⚠25.

5.4K 121 25
                                    

Grof taalgebruik :)

POV Julia
We waren terug uit Londen. Ik vond het best jammer, want nu moest ik weer alleen slapen. Ik mis Luke nu al. Ik zette mijn tassen op de grond en viel achterover op mijn bed. Ik zette mijn telefoon aan en glimlachte bij het zien van mijn achtergrond.

Jep, ik heb mijn haar bruin geverfd in Londen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jep, ik heb mijn haar bruin geverfd in Londen. Ik kreeg een berichtje van Luke.

MyPrince👑: babyyy, ik mis je 😔

Ik: aww, i miss you too. Je moet wel goed slapen vannacht.

MyPrince👑: ik kan niet slapen zonder jou 😊

Ik: aww poor babyyyy, ik moet wel. Malin komt morgen logeren ☺

MyPrince👑: aww, zoo leuuukkk. Maar ik mis je xx

Ik: probeer wat te slapen, dan kom ik je wakker kussen ;P

MyPrince👑: okay, morgen appen? X

Ik: natuurlijk x

MyPrince👑: welterusten baby x

Ik: goodnight x

Ik ging liggen op mijn rug. En ik zag Luke's lachende gezicht voor me. Ik glimlachte. Ik droomde over hoe Luke zijn innocense verloor aan mij. Ik giechelde in mijn slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker. Ik zag dat het half 8 was. Ik stond snel op, sprong onder de douche en fietste naar Luke waar ik om 8 uur aankwam. "Goeiemorgen, lieverd" zei ik zacht. Luke mompelde en er liep een straaltje spuug langs zijn wang. Hij werd langzaam wakker en zag mij. "Hey" zei hij slaperig. "Hoe kom je binnen?".

"Deur stond open en ik weet waar je sleutel ligt" zei ik zacht en streelde zijn haar. Hij glimlachte en ging overeind zitten. "Ga je met me mee douchen?" Vroeg hij verlegen. "Ik heb al gedoucht" zei ik. Hij keek naar beneden, naar zijn handen. "Oke dan" zei ik. Hij keek me glimlachend aan. "Ik uuhh, heb geen kleren aan" zei hij.

Ik pakte zijn hand. "Waar ben je zo onzeker over?" Vroeg ik zacht. Hij durfde me niet aan te kijken. "Luke, je vind jezelf toch niet te dik ofzo?" Vroeg ik. Hij knikte langzaam. "Doe normaal, gek. Je hebt echt een fucking goed lichaam" zei ik. "Niet waar" zei hij. "Hey, ik weet waar ik over praat. Je zou model kunnen worden" zei ik. "Doe niet zo idioot" zei hij.

"Dan geloof je me niet" zei ik en deed de gordijnen open. "Hup, naar de badkamer" zei ik. "Kom je mee?" Vroeg hij. "Eerst moet je me geloven, dat je echt niet dik bent" zei ik. "Dat kan ik niet" zei hij. Hij leek te huilen. "Niet huilen, alsjeblieft" zei ik. Hij veegde door zijn ogen. "Wat is er gebeurd?" Vroeg ik en wreef over zijn rug. "Je weet wel, ik had een vriendin, maar ze was heel negatief over mij" zei hij.

Ik sloeg mijn armen om hem heen. "Hoe kan ze dat doen?" Vroeg ik. "Weet ik niet, maar ik ga even douchen" zei hij. "Mag ik nog steeds mee?" Vroeg ik. Hij knikte en pakte mijn hand. Hij sloeg de deken terug en had inderdaad geen kleding aan. "Is hij klein?" Vroeg Luke onzeker. Ik keek hem waarschuwend aan. "Nee, echt niet" zei ik blozend. Ik sprak de waarheid.

Ik bleef hem vertellen hoe perfect hij was, maar hij wilde het niet geloven. Toen ik weg moest omdat Malin zou komen, moest hij huilen. Het was zo'n zielig gezicht. "Ahw, baby. Don't cry" zei ik en gaf hem een knuffel. "Ik zal je de hele dag appen, oke?" Vroeg ik. Hij knikte. "Dag, Lukey" zei ik en gaf hem een afscheidskusje. Hij zwaaide.

"Malin!" Riep ik. Malin vloog me om mijn nek. "Waar was je?" Vroeg ze. "Bij Luke" zei ik blozend. "Aww, was het leeeuuuk?" Vroeg ze veelbetekenend. Ik glimlachte. We liepen naar binnen.

MyPrince👑: baby, ik heb een probleempje 😏😉

Ik: oh, en hoe kan dat, meneertje?

MyPrince👑: ik moest aan je denken

Ik: heb je ooit aan Dirty Talk gedaan?

MyPrince👑: nee, ik ben echt heel slecht, hè?

Ik: nee hoor, het is heel normaal. Zou je het willen proberen?

MyPrince👑: ja, maar ik heb geen idee wat ik moet zeggen

Ik: vertel me wat je met me wilt doen, ik het Engels klinkt het beter :)

MyPrince👑: uuhh

Ik: moeilijk? Ik kan wel beginnen al je wilt 😘

MyPrince👑: ja, graag

Ik: weet je zeker dat je dit wilt?

MyPrince👑: ja, ik weet het zeker

Ik: Luke, i want you to sit on your bed so i can take your pants down and suck on you

MyPrince👑: oh shit

Ik: i want to feel your big cock inside of me, now

MyPrince👑: I want to feel your pretty pink lips around my dick. And while you do that, I watch you.

Ik: holy shit, where is your innocence?

MyPrince👑: i want to smack your ass until it is red and sore. After that I fuck you to hell

Ik: i place myself on you and i go down on you until you scream my name so hard.

MyPrince👑: your pretty pink lips look good, wrapped around my dick.

Ik: holy shit, je bent goed

MyPrince👑: thanks

"Holy shit!" Riep Malin ineens. Ze zat achter me en las het gesprek mee. "What the fuck zijn jullie aan het doen?" Vroeg ze. "Uuhh, niks" zei ik. "Dirty Talk" zei ze. Ze pakte mijn telefoon en rende weg. "Niet lezen, niet lezen" schreeuwde ik.

Ik: oh fuck, je voelt zo goed

Damn you, Malin. Ik pakte mijn telefoon terug.

Ik: sorry, Malin had mn telefoon gepakt en ons hele gesprek gelezen. Als ze je raar aankijkt is dat mijn schuld x

MyPrince👑: hahaha het is oke x

De rest van de avond zaten we op skype met Luke en keken we film. Malin bleef maar kreun geluiden maken. "Irritant kind" zei ik. Toen begon Luke opeens ook kreun geluiden te maken. Ik schaamde me dood. "Geen zorgen, babe. Dit is enkel voorbereiding" riep Malin. Ik voelde gewoon dat ik rood werd.

"Ik beloof het, er is geen haast" zei ik toen Luke paniekte. "Ik zie dat je het wil" zei hij. "Ja natuurlijk wil ik het, maar ik doe alles op jou tempo" zei ik. "Dankjewel" zei hij. Hij was echt heel erg bang, ik zag het gewoon. "Niet bang zijn, het is goed" zei Malin tegen hem.

"En je bent echt heel aantrekkelijk" zei ik.

A/N
DimitriBaele thaaanksss again

✔Teacher ~ L.H.✔Where stories live. Discover now