12.

4.5K 113 68
                                    

YAAAYY 1.1 K, THNX GUYS !!!

POV Julia
Toen ik op school aankwam, kwamen Malin en Nikki meteen naar me toe. "Die reactie op instagram" gilde Malin meteen. Nikki keek ons aan van 'wtf, waar hebben jullie het over'. Malin liet het zien. Nikki gaf me een knuffel. "Hebben jullie gezoend?" Vroeg Malin. Ik schudde nee. "Damn you, Luke. Ik zei dat hij dat moest doen" zei Malin. Ik keek haar met grote ogen aan.

Toen de les begon, liepen we naar het lokaal waar de toets van Gym was. Meneer Hemmings gaf me een knipoog. Ik glimlachte en ging voor hem zitten, aan een tafeltje. Hij had een simpel, strak, wit shirt aan waardoor je zijn buik- en armspieren heel goed kon zien.

Ik kreeg een appje van Malin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kreeg een appje van Malin.

Malinnn: ik zie je wel kijken naar zijn lekkere spieren 😏😉

Ik: fuck you, Malin xx

Ik deed mijn telefoon weg en ging zitten. Nikki werd naast me weggehaald en moest voor het bord gaan zitten. Ze zuchtte van irritatie, waardoor ik begon te grinniken. "Pas maar op". "Hemmings" fluisterde ze. Ik glimlachte. "Zo, iedereen heeft vast de hele dag geleerd gisteren" grapte meneer Hemmings. "Kuch, kuch" hoestte Edward.

Meneer Hemmings deelde de proefwerken uit. Ik keek naar Nikki die gebaarde dat ik een knoopje meer moest losdoen. Als ze dan haar kop houdt. Ze stak haar duimen op. "Nikki, omdraaiden. Anders heb je een 1" zei Meneer Hemmings streng. "Heb ik toch al" mompelde ze. "Wat zei je?" Vroeg hij. "Niks" zei Nikki geïrriteerd. "Draai maar om en begin maar. Heel veel succes" zei zei hij. "Mocht iemand last hebben van scheelzucht en zijn blik wendt naar de zijkant, dan kan ik niet anders dan een 1 geven" zei hij. Nikki grijnsde naar me.

De toets opzicht, was best makkelijk. Ik voelde dat iemand naar me keek. "Meneer?" Vroeg Merel. Meneer Hemmings keek op. "Ja?" Vroeg hij. "Ik snap de vraag niet helemaal, en ik weet niet of ik dit hardop kan vragen" zei ze. "Kom maar even" zei Meneer Hemmings. Merel stond schaamteloos met hem te flirten. Ik werd er gek van. Ze kneep zachtjes in zijn arm en speelde met haar haren.

"Iedereen klaar?" Vroeg meneer Hemmings. "Ja" zei het merendeel. Hij liet de toetsen naar voren doorgeven en begon na te kijken. "Ik ga nakijken, als jullie rustig zijn, geef ik straks de punten" zei hij en begon te strepen. Ik pakte mijn telefoon en kreeg een appje van Nikki binnen.

Nikki: JULIAAAA!

Nikki: Had je dat gezien?

Ik: nee, wat moet ik gezien hebben?

Nikki: had je het echt niet gezien????!!!!

Ik: wat is er dan????

Nikki: Ik zag het zo goed

✔Teacher ~ L.H.✔Where stories live. Discover now