⚠18.

5.4K 115 36
                                    

POV Luke
Ik had geen zin om les te geven vandaag. Het beeld van Julia en die jongen bleef door mijn hoofd spoken. Ik heb niet geslapen, vannacht. En de jongeheer is ook wakker. Maar zelfs daar heb ik geen zin in. Waarom doet dit zo'n pijn? Wat is deze pijn?

Ik ging onder de koude douche, zodat jongeheer rust zou krijgen. Ik trok mijn jogging broek maar aan en reed toch maar naar school. Ik ging in de gymzaal zitten tot de leerlingen zouden komen. De eerste stroomden al binnen. Edward was er eentje, en hij grijnsde als een freak. "Hey meneer" zei hij. "Hey Edward" zei ik. "Is alles okay?" Vroeg hij. "Gebroken hart" zuchtte ik. "Komt wel goed, dude" zei hij.

De gymles verliep soepel. Edward's telefoon ging af. Hij mocht hem oppakken van mij. "Hey schatje" zei hij. "Ik heb gym, ja". "Zie je zo". Hij hing op. Ik grinnikte, Edward deed het goed bij de dames. Ik liet de zaal even alleen om naar de wc te gaan. Ik gooide water in mijn gezicht. "Je bent niet verliefd op haar" zei ik tegen mezelf. "Je hebt een gebroken hart en je komt er wel overheen". Ik droogde mijn gezicht af.

Toen ik de zaal inkwam brak mijn hart helemaal. Edward had wel degelijk een vriendin. En laat dat nou net het meisje zijn waar ik gevoelens voor heb. Julia en Edward stonden te zoenen. De rest van de klas stond erom heen. "JEDWARD, JEDWARD!" Schreeuwden ze. Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan. Julia had iemand, ze was verliefd op hem. Ze vond hem leuk en niet mij.

Na de eerste les meldde ik me ziek. Mijn hart deed pijn. Ik heb een hele tijd met Malin geappt.

Malin: hey, gaat het weer wat beter? Ik zag je ziek naar huis gaan. Xx

Ik: jah, het gaat wel

Malin: Wat heb je?

Ik: gebroken hart... 💔

Malin: oh, dat is heel kut, wat is er gebeurd?

Ik: het meisje dat ik leuk vind, stond te zoenen. Met een jongen. Ze was toch onbereikbaar voor me.

Malin: mag ik vragen wie het is?

Ik: ja, maar niemand vertellen.

Malin: ik beloof het, Lukey

Ik: ik ben verliefd op Julia ❤

Malin: ahww, wat schattig, Lukey

Ik: ik haat het om verliefd te zijn. Als je gewoon weet dat ze iemand heeft, hoe kan je diegene dan leuk vinden?

Malin: je hart zegt wat je moet doen, Luke. Luister naar je hart.

✔Teacher ~ L.H.✔Where stories live. Discover now