23.

4.2K 121 38
                                    

POV Julia
Ik lag in mijn bed, met mijn handen onder mijn hoofd. Luke zei dat hij smoorverliefd op me was. Dat kan gewoon niet. Dat zou een hele mooie droom zijn. Was die kus ook een droom? Of was het echt? Ik was al wakker sinds ik in bed lag, wat ik doe sinds 10 uur.

Ik keek op de klok of het al ochtend was, want voor mijn gevoel lag ik hier al 8 uur. Maar het was pas 12 uur. Wat zou Luke nu aan het doen zijn? Fuck, niet aan denken, Juul. Hij is niet verliefd op je, het was een leugen.

De volgende ochtend werd ik wakker en zag ik hem in de ontbijtzaal zitten. "Hey" zei hij ongemakkelijk. Ik glimlachte en ging snel ergens ver weg bij hem. Nikki kwam de kamer in lopen. "Hey lovebirds" riep ze lachend. Ik propte mijn boterham naar binnen en ging terug naar mijn kamer.

"Wat is er nou?" Vroeg Nikki aan me. "Je maakt het alleen maar ongemakkelijker" zei ik zacht. "Praat met hem" zei Nikki. Ik schudde nee. Toen we naar de Big Ben gingen stopte ik oortjes in en liep ik zover mogelijk bij hem uit de buurt. "Babe, waarom ontloop je hem?" Vroeg Malin. "Hij denkt dat je hem haat nu en is echt heel verdrietig" zei Malin.

Ik spiedde naar Luke, en hij leek inderdaad niet zo blij. Hij had zijn handen in zijn sweater zak en schopte tegen een steentje aan. Hij pakte zijn telefoon en stopte een oortje in. Wat voor muzieksmaak zou hij hebben? Ik schudde mijn gedachten van me af.

Bij de Big Ben kocht ik een sweater met I ❤ London erop. Lekker warm voor 's avonds. Meerdere hadden zo'n trui gekocht. Luke kwam naast me lopen. "Hey" fluisterde hij. "Hi" glimlachte ik. "Leuke trui" zei hij. "Dankje" zei ik. Damn, ongemakkelijk. Ik besloot een selfie te plaatsen op Instagram.

@xjuultje: Londen with bae's ❤ @malinnnnn @nikki007 😘

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@xjuultje: Londen with bae's ❤ @malinnnnn @nikki007 😘

@malinnnnn: super leuk mj 😘😘

@nikki007: wauwwweeee, knapppeee 😍😍😍

@malinnnnn: melongirl 🍉😂😂

We liepen door naar de markt. Oh my god, hier hebben ze hele leuke spulletjes. Damn it, de jongens hadden alweer een sex shop gevonden. Ik zuchtte en ging rondkijken. Ik kocht verschillende dingen voor thuis. En daarna een ijsje. Ik stopte mijn oortjes in en luisterde naar Little Things.

I won't let these little things
Slip out of my mouth
But if I do
It's you
Oh it's you
They add up to
I'm in love with you
And all these little things

Een oortje werd uitgetrokken. "Waar luister je naar?" Vroeg Meneer Hemmings met een glimlach. Waarom is hij zo perfect? Ik kan er niet tegen dat iemand zo perfect is. "Oh, gewoon, One Direction" zei ik en stopte mijn oortjes weg.

Ik zat de hele dag te piekeren over Meneer Hemmings. Hij zei dat hij smoorverliefd was op me, maar hij is te perfect voor iemand als ik. Waarom zou hij me leuk vinden? Toen we naar bed moesten, lag ik nog steeds te piekeren. Zal ik naar hem toe gaan? Ja.

Ik stond langzaam op en deed mijn warme sokken en Londen sweater aan. Ik sloop de gang op en hoorde allemaal enge geluidjes. Ik klopte op zijn deur. Hij deed open met slaperige ogen. "Hey Julia, is er iets mis?" Vroeg hij gapend. "Kan ik met je praten?" Vroeg ik. "Het is drie uur in de nacht, Julia" zei hij slaperig. "Sorry, ik ga al" zei ik en wilde de deur open doen.

"Nee, je hoeft niet weg" zei hij pakte mijn pols. Hij gaapte voordat hij ging zitten. "Waar wil je over praten?" Vroeg hij. "Meende je wat je zei?" Vroeg ik zacht. Hij werd super rood, wat heel schattig was. "Ja, ik m-meende het-t" stotterde hij. Ik glimlachte. "Maar hoe? Wat?" Vroeg ik.

"Ik zag je zitten in de klas en vond je meteen erg aantrekkelijk" begon hij. "Maar je bent mijn leerling en ik wist dat het verboden was. Maar ik kon niet stoppen met aan jou te denken. Je bent zo mooi en heel erg lief". Ik glimlachte en legde een hand op zijn bovenbeen. "Niet doen, Julia" zei hij. "Waarom niet?" Vroeg ik. "Dan maak je me hard" zei hij zacht.

"Oh sorry" zei ik. "Dat heb je eerder gedaan" zei hij lachend. Ik werd rood. "Toen in de les, je had best een leuke inkijk en toen je bij me thuis was, beet je op je lip en dat is zo hot" zei hij met een hele mooie glimlach. Ik beet op mijn lip. "You tease" zei hij zacht. Hij keek naar beneden. "Het spijt me" zei ik langzaam.

"Ik ben echt verliefd op je, Julia" zei hij opeens. Hij streek een plukje haar uit mijn gezicht. Zijn zachte aanraking op mijn wang liet mijn hart sneller kloppen. "Wat voel jij voor mij?" Vroeg hij zacht en kwam dichter naast me zitten. Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keel. "Ik vind je heel erg leuk" zei ik. Hij glimlachte. "Kom hier" zei hij en opende zijn armen.

Ik gaf hem een knuffel. Hij trok me op zijn schoot. Hij keek me heel lang in mijn ogen aan. Heel langzaam drukte hij zijn lippen op die van mij. Ik weet dat dit heel erg fout is. Hij beet zacht op mijn lip en duwde zijn tong naar binnen. Hij trok me dichter tegen zich aan. Hij duwde zijn heupen tegen de mijne en kreunde zachtjes.

"Luke, ik ben echt fucking verliefd op je" zei ik voordat ik hem weer zoende. Ik duwde mijn heupen tegen