40.

3.1K 105 49
                                    

POV Julia
Calum rende weg van Michael, maar hij rende erachteraan. "Calum, ik vind jou leuk" riep hij en kuste hem. "O my god" zei ik. Luke glimlachte. "Dat is ook weer geregeld" zei Luke. "Wist jij dit?" Vroeg ik. "Natuurlijk, iedereen zag het. Calum vond Michael al heel lang leuk" zei hij en sloeg zijn armen om me heen. "Wanneer gaat Juul's Ibiza Spam verder?" grijnsde Luke.

 "Wanneer gaat Juul's Ibiza Spam verder?" grijnsde Luke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@juul_lx: i love you, penguinboy

@luke_xj: i love you, cute bunny

@malinnnnn: ahww, cuties

@merultjuhx: ❤😚

"What the fuck moet Merel toch van je?" Vroeg Luke. Ik haalde mijn schouders op. "Zullen we maar gaan slapen?" Vroeg hij. Ik knikte en ging liggen. "Zullen we naakt slapen?" Vroeg Luke. "Eeehh okay" zei ik en trok mijn shirt uit.

Nadat alle kleren verwijderd waren, ging ik in zijn armen liggen. Hij liet een rij van kusjes achter op mijn rug tot in mijn nek. "Luuuke, het kietelt" giechelde ik. Hij glimlachte en ik voelde zijn hete adem kriebelen in mijn nek. Hij verstrengelde onze benen en sloeg zijn armen om me heen. "Weet je nog die tennis les met gym?" Vroeg hij lachend. Ik knikte.

+flashback+
POV Luke
Meneeeeer?" riep Merel. Ik knikte. "Ik wil niet tennissen met Julia" zei ze. "Dan ga je er maar uit. Je hebt altijd iets te zeuren" zei ik en stuurde haar weg. "Ik tennis wel met je" zei ik en legde een hand op haar schouder. Ik pakte een racket en ze kwam naast me staan. De overkant sloeg de bal op. Ik sloeg hem terug. Ik beschermde haar tegen de tennisballen. We wisselden van positie. Ze bukte toen ik opsloeg.

God, dat tennisrokje was zo kort, dat ik mijn broek voelde knellen. Jezus, hoe doet ze dat toch? Ik vertelde dat de les over was en ze mochten gaan. Ikzelf ging naar huis en dingen doen.
+einde flashback+

POV Julia
"Ja, ik werd hard in de les" zei hij zacht. Ik giechelde. "Rare flashback, Luke" zei ik. Ik viel langzaam in zijn armen in slaap. Hij streelde zacht over mijn arm. En ik voelde zijn zachte haren over mijn nek strelen. Hij drukte zich dichter tegen me aan. En kort daarna snurkte hij ook.

POV Esmee
Hand in hand liepen Ashton en ik langs het strand. "Je bent heel lief, Ashton. Ik hou zoveel van je" zei ik. "Baby, jij bent mijn wereld. Mijn alles" zei hij zacht en plaatste zijn lippen op de mijne. Ik pakte zijn hand en liepen door de zee met onze voeten. Zijn krullen waaiden in de wind. Hij giechelde en keek naar me. Mijn haar zat helemaal door de war. Ik ging dichter tegen hem aan lopen. "Heb je het koud?" Vroeg hij en deed zijn vest uit.

Ik deed zijn warme vest aan en legde mijn hoofd op zijn schouder. Hij verstrengelde onze vingers. Hij is echt het beste vriendje ooit. "Ik hou van je" zei ik. "Ik hou meer van jou" zei hij en kuste me weer. Het was al zo laat en toch was ik niet moe. Met een vriendje als Ashton verveel je je niet snel, behalve als hij zich ook verveelt.

POV Julia
De volgende ochtend werd ik wakker in een leeg bed. Waar is Luke? "Lukey?" Vroeg ik. "Luke maakt eten" zei Luke vanuit de keuken. Ik stapte direct in een tissue aan zijn kant van het bed. "Getverdemme" mompelde ik. Ik liep met het doekje tussen duim en wijsvinger en gooide het in de vuilnisbak en sloeg mijn armen om Luke heen. En drukte een kusje op zijn rug.

