengen?" Vroeg hij. Ik keek naar buiten. Het regende dat het goot. "Als u dat wilt" zei ik. "Dan trek ik even iets fatsoenlijks aan" zei hij en sjorde zijn broek omlaag.

Ik keek hem verlegen aan. Hij glimlachte naar me. Zijn boxershort was grijs en hing gevaarlijk laag om zijn heupen. Het stond hem wel sexy. Ik durfde eigenlijk niet te kijken, maar het was gewoon zo sexy. "Julia, je staart" zei Meneer Hemmings lachend. Ik werd rood en keek toe hoe hij zijn broek ophijste en hem dichtritste.

"Ga je mee?" Vroeg hij. Ik knikte. Ik liep achter hem aan naar zijn auto. "Ladies first" zei hij en hield het portier voor me open. Ik stapte in en deed de deur weer dicht. Hij zette mijn fiets achterin. En ging op de bestuurders stoel zitten. Hij startte de auto en begon te rijden.

Toen we bij mijn huis aankwamen, zag ik dat mijn vader thuis was. Nee, nee, nee, niet weer. Ik stapte uit de auto. "Bedankt meneer" zei ik en deed de deur dicht. Hij reed weg en ik liep naar binnen.

"Waar kom je zo laat vandaan?" Vroeg mijn vader kwaad. "Jezus, je bent net thuis, en meteen begin je te zeiken over hoelaat ik thuis ben" zei ik en zuchtte. Toen hij zijn hand hief en dichterbij kwam, deinsde ik achteruit. Hij sloeg me, alweer. Dat worden overal blauwe plekken. Hoe moet dat met gym?

Ik sleepte mezelf naar mijn kamer. Mijn moeder wist niet dat mijn vader me sloeg. Ik rolde me op, in het hoekje van mijn bed en huilde zachtjes van de pijn. Nikki appte me nog. Zelfs zij wist niks hierover.

Nikki: hoe was het bij Meneer Hemmings? Wat had hij te vertellen?

Ik: hij schaamt zich kapot. Ik vind het best wel zielig voor hem.

Nikki: had hij verteld aan wie hij dacht toen hij zich aftrok? ;)

Ik: trut :')

Nikki: nee dus. Oke, ik zag dat je vader thuis was, hoe is het met hem?

Ik: kan ik je morgen over vertellen, ik doe het liever niet op whatsapp.

Nikki: natuurlijk x

Ik: dankjewel, babe

Nikki: daar ben ik voor, maar ik ga nu slapen, oke?

Ik: ik ga ook slapen x

Nikki: goodnight x

Ik: goodnight x

Ik probeerde te slapen, maar ik had overal pijn, dus dat ging niet zo gemakkelijk. Toen ik wel in slaap viel had ik een droom over Meneer Hemmings.

"Meneer, ik voel me helemaal niet goed" zei ik tegen hem. "Er zijn al 10 zieken, ik moet vandaag hier blijven, helaas, en jij gaat ook nergens heen" zei hij. Ik ging in mijn bed liggen. Al snel lag ik diep te slapen. Ik merkte niet dat Meneer Hemmings naar me zat te kijken, hoe ik sliep.

Toen ik wakker werd betrapte ik hem in mijn badkamer, met zijn vriend in zijn hand. Zachtjes kreunde hij allemaal dingen die ik niet kon verstaan. "J-Julia!" Stotterde hij. Hij pakte de handdoek en hield het voor zijn vriend. "Sorry Julia dit is heel ongepast" zei Meneer Hemmings verontschuldigend. "Wat ik met u ga doen is nog ongepaster" floepte eruit.

Ik sloeg mijn handen voor mijn mond. "Sorry" zei ik en wilde weglopen. Hij pakte me ruw bij mijn pols. "Alsjeblieft" zei hij. Hij duwde me tegen de muur en drukte zijn roze lippen op die van mij. Ik liet mijn hand vanuit mijn borst in zijn broek glijden. Ik streelde de stof van zijn boxershort en hij kreunde zacht tegen mijn lippen aan.

Ik duwde zijn boxer opzij en pakte zijn vriend vast. Langzaam begon ik hem af te trekken. Hij kreunde zacht. "Stel je eens voor" fluisterde ik. "Tien meisjes die dansen voor je, in hun strakke bikini's". Hij begon te hijgen. Ik ging iets sneller op en neer over zijn vriend.

Hij stootte in mijn hand. Zijn stoten werden slordiger en slordiger. "J-Julia, je kleine handjes, so good" kreunde hij. "Ben je erg dichtbij, Luke?" Fluisterde ik. Hij viel mijn nek aan met zijn lippen, terwijl hij bleef stoten. De deur vloog open. Ik haalde snel mijn hand uit zijn broek.

Ik schrok wakker. Wat droom ik toch de hele tijd? Ik kleedde me aan voor school. Het wordt warm vandaag, dus doe ik dat zwarte rokje aan. Het was een beetje kort, maar oke. En een wit, strak topje met een tekst erop. "Let me love you goodbye ~ One Direction".

✔Teacher ~ L.H.✔Where stories live. Discover now