3.

4.7K 109 61
                                    

POV Julia
Ugh, vandaag moest ik bij de directie komen. Als mijn cijfers bij Natuurkunde niet verbeteren, mag ik niet naar Londen. Maar daar maak ik me minder zorgen om Ik haat deze school. Ruw veegde ik mijn tranen weg. Ik mag niet huilen, niet om die klootzak. Mijn vriendje, of moet ik zeggen ex-vriendje Brandy, heeft me verkracht en is me toen gaan pesten. Steeds scheldt hij me uit voor slet. En hij bedreigt me. Als ik geen seks wil hebben met zijn beste vrienden, gaat hij de mensen waar ik van hou ernstig pijndoen. Ik veegde weer tranen weg. De wind waaide door mijn haren. Ik heb het heel koud, maar dat maakt me niks uit.

"Gaat het wel?" Vroeg een bekende stem. Meneer Hemmings! Ik veegde nogmaals mijn tranen weg. De lange gedaante ging langs me zitten. "Heb je gehuild?" Vroeg hij. Ik schudde dapper nee. "Je kunt bij me terecht, als je dat wilt" zei hij. "M-mijn ex, hij heeft me gebruikt" begon ik en beet op mijn lip. "Hij bedreigt me, als ik geen uuh handelingen met zijn vrienden doe, gaat hij de mensen waar ik van hou pijndoen" floepte eruit. "Goedzo, je moet niet alles opkroppen" zei meneer Hemmings. "Wie is die jongen, Julia?" Vroeg hij. "Brandy, uit onze klas" zei ik. "Dat is een aparte inderdaad. Mocht hij je ooit weer bedreigen, kom naar me toe of bel me" zei hij. "Maar ik heb uw nummer niet" zei ik. Hij typte zijn nummer in mijn telefoon. "Meneer Hemmings" schreef ik erbij. Zijn mondhoeken krulden naar boven. Hij heeft echt een mooie glimlach. "Zie ik je bij gym straks?" Vroeg hij. "Ja, meneer" zei ik. Hij liep weer naar binnen. "JULIA!" Gilde Nikki. Ik keek haar aan. "Heb je zijn nummer gescoord?" Vroeg ze enthousiast. Ik knikte. "Oeeehhh, je hebt sjans" zei ze plagend. Ik stak lachend mijn tong uit naar haar. "Steek die maar in Luke's oor" grinnikte ze. Ik gaf haar een speelse tik op haar hoofd.

Toen we bij gym aankwamen, stond meneer Hemmings al te wachten. Hij gaf me een knipoog. Ik glimlachte. "Hey meneer, heeft u er ook weer zin in vandaag?" Vroeg Merel enthousiast. Ik liep snel door. "Je laat hem van je afnemen door die bitch" zei Nikki terwijl ik me omkleedde. "O MY GOD, MEEREEEEL" Gilde een vriendin van Merel. "Je gaat vanavond gewoon uit met de lekkerste leraar van school" zei een andere. Nikki zag me verdrietig worden. "Meld het aan de schoolleiding" fluisterde Nikki. "Dan raakt hij ook zijn baan kwijt, en zie ik hem nooit meer" zei ik blozend.

"Gaat het?" Vroeg Meneer Hemmings weer. Ik knikte. "Ja, hoor. Bedankt dat ik dit kon vertellen" zei ik. "Als er nog eens iets is, hoor ik het graag, Julia" zei hij. "Uuhh, meneer? Weet u misschien iemand die me bijles Natuurkunde kan geven?" Vroeg ik. "Meneer De Bie heb je toch?" Vroeg hij. "Meneer De Bie en ik liggen elkaar niet zo. Hij zet mij steeds eruit, al doe ik niks fout. Dus als ik vraag om bijles, weet ik waarschijnlijk het antwoord al" zei ik. "Je mag anders niet mee naar Londen?" Vroeg hij. Ik knikte. "Ik weet niet of je het zou willen. Maar ik wilde eigenlijk natuurkunde leraar worden, maar ik vond gym leuker" zei hij. "Misschien kan ik je helpen?". "Uuhh oke, wanneer zou u kunnen?" Vroeg ik. "Vanavond?" Vroeg hij. Ik knikte. "Waar dan?" Vroeg ik. "Weet je de Kerkweg te liggen?" Vroeg hij. Ik knikte weer. "Daar woon ik, vind je het erg om bij me thuis te komen?" Vroeg hij. "Uuhh, nee hoor" zei ik. "Tot vanavond" zei hij en liep naar de groep. "Wat zei hij?" Vroeg Nikki. "Meneer Hemmings gaat me bijles natuurkunde geven, vanavond" zei ik. "Lieverd, vanavond zouden we samen geschiedenis leren, maar ik als goede vriendin, maak graag een uitzondering" lachte ze.

"Goed dames, als jullie je theekransje willen beëindigen. Ik wil met de les beginnen" zei meneer Hemmings en wreef in zijn handen. "Vandaag gaan we starten met de vloer in het programma turnen, iemand een idee wat het inhoud?" Vroeg Meneer Hemmings. Ik wist het, maar ik ging niet mijn hand opsteken. Ik wilde vloer altijd vermijden, omdat ik professioneel turnster ben geweest, het enige dat ik niet deed was ringen, want dat is meer voor mannen, met spieren en niet voor mij, zonder spieren. "Julia misschien?" Vroeg hij en keek me aan. Ik knikte. "Vloer houdt in dat je oefeningen moet doen op de vloer, zoals koprollen, radslagen, overslag, flikflak" zei ik. "Heel goed" zei hij en ik werd rood. Ik sta niet graag in het middelpunt. "Wat ga je nu doen?" Vroeg Nikki. "Gewoon, ik ga doen wat ik kan" zei ik en deed een koprol. Een achteruit koprol.

"Wie durft er geen handstand te maken?" Vroeg meneer Hemmings nadat we een tijdje koprollen hadden gedaan. Heel veel jongens staken hun hand op. "Dan ga je tegen de muur doen" zei hij en pakte zonder moeite twee matjes. De jongens deden mislukte handstanden terwijl ik zonder moeite 20 seconden op mijn handen kon staan. "Perfecte handstand" complimenteerde meneer Hemmings. Ik glimlachte. En merkte dat mijn shirt een beetje omlaag was gevallen. Gelukkig niet te veel. "Ugh, uitslover" hoorde ik Merel zeggen. "Merel, doe jij eens een handstand" zei meneer Hemmings. Merel probeerde. "Merel, voordat je naar iemand anders kijkt, kijk eerst eens naar jezelf" zei hij. Hij knipoogde naar me. "Kan jij een overslag?" Vroeg hij. Ik knikte. "Ik heb een klein beetje hulp nodig" zei ik. Hij klapte in zijn handen. "Iedereen even hierkomen" riep hij. De leerlingen kwamen aanlopen. "Nog belangrijker dan de oefening goed doen, is het vangen" zei hij. Hij vroeg Edward om hem te helpen vangen. Hij legde uit hoe het werkte. Daarna moest ik de overslag doen. Ik deed een aanloop en zette mijn handen neer. En kwam weer overeind. "Zij had geen hulo nodig, maar toch altijd alert blijven" zei meneer Hemmings. Ik mocht met hem meelopen om te kijken of ze alles goeddeden.

Toen mocht ik van Meneer Hemmings een flikflak proberen. Ik stond en deed een flikflak en voelde dat ik verkeerd neerkwam. Het werd zwart voor mijn ogen.

A/N
Oei...

✔Teacher ~ L.H.✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora