20.

5K 109 42
                                    

POV Julia
Ik ging met tegenzin naar school. Ik schaamde me zo. Ik pakte toch maar mijn tas en gymtas. We hebben les vab hem vandaag. Ik stak snel in boterham in mijn strot en fietste naar school.

In de gang kwam ik Meneer Hemmings al tegen. "Hai" zei hij. "Hey" zei ik en liep door. Ik voelde mijn wangen rood worden. "Stom, Julia, je bent een rund" zei ik tegen mezelf. Malin kwam naar me toe. "Wat is er in godsnaam aan de hand?" Vroeg ze. "Ik voel me heel ongemakkelijk" zei ik. "Omdat je een lapdance gaf?" Vroeg ze. Ik knikte.

"Vandaag beginnen we met klassieke dans" zei Meneer Hemmings. Als er iets
is wat ik echt HAAT, is het wel dansen. Maar dit is dubbel zo erg. Dansen met een jongen tegen je aangeplakt. "Kies iemand die je een beetje vertrouwd, en nee, geen meisje met meisje of jongen met jongen" zei Meneer Hemmings. Ik vertrouwde helemaal niemand in deze klas, behalve Nikki.

Ik vertrouwde Edward, maar die kijkt me met een koude blik aan. Alsof ik hem nooit heb gezoend. En toen had iedereen iemand, behalve ik. "Hey, ben je over?" Vroeg Meneer Hemmings aan me. Hij keek me recht aan. "Jah, ik ben alleen" zei ik. "Denk je dat je met mij kunt dansen?" Vroeg hij. Ik werd rood, maar knikte toch. "Oke, kom" zei hij en trok me aan mijn hand mee.

"Jongens en meisjes, even opletten, wij doen het even voor" zei Meneer Hemmings en keek me aan. Hij legde de klas uit waar je je handen moest houden. "De jongen op de onderrug van het meisje. En het meisje op de arm van de jongen" zei hij. En de linkerhand van de jongen verstrengeld met de rechter van het meisje" zei hij en legde zijn hand op mijn onderrug en pakte mijn hand en verstrengelde onze vingers.

"Dit is nog niet alles, je moet dicht tegen elkaar aan dansen. Dat moet op jullie schoolfeest ook" zei Meneer Hemmings lachend. Moet ik dicht tegen hem aan gaan dansen? Dat gaat gruwelijk de mist in. Meneer Hemmings trok me dicht tegen zich aan. Ik kon gewoon de beat van zijn hart horen. "Ik ga je nu droppen oke?" Fluisterde hij. Ik knikte. Hij verplaatste zijn hand naar mijn rug en liet me zacht achterover vallen en pakte mijn enkel vast.

"Goed gedaan, Julia" zei Meneer Hemmings. "De lift is het volgende" zei hij zacht. Zijn adem kriebelde op mijn wangen. Waarom is hij zo dichtbij? Waarom ruikt hij zo lekker? Waarom zijn zijn ogen zo blauw? Waarom heeft hij het lijf van een god? Hij pakte mijn heupen vast en tilde me de lucht in en draaide 3 rondjes. Ik zat letterlijk op zijn armen. "Jongens en meisjes, er zitten een paar moves in die een beetje eh intiemer zijn. Kijk maar hoever je komt met je partner" zei hij.

"Julia, je hebt er een paar. De lift, die ging goed, dus die zou ik erin houden. De drop, die ging ook goed, als we meer oefenen. Dan heb je deze" begon hij en trok me overeind. Hij legde allebei zijn handen op mijn onderrug. "Je moet zover naar achteren buigen als je kan" fluisterde hij. Ik deed precies wat hij zei. "Goedzo. Dan heb je deze" zei hij. "Dit noem ik altijd de stelletjeslift" zei hij en beveelde me om te springen.

Ik sprong en hij sloeg mijn benen om zijn middel. "Naar achteren buigen" zei hij en zorgde ervoor dat ik niet viel. "Perfect, Julia" zei hij. Hij pakte mijn hand en oefende alle oefeningen nog eens met me. Malin kwam naar me toe met een pedoface. "Heb je met hem gedanst?" Plaagde ze. Ik knikte en stak mijn middelvinger op naar haar. "Laat Luke dat maar doen" zei Malin.

POV Nikki
Een paar dagen later hadden we het voor punt. Julia moest weer met Luke. Ze stond zo dicht op hem. Ze deden het zo goed. Luke en Julia leken we een echt stelletje. Het was zo schattig. Luke keek zo lief naar haar. Hij hield haar hand heel stevig vast en keek zorgvuldig of ze klaar was voor een move. Hij geeft zoveel om haar. Ze gaf hem een knuffel. Het was echt heel lief.

"Jullie zagen er zo lief uit" zei ik en giechelde. Julia werd rood. Ik liet haar het filmpje zien. Ze bloosde zo erg. "Je vind hem zo leuk, Julia" zei Malin. Ik giechelde en Julia keek me aan. "Hey Meneer" riep Malin. "Jullie zagen er goed uit, ik ben trots". Ik ging naar huis en keek op instagram.

✔Teacher ~ L.H.✔Where stories live. Discover now