"Goeiemorgen schoonheid, zullen we gaan Hiken, met de jongens en Esmee?" Vroeg hij. "Jaa, lijkt me leuk" zei ik. "Weet je dat we nog steeds naakt zijn?" Vroeg hij. "Ronde 1 in de douche?". Hij pakte mijn heupen. Ik grinnikte. Hij droeg me de badkamer.

Na het douchen kleedden we ons aan. Typische wandelkleding met schoenen. Hij had zelfs zo'n idioot hoedje op. We belden aan bij Esmee en Ashton, die vannacht hetzelfde plan als wij hadden. Hij had een handdoek omgebonden en was drijfnat. "Gaan jullie mee hiken?" Vroeg ik vrolijk. "Ja is goed, hebben jullie vijf minuten?" Vroeg hij. "Oh, en zet die hoed af, je bent toch geen konijnenjager" zei hij nog. Luke zette de hoed af en hing hem om zijn nek naar achteren.

Ashton en Esmee kwamen naar buiten gelopen. "Hi, gaat Malum mee?" Vroeg Esmee. "Hey, en we gaan ze nu betrappen terwijl ze bezig zijn" zei Luke en stapte als een boswachter naar hun huisje. "Sukkel, stop" zei ik. Hij huppelde verder als een konijn. "Wat moet ik toch met hem aan?" Vroeg ik aan Esmee. "Hij is lief, schattig, knap en je bent zo gelukkig met hem" begon ze. "Je vriendje staat naast je" zei Ashton jaloers."Niet zo jaloers, zij houdt van je. Heeeel erg veel" zei ik en pakte Luke's hand.

Toen we Malum opgehaald hadden, gingen we richting de bergen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Toen we Malum opgehaald hadden, gingen we richting de bergen. "Guys, it is important that you stay together and don't do stupid things". De jongen keek naar Michael en Luke die elkaar van een steen duwden. "HEMMINGS EN CLIFFORD!" Riep Esmee. Ze keken op. Luke kwam naast me staan. "Let even op alsjeblieft" zei ik. Hij knikte.

Als eerste moesten we over stenen door een riviertje. Michael duwde Luke in het water. "Klootzak!" krijste hij. Hij was helemaal nat. Michael lag op de grond van het lachen. Hij kwam op me aflopen. "Nee, natte dweil, ga weg" zei ik lachend. We liepen door het bos. Luke duwde Michael in de struiken. "AUW!" Gilde hij. "Een stekelplant, kloothommel". Nu lag Luke op de grond van het lachen.

We kwamen bij de bergen. Luke en Michael renden achter elkaar aan. "Wees nou voorzichtig" zei ik in mezelf. "Auw, trut!" Riep Michael. Ik liep er zachtjes achteraan, dicht tegen de wand aan. Ik hoorde Calum hijgen naast me. "Rustig, Cal" zei ik en pakte zijn hand. Hij kneep er zachtjes in. "Heb je hoogtevrees?" Vroeg ik. Hij knikte en begon te zweten.

We liepen door, we waren bijna bij een open plek. Michael en Luke waren er al. Calum liet me niet los. Ik hoorde gebrokkel van een steen. "MICHAEL, KIJK UIT!" Riep Luke en duwde hem weg. Hij kreeg de vallende steen op zijn hoofd. "Shit. Luke" riep ik en rende naar hem toe. Hij lag stil op de grond met bloed op zijn hoofd.

"Luke, wordt eens wakker" zei ik. Hij opende zijn ogen. "Luke, hoe voel je je?" Vroeg ik. "Wie is Luke?" Vroeg hij verward.

A/N
Ben het vergeten te zeggen, maar dit idee kwam van SmilingAsh_

✔Teacher ~ L.H.✔Where stories live. Discover now