21.

4.5K 118 37
                                    

POV Luke
Vandaag gaan we naar Londen. Ik en mijn groep zitten in de partybus. Ik pakte mijn tas in en kon niet stoppen wat Malin zei. "Ze is gek op jou, Luke".  Is ze echt gek op me? Of is het weer een prank van Malin?

Die avond liep ik naar de bussen, die op school stonden. Malin stond met Julia en Nikki te praten. Damn, ze heeft zo'n lekker kontje. Ik meldde me bij de chauffeur en zorgde dat iedereen op zijn plek in de bus zat. Ik had mezelf achterin de bus neergeplant.

Ik keek op mijn telefoon toen ik Julia en Nikki aan zag komen lopen. Nikki giechelde en zwaaide. Ze gingen op de achterbank zitten. "Ey, schuif eens op, ik wordt misselijk bij het raam" zei Julia. Ze ging aan het gangpad zitten. Ze glimlachte naar me.

Toen we begonnen te rijden wilden de meiden muziek. "HAPPY HARDCORE" Riepen Nikki en Julia. De chauffeur zette het op en de meiden begonnen de bus op de kop te zetten. Ik bleek kijken naar Julia en Nikki, ze waren zo vrolijk. "Meneer, doet u mee?" Vroeg Julia vrolijk. "Waarmee?" Vroeg ik.

"Als we dadelijk stop hebben, met ons hakken" zei Julia. "Is goed, kun je het me even leren?" Vroeg ik. Ze knikte. Damn, ze is zo perfect. "Je springt en beweegt op de muziek, dat is alles. Kan u wel toch?" Vroeg ze. Ik knikte.

Bij de stop had Julia een BeatsPill bij zich. Ze zette keihard die muziek aan en de hele bus begon te springen. Dit is best leuk eigenlijk. Julia schuurde tegen een jongen aan, dat is wat minder. Opeens pakte ze mijn heupen vast. "Ietsje losser kan wel, meneer" zei ze lachend. Het leek wel alsof ze dronken was ofzo. "Goedzo, losgooien" zei ze. Ik glimlachte.

"Beweeg je kontje, come on" riep Julia tegen diezelfde jongen. Wie is dat eigenlijk? Malin kwam naar me toe. "Pak haar bij haar heupen" zei Malin zacht. "Dat is eigenlijk verboden" zei ik. "Doe nou maar gewoon" zei ze. Ik liep tussen alle mensen door naar Julia. Ik pakte haar heupen vast. Malin knipoogde. Ze begon zacht tegen me op te schuren.

"Is ze dronken ofzo?" Vroeg ik. "Ze heeft een chill pilletje gehad, ze was in paniek" zei Malin. "Ooh, ik dacht al, ze is zo losjes" zei ik. Malin grinnikte. "Girls!" Riep Julia. De bussen vertrokken weer. De meiden gingen overal vlaggetjes ophangen en ballonnen door de bus slaan. "Bij de volgende halte gaan we twerken" fluisterde Nikki. Julia giechelde.

En inderdaad gingen de meiden twerken bij de volgende stop. Ik zag dat een aantal jongens een probleempje hadden. Ik wist dat als ik ging kijken, zelf een probleem zou hebben. Ik pakte een kopje koffie. Ik ben echt kapot.

De busreis duurde nog vier uurtjes. Toen kwamen we bij het kamp aan. De meiden gingen meteen naar hun slaapzaal. "Ik kom zo even vertellen wat we gaan doen" riep ik nog. Sommige meiden giechelden. Ik zocht mijn kamer op. Naast die van Julia. Ik trok mijn witte shirt met grijze joggingbroek aan.

Ik klopte op de deur van de kamer van twee jongens die ik niet ken. "Jongens, morgen gaan we Londen verkennen" zei ik en vertelde wat we precies gingen doen. Maar ze luisterden niet, ze hadden het over Engelse meisjes versieren. "Wel zo slapen, jongens" zei ik lachend.

Ik klopte op de deur van Julia en Nikki. "Kom binnen" zei Nikki. "Julia is even douchen" zei Nikki. Ze hadden het gezellig gemaakt. "NIKKI!" Riep Julia. Nikki vluchte de badkamer in. "Sukkel" lachte ze. Ze kwam terug. Julia kwam binnen met alleen een shirt en een onderbroek.

"Hey" zei ze en ging op haar bed zitten. Ze heeft mooie benen. "Wacht even" zei Julia en rende naar de badkamer. Haar billen gingen langzaam heen en weer toen ze rende. "Je kwijlt" zei Nikki lachend. Ik veegde mijn mond af en glimlachte. "Je moet het vertellen" zei Nikki. Ik glimlachte en knikte.

Ik ging naar mijn eigen bed. Ik droomde over Julia en ik, we waren gewoon aan het lopen naar de Klokkentoren van Big Ben. Opeens duwde ze me tegen de muur. "Als je niks zegt en heel stil bent, doe ik iets voor je" zei ik. Ze zoog me en toen we terug waren in het huisje, deden we het. Zij had de leiding, ze wist precies wat ik lekker vond.

De volgende ochtend plakte alles een beetje. Ik douchte me en ging naar de ontbijtzaal. Julia en Nikki kwamen lachend binnen. "Hey, goeiemorgen" zei ik. "Hey" zei Julia verlegen. Het pilletje was uitgewerkt volgens mij. "Goeiemorgen" zei Nikki en plofte naast me neer.

We aten ons ontbijt op en maakten de jongens wakker. "Jullie hebben 15 minuten, dan gaan we" zei Luke en gooide de deur dicht. "Vanavond kussengevecht" riepen de jongens. Julia knipoogde naar Nikki. "Girls, nemen jullie geld mee?" Vroeg Julia. De meeste meiden knikten. Julia ging geld halen.

We vertrokken. Julia kwam naast me lopen. "Meneer, het spijt me van die lapdance" zei ze. "Het is niet erg, het was fijn" zei ik. "Oke, gelukkig" zei Julia. "Heb ik gisteren iets beschamends gedaan?" Vroeg ze lachend. "Jij doet nooit wat beschamends" zei ik. Ze werd een beetje rood. "Dank u" zei ze. "O my gosh" riep ze ineens. "MALIN! NIKKI" Riep ze. Malin en Nikki renden naar haar toe.

"WAT?" Riep Malin. "Kijk eens achter je" zei ik. "One Direction meet up" zei Malin en begon te gillen. Niemand, zelfs Malin niet, weet dat ik Niall ken. We zijn zelfs hele goeie vrienden. Ik zal kijken of ik drie tickets kan krijgen voor hun. Ik belde Niall op.

"Raad eens waar deze drie meiden heengaan straks" zei ik toen we terug waren. Malin's ogen werden groot. "Niet waar" zei ze ongelovig. Nikki en Julia stonden in een knuffel. "Dan geef ik de tickets wel aan mijn andere nichtje" zei ik plagend. Malin sprong me om mijn nek. "DANKJE LUKEY, JE BENT ZO LIEF" zei Malin. "IK BEN ZO BLIJ DAT JE MIJN NEEF BENT" riep Malin en nam de tickets over.

"Julia, Nikki, jullie gaan met me mee" zei ze. Julia gilde en vloog Malin om haar hals. "O my god, mijn helden" zei ze. "Huil je nou?" Vroeg ik bezorgd. "Meneer, dit gedrag is van een fangirl. One Direction is alles voor haar" zei Nikki lachend.

A/N

Double update!!

✔Teacher ~ L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu