59.

1.9K 69 22
                                    

💍

POV Julia
Vandaag gingen we naar Bali. Luke had mijn tassen in gepakt. Dus ik wist al dat er alleen maar topjes met inkijk inzaten en sexy ondergoed. En very korte shortjes. Ik mocht daarintegen zijn tas inpakken. Ik pakte leuke gekleurde boxers en tanktops.

Onze tassen stonden in de gang te wachten tot we zouden vertrekken. Luke was echt een schatje, maar was erg blond bezig. Hij had twee keer zijn tas in gepakt. Omdat hij zijn paspoort helemaal onderin zijn koffer had gestopt. Het moet in je handbagage. Ik pakte een sweater voor in het vliegtuig.

Luke had de auto gestart en de tassen erin gelegd. Ik legde een hand op zijn borst. "Ready?" Vroeg ik. "Ready" fluisterde hij en drukte een zacht kusje in mijn nek. We stapten in en reden naar het vliegveld. We zetten de tassen op de band en wachtten op ons vliegtuig. "Schatje, ben je zenuwachtig?" Vroeg hij. Ik knikte. "Baby, je wordt zwanger. Dat is toch prachtig?". Ik knikte.

We stapten in. Hij pakte mijn hand aan kneep erin. Toen het vliegtuig opsteeg, legde hij zijn hand op mijn buik. "Baby". "Baby" giechelde ik terug. "Ik moet echt schijten" zei Luke. "Ughh, fijn om te weten" zei ik. Luke stond op en ging naar de wc. Arme mensen die na hem moeten. Het duurde erg lang. Hij kwam het wc hokje uit. "Dat lucht op" zei hij en plofte neer. "Getverdemme" zei ik. "Wat?" Vroeg hij. "Handen gewassen?".

Hij sjokte terug. En toen rook hij weer lekker. Ik duwde mijn neus in zijn trui. "Verdorie, ik wil niet naar de wc. Het stinkt daar vast enorm" zei ik. "Nee hoor" grijnsde hij. Ik liep naar binnen en het rook niet fris. Ik deed snel mijn behoefte, waste mijn handen en liep terug. Luke's armen waren geopend en ik ging erin liggen. "Ik stink he?" Vroeg hij lachend.

"Meestal ruik je heeeeel lekker" zei ik. Hij grinnikte. Hij rook naar Robijn Morgenfris. Zo zacht. Hij streelde over mijn haar. Ik viel langzaam in slaap.

POV Luke
Ik keek naar het doosje in mijn handen. Zou ze de ring mooi vinden? Zou ze echt met me willen trouwen? Zou ze 'ja' zeggen? Ik ben zo bang dat ze nee zegt. Ik schijt in mijn broek van angst. Ik ben zo bang dat ik haar verlies omdat ik dit vraag. Ik keek naar haar. Ze trilde in haar slaap. Ik pakte het dekentje onder mijn stoel vandaan en legde die over haar heen.

POV Julia
Luke maakte me wakker en we liepen uit het vliegtuig. "Schatje. We zijn er" zei Luke. Het was super lekker weer. Gelukkig had een een croptop/sport bh onder mijn sweater, zodat ik die uit kom doen. Luke keek me aan. "Je bent lekker" zei hij en gaf me een zoen. We haalden onze tassen op en gingen naar onze taxi. De taxi bracht ons naar ons appartement. Ik kijk mijn ogen uit. Het zag er zo mooi uit. Hij tilde me op en droeg me naar binnen. "Het is echt mooi hier" zei ik. Hij zette de tassen neer en kuste mijn nek. "Proberen?". "Proberen" zei ik en duwde hem op bed en trok zijn kleren uit.

We lagen hijgend naast elkaar. "Wauw, holy shit. Dat had ik nog nooit meegemaakt" zei hij en hijgde uit. Ik stond op en trok mijn bikini aan. "Kom zwemmen" zei ik. Ik schudde met mijn kont en liep naar het balkon.

@juul_lx: we just arrived in one of the most beautifull places i have ever seen💙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@juul_lx: we just arrived in one of the most beautifull places i have ever seen💙. I am so in love with this place 😍.

@xmerelhx: wauw, its so pretty over there, have fun girl 💜

@malinnnnnx: i am jealous, i wanna be there too. Are you having fun yet? 💙😏

@luke_xj: its always fun with you, babygirl ❤

Ik liep een stukje het water in. Het was zoooo lekker warm water. Luke stond opeens achter me. Hij sloeg zijn armen om me heen. "Schatje. Ik mis je in bed" zei hij zacht. "Luke, geniet van de bomen, van het water. Het gaat niet alleen om seks". "Ik wil een baby'tje" zei Luke. "Ik ook schatje, maar we moeten genieten van de vakantie" zei ik en gaf hem een kus. We gingen samen in het water zitten.

"Dit is fijn, vind je niet?" Vroeg Luke. Ik knikte en drukte me tegen hem aan. "Leg je handen om mijn nek" zei Luke. Ik deed wat hij zij en hij tilde me op. Hij trok me zijn shirt aan en we knuffelden een tijdje.

 Hij trok me zijn shirt aan en we knuffelden een tijdje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@luke_xj: help me. She is murdering my pretty face💙

@juul_lx: i am not killing you, I am hungry 😂

@luke_xj: @juul_lx: even geduld ja? Ik ben bezig, druktemaker 😘

@malinnnnn: couple goalzzz @nikkiiixx 💙🌟

@xmerelhx: wauwww, so cute 😍💜

@nikkiiixx: aww how cute are they together? Like omg so damn cute 😍

Ik trok mijn shortje met croptop aan en kamde mijn haren. Luke was douchen en aan het aankleden. Hij zei dat hij een verrassing had. Ik ben zo benieuwd naar zijn verrassing. We zijn al hier, meer kan ik niet wensen.  Toen hij uit de badkamer kwam, keek ik mijn ogen uit. Hij had een echt net pak aan, met strikje en witte bloem in zijn zak. "Je ziet er geweldig uit" zei ik en legde mijn handen op zijn heupen. "Je bent nog niet aangekleed" zei hij. Hij pakte een kort rood jurkje en gaf het aan me.

Ik trok het aan en we gingen naar het restaurant. Luke keek nerveus, maar het zal wel niks zijn. We gingen zitten. Het restaurant was gedempt licht. Het zag er romantisch uit. Hij zette me neer en pakte mijn hand. Hij ging op zijn knie zitten en er richtte een spotlight op ons.

"Lieve Juul.  Ik wil je dit al zolang vragen. Maar ik weet dat je hebt gezegd dat het te vroeg is. Maar we kunnen wachten, tot je je fijn voelt. Maar nu wil ik zeker zijn dat je voor altijd bij me zal zijn. Ik hou van je met heeeeel mijn hart en zal je altijd steunen in de keuzes die je maakt. Lieve Julia, wil je met me trouwen?" Vroeg Luke en opende een doosje.

✔Teacher ~ L.H.✔Where stories live. Discover now