24.

4.3K 118 66
                                    

POV Julia
Meneer Van De Bie stond in de deuropening. "Mevrouw McCartney, naar je kamer" zei hij. Ik beet op mijn lip en verliet de kamer. Nog een keer keek ik om naar Luke. Hij knipoogde. Ik luisterde aan de deur wat ze te zeggen hadden. "Ze is een leerling van je en je bent 7 jaar ouder" zei Meneer Van De Bie. "Ik weet het" zei Luke.

Dit gaat me geen fuck aan en ging naar mijn kamer. Nikki zat rechtop in bed. "Holy shit, dat gebonk, was jij dat met hem?" Vroeg ze grijnzend. "We zijn betrapt toen we aan het zoenen waren" zei ik verlegen. "Heb je het eindelijk opgebiecht?" Vroeg ze grijnzend. "Ja, en hij ook" zei ik. "Hebben jullie nu iets?" Vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op.

Ik bleef wakker liggen met mijn armen onder mijn hoofd, denkend aan onze kus. Ik kreeg een whatsappje.

Schatje👅💦: hey, kom je naar me toe? Ik kan niet slapen x

Ik: oke dan, zie ik je zo wel x

Schatje👅💦: niet teveel zorgen maken, schat :) x

Ik: ben onderweg x

Ik stapte weer uit bed en sloop over de gang naar Luke's kamer. "Hey" zei hij met een glimlach. "Hi Luke" zei ik. "Sorry dat het zo lang duurde, ik was...". Ik werd onderbroken door zijn lippen op de mijne. Hij duwde me tegen de muur. "Kom je bij me slapen?" Vroeg hij verlegen. "Oke" zei ik, opeens ook heel verlegen.

Hij ging op zijn bed zitten en klopte naast zich. Ik ging naast hem zitten. "Mag ik je nog eens kussen?" Vroeg hij verlegen. "Niet vragen, gewoon doen, Luke" zei ik en voelde zijn lippen zachtjes op de mijne. Ze zijn zo zacht. Ik glimlachte. "Ik wil de jouwe zijn" zei ik zacht. "Dan ben je dat ook, vanaf nu" zei hij zachtjes en glimlachte. "Kom liggen" zei hij. Ik ging naast hem liggen.

Hij sloeg zijn armen om me heen en trok me dicht tegen zich aan. "Je ruikt lekker" zei hij. "Je bent lekker warm" zei ik. Ik voelde hem glimlachen. Hij gaf me een kusje in mijn nek. "Julia, ik moet iets opbiechten" zei hij langzaam. Ik draaide me om zodat ik hem kon aankijken. "Wat is er?" Vroeg ik zacht en streek door zijn haar. "I-ik uuhh" begon hij. "Het is zo gênant" zei hij en hield zijn hand voor zijn gezicht. "Hey, het is oke, je hoeft het niet te vertellen" zei ik.

"Ik wil het vertellen, maar niet lachen, oke?" Vroeg hij. "Beloof ik" zei ik en drukte een kusje op zijn neus. "I-ik ben maagd" zei hij zacht. Dat wist ik al. "Dat is toch schattig" zei ik. Hij keek me aan en glimlachte. "Ik ben echt heel erg bang voor die eerste keer" zei hij zacht. "Het is oke, het heeft helemaal geen haast" zei ik lief en aaide zijn wang.

"We kunnen altijd andere dingen proberen" zei hij. "Alles op jouw tempo" zei ik zacht. "Je bent echt lief" zei hij. Ik rilde, ik had het koud. "Kom" zei Luke en trok me dichter tegen zich aan. Ik kreeg het veel warmer en duwde mijn gezicht in zijn shirt. "Slaap lekker, Luke" zei ik. "Jij ook, schatje" zei hij en deed zijn ogen dicht.

De volgende ochtend werd ik wakker en kon ik niet bewegen. Luke had me te stevig vast. Hij mompelde in zijn slaap. "Luke, ik wil gaan douchen, laat me los" zei ik. "Meh" mompelde hij en trok me op zich. Ik luisterde naar zijn hart. Het was een rustige normale hartslag. "Hey, goeiemorgen" zei hij schor. "Hey, kan je me loslaten, ik wil graag douchen" zei ik.

"Mag ik mee?" Vroeg hij verlegen. "Is dit niet te vroeg voor je?" Vroeg ik. "N-nee" stotterde hij. "Zeker weten? Er is geen haast" zei ik. "Zeker weten" zei hij en trok me zijn badkamer in. "M-mag ik?" Vroeg hij verlegen. Ik knikte en hij deed voorzichtig mijn shirt uit. Hij slikte. "Je bent prachtig" zei hij lief. Ik glimlachte.

Toen hij zijn shirt uitdeed, moest ik even slikken. Hij had zoveel spieren. "Zo bijzonder is dit niet" zei hij lachend terwijl hij zijn joggingbroek losknoopte. Ik spiedde stiekem naar zijn boxershort. "Ben je erg onzeker?" Vroeg ik. Hij knikte langzaam. "Niet onzeker zijn, oke?" Vroeg ik. Hij knikte. "Ik probeer het" zei hij. Ik glimlachte. "Kom, douchen" zei ik en trok mijn ondergoed uit en stapte onder de douche.

Hij trok zijn boxer langzaam omlaag. Zijn V-lines zagen er zo sexy uit. Hij keek me zenuwachtig aan. "Hey, je ziet er goed uit" zei ik en trok hem onder de douche. Ik durfde niet naar zijn vriend te kijken. Dat is een beetje awkward. Ik voelde zijn armen om me heen. Dit is gewoon verboden, maar het voelt normaal.

Hij sloeg zijn armen om me heen. "Ik vind knuffelen onder de douche echt heel fijn" zei hij. "Hoeveel meiden heb je al gehad?" Vroeg ik voorzichtig. "Eentje, maar zij was echt heel gemeen" zei hij. "Ik zal niet gemeen zijn" zei ik. Ik drukte een paar kusjes op zijn borst.

Toen gingen we aankleden en ontbijten keek Malin van mij naar Luke. We keken haar allebei aan en knikten. Malin begon te schreeuwen. Ik werd rood en glimlachte naar hem. Hij lachte terug. Hij is zo schattig. We beseften ons opeens dat we niet hand in hand konden lopen, totdat ik van school was.

"I think your booty look good in this pants" zei ik zacht. "Thankyou" fluisterde hij. "Schattig" riep Nikki. Ik giechelde en rende naar mijn kamer. "Nikki, kan je even helpen met mijn tas?" Vroeg ik. Nikki kwam aanrennen. "De lekkerste leraar van school is je vriendje" zei Nikki. Ik werd langzaam rood. "Hij is echt heel schattig" zei ik.

"Awwww, soooo cuteeee" zei Nikki

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

"Awwww, soooo cuteeee" zei Nikki. Ik glimlachte. "Keep it" zei Malin die binnenkwam. Ze gaf me een knuffel, totdat Luke binnenkwam. Malin maakte plaats voor hem. Hij gaf me een knuffel. "Dit is de meest foute relatie, maar tegelijkertijd wel de beste!

A/N
Eindelijk ben ik klaar. Dit heeft heeeeel lang geduurd :)

✔Teacher ~ L.H.✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum