58.

1.9K 65 7
                                    

POV Julia
Vandaag was het zover. Mijn operatie. Ik werd nerveus wakker. Luke lag heel lief naast me te slapen. Ik maakte hem wakker.

"Vandaag, Luke. Binnenkort zullen we zwanger zijn" zei ik. Luke keek slaperig. "Mag ik morgen uitslapen?" Vroeg hij moe. Ik knikte en trok makkelijke kleding aan.

We reden nerveus naar het ziekenhuis. Hij kneep in mijn hand. Hij meldde me aan bij de receptie. We moesten naar de tweede verdieping. Er zaten verschillende mensen. Inclusief een heel knap meisje. Ik zag Luke naar haar benen kijken. Ik besloot niks te zeggen. Zijn blik stijgde naar haar borsten. Ik keek naar de mijne. Ze waren best klein.

Was ik niet aantrekkelijk meer? Luke keek duidelijk naar haar. "Fake tieten" zei hij en keek me aan. "Haar tieten zijn fake" zei Luke. Hij kneep in mijn hand en keek naar mijn borsten. "Deze zijn natuurlijk, echt en prachtig" zei hij. Ik werd naar binnen gebracht. Ik moest op een tafel liggen. Ze gaven me een middeltje waarop ik in slaap viel.

Toen ik wakker werd, hing Luke boven me. "Hey schatje. Het is gelukt" zei hij blij. "Kunnen we een kindje maken?" Vroeg ik. Hij knikte enthousiast. "Een kleine Lukeje" zei ik. "Kleine Juultje" zei Luke. Hij pakte mijn hand. "Maar, je mag de komende weken geen seks hebben" zei hij. "Hoeveel?" Vroeg ik. "Drie weken" zei hij. "Gelijk daarna gaan we aan de slag" zei ik.

Hij rolde me naar de auto en red ons naar huis. Hij had het bed opgemaakt met een nieuwe overtrek. Hij had nu roze bloemetjes op een zwarte ondergronds gedaan. Het zag er prachtig uit. "Ik hou van je, Luke" zei ik. "Ik hou meer van jou, mijn lieve vriendinnetje" zei hij. Hij drukte een kus op mijn lippen. We gingen languit op bed liggen. En staarden naar het plafond. Hij trok me naar zich toe. "Ik heb een verrassing voor je" zei hij zachtjes in mijn oor.

Hij leidde me naar de keuken. "Kijk eens!" riep hij. "Hij hield twee vliegtickets naar Bali omhoog. Ik giechelde. "Vertrek is morgen, we verblijven twee maanden" zei hij. Ik juichte. "Thanks Jack!" riep Luke. Ik gaf Luke een zoen van blijdschap. "Bali baby" giechelde hij. "Bali baby" bevestigde ik. We gingen onze  tassen pakken en namen natuurlijk geen condooms meer mee. Wel alle schattige zomerkleding van Luke. En al die lelijke dingen van mij. "Pakje van Jack" grijnsde Luke en gooide het in mijn tas.

Het was dure maar erg sexy lingerie. "Hoe weet hij mijn maten?" Vroeg ik. "Heus niet van mij hoor" grijnsde hij. Ik gaf hem een speelse klap. We zetten onze tassen bij de voordeur. We gingen op de bank zitten. Hij bleef maar naar mijn borsten staren. "Kun je het zien?" Vroeg ik. "Niet helemaal, but i am fine" zei hij. Ik trok mijn shirt een beetje omlaag. "Nog niet" grijnsde hij.

Hij trok mijn shirt uit. "Beter" zei hij. Hij gaf kusjes op mijn borsten. Zijn haar kriebelde aan mijn kin. "Luke, stop nou. Je weet dat ik geen seks mag" zei ik. Hij ging gewoon door, en een stukje naar beneden. Ik legde een dekentje ovet ons heen en zette een film aan. Luke legde zijn hoofd op mijn schouder en stopte zijn duim in zijn mond.

Hij legde zijn andere hand op mijn been. Zijn warme handpalm brandde op mijn huid door mijn sweatpants heen. Hij wreef over mijn liezen en stak zijn hand in mijn broek. Hij streelde over mijn slipje. "Jeez, fucking wet". Hij duwde het stofje weg. En stopte voorzichtig twee vingers diep in me. "So warm around my fingers". Hij begon zijn vingers te bewegen. Ik stopte hem en verwijderde mijn sweatpants.

Hij zat met zijn benen wijd op de bank naar me te staren. Zijn stijve was duidelijk te zien door zijn jeans. Ik plaatste me op zijn rechterbeen. Ik bewoog naar voren en naar achteren te bewegen. Hij keek me aan met open mond. "Babe, wat doe je?" Vroeg hij en streelde zichzelf hard door zijn jeans heen. "Ik rijd op je been, en het voelt goed" zei ik. Hij greep mijn kont en boorde zijn nagels in mijn vel.

De ruwe stof van zijn jeans schuurde tegen mijn clit en het voelde goed. Hij duwde mijn heupen naar voren en achteren. Zijn broek werd natter en natter. Zijn erectie groeide. Ik voelde dat ik dichterbij kwam. Hij duwde me hard over zijn been. De ruwe stof liet me komen. "Baby. Je lekte" zei Luke en keek me aan. "I made you squirt" zei hij trots. Ik gaf hem een kusje op zijn lippen.

"Je broek is vies" giechelde ik. "En heel strak" zei hij en wurmde zich eruit. Zijn top stak boven het randje uit. Ik besloot hem te helpen. Ik trok zijn boxer weg en begon hem af te trekken. Hij begon te kreunen. "Lippen" kreunde hij. Ik deed wat hij zei.

Na de blowjob kleedden we ons aan en keken de film af. We gingen onze tanden poetsen. Hij spetterde me nat met water. We bleven maar bezig. Ook met scheerschuim en parfum. Toen we eindelijk in bed lagen kwam hij dicht naast me liggen. Hij drukte zijn hoofd in mijn nek. Zijn haren kietelden in mijn nek. Ik duwde me dichter tegen hem aan. Hij sloeg zijn armen om me heen.

"Baby, ik hou zoveel van je. Ik hoop dat er snel een klein kindje in je groeit. Ons eigen kleine baby'tje. Mijn ogen en jouw talent en mooiheid. Het wordt vast een prachtig meisje of een hele knappe jongen. Ik hou van je. Ik wil een familie beginnen met jou. Een familie vol liefde en geluk. Een prachtig groot gezin, met lieve kinderen, alleen van ons".

"Dat is zo ontzettend lief, omg" zei ik. Hij ging op mijn buik liggen. "Hey, nognietbestaand foetusje. Ik weet nu al dat je mijn stem veel zult horen, want ik ga veel tegen je praten, iedere dag als het mogelijk is. Ik zal voor je zorgen, zo goed als ik kan. Ik hou nu al van je" zei hij en wreef over mijn buik. Ik voelde de tranen in mijn ogen staan.

"You're to beautiful to cry" zei Luke.

✔Teacher ~ L.H.✔Where stories live. Discover now