7.

4.4K 114 40
                                    

POV Julia
Die avond liep ik naar het appartement van Meneer Hemmings. De voordeur van het gebouw stond al open. Ik klopte op de deur van Luke's appartement. "Hey Julia" zei hij en haalde een hand door zijn haar. Ik mocht naar binnen. "Heb je zin in M&M's?" Vroeg hij. Ik knikte. Hij haalde een hele bak M&M's tevoorschijn. Ik keek hoe hij naar de keuken liep. "Je mag wel gaan zitten" lachte hij. Ik ging blozend zitten. "Uuh, nog bedankt voor de koffie" zei ik. "Dat is geen probleem" zei hij en zette twee glazen cola op tafel.

"Hier een M&M" lachte hij, toen we al even bezig waren met Natuurkunde. Hij gooide die de lucht in. Ik ving hem op met mijn mond. "Geheim talentje" lachte ik. "Gooi eens eentje" zei hij. Ik gooide eentje de lucht in. Hij ving hem net niet op. "Helaas, Luke" zei ik en lachte. "Lach je me nou uit?" Vroeg hij gespeeld beledigd. "Nee, ik lach je toe" zei ik. Hij prikte in mijn zij. "Niet doen, dat kietelt" zei ik. Hij bleef me in mijn zij prikken. Ik begon te giechelen. "Stooop" lachte ik. Ik viel van de bank af. Hij landde bovenop me. O god, hij is zo dichtbij. De lekkerste leraar van school ligt op me. Ik weet niet wat ik moet. Mijn hart bonkt in mijn keel. Ik hoop dat hij het niet hoort. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan. Zijn ogen zijn zo mooi. Ik beet op mijn lip terwijl zijn hand over mijn wang ging, om het haar uit mijn gezicht te halen.

POV Luke (yayyyyy)
Ah, shit. Ze bijt op haar lip. Dat ziet er zo lekker uit. Ik voelde dat er bloed recht naar beneden stroomde. Meteen stond ik op en ging weer op de bank zitten. Ze is ook zo mooi. Ze ging weer naast me zitten. "Gaat het?" Vroeg ze. "Alles is oke" zei ik en zorgde ervoor dat ze mijn boner niet zag. Ze kreeg een whatsappje binnen en haar gezicht betrok. "Gaat het wel?" Vroeg ik. Ze knikte zacht, maar ik zag dat ze wilde huilen. "Vertrouw me" zei ik. Ze liet haar whatsappje lezen.

Brandy: hee, ik heb weer een klusje voor je waar ik veel geld mee kan verdienen. Een vriend van me wilt me zoveel betalen om jou te neuken. Kom naar mijn huis, nu, ik weet je te vinden, slet.

"Hee, blijf gewoon hier" zei ik en wreef over haar rug. Ze veegde door haar ogen. Ze wilde niet huilen. "Krop het niet zo op" zei ik en wreef over haar rug. Een paar tranen liepen uit haar mooie ogen. Ik pakte haar hand en gaf haar een tissue. Ze keek een beetje verlegen naar onze handen. "Ik durf niet naar huis" zei ze. "Blijf lekker hier" zei ik. Ik liep naar de keuken. "Brandy, hij gaat me vermoorden. Hij gaat me vermoorden. Doden, afmaken" hoorde ik Julia zeggen.

Ik pakte een kop koffie voor haar. "Alsjeblieft" zei ik. "D-dank u" zei ik. "Even rustig ademen, Julia" zei ik en legde een hand op haar rug. Ze dronk langzaam de koffie op. "En mijn moeder dan?" Vroeg ze. "Opbellen" zei ik. "Mam, ik kwam een vriendin tegen, en ze vroeg of ik mocht blijven slapen" zei ze. "Oke, tot morgen". "Kom, en nu even rustig zitten" zei ik en trok haar naast me op de bank. "Gaat het weet een beetje?". Ze knikte. "Is dit niet te veel last?" Vroeg ze onzeker. "Helemaal niet" zei ik. "Dank u" zei ze. "Dat is echt geen probleem" zei ik en pakte haar hand. Ze keek me zo schattig aan. "Of is dit te ongemakkelijk, omdat ik je leraar ben?" Vroeg ik. "Uuuhh, niet echt" zei ze. Ik gooide nog een M&M naar haar. Ze ving hem behendig op. "Doe jij nog iets voordat je gaat slapen?" Vroeg ik. "Ik ga meestal meteen slapen" zei ze. "Wil je een shirt lenen of zo?" Vroeg ik. "Als dat oke is" zei ze. Ze trok een shirt van mij aan. Ze zag er zo schattig uit.

POV Julia
Zijn shirt was veel te groot. Het viel tot over mijn knieen. Maar oke. Het shirt was lekker warm en rook naar wasverzachter. Zijn frisse geurtje, damn. Zijn geurtje is meestal de zoete geur van limoen vermengd met een beetje zweet en echte mannendeo."Ik slaap op de bank, dan kun jij in mijn bed" zei hij. "Nee, joh. Ik slaap op de bank" zei ik. "Gaan we al slapen dan?" Vroeg hij. "Hoeft niet" zei ik. Hij kwam weer naast me zitten. Ik schaamde me een beetje. Ik heb alleen een shirt en onderbroek aan en zit bij een leraar thuis, het is heel ongemakkelijk. "Wil je een dekentje? Ik zie dat je je niet echt comfortabel voelt" zei hij. Hij pakte een lichtblauw dekentje en legde die over me heen. We bleven M&M's naar elkaar gooien. Rond 10 uur zette hij de tv aan. Er was een programma op over leeuwen die hertjes opaten.

Brandy: waar zit je nou slet? Hij wacht niet lang meer. Mijn geld en jouw leven staan op het spel

Ik schoot overeind. Meneer Hemmings keek naar me. "Wat is er?" Vroeg hij. "B-Brandy" stotterde ik. Hij pakte mijn telefoon. "Wil je er een officiele melding van maken bij het schoolbestuur?" Vroeg hij. Ik knikte zachtjes. Meneer Hemmings pakte opeens mijn hand. Een beetje verlegen keek ik naar onze vingers, verstrengeld en veilig. Opeens vloog er een leeuw op een hert af. "Nee!" Riep ik. Ik legde mijn handen voor mijn ogen. Meneer Hemmings kneep zachtjes in mijn hand. Zijn handen waren heel zacht. En hij had grote handen, waar mijn kleine hand in verdween. "Julia?" Vroeg hij. Ik knikte. "Vertel dit tegen niemand alsjeblieft" zei hij. "Wat niet?" Vroeg ik. "Van het logeren" zei hij snel. "Maar ik kan niet liegen tegen mijn beste vriendin" zei ik. "Die wel, maar dan mag ze niks zeggen. Tegen niemand" zei hij. "Tuurlijk" zei ik en kneep even in zijn hand.

POV Luke
Ik denk dat ik haar leuk vind. Ik keek even naar onze handen. Onze vingers verstrengeld in elkaar. Ik denk dat ze zich veilig voelt. Ze wordt een beetje slaperig. Ze legt haar hoofd op mijn schouder. Man, wat ruikt ze lekker. Ze valt in slaap en valt van mijn schouder af op mijn schoot. Ik zet zachtjes de tv uit. En leg haar op het kussen van de bank. Ze doet even haar ogen open. "Slaap lekker" zei ik zachtjes en kroop mijn eigen bed in.

A/N
Heyyy, de eerste twee toetsen zitten er op. Ze gingen verrassend goed vond ikzelf. Daarom dit ubercute hoofdstukje xx

✔Teacher ~ L.H.✔Where stories live. Discover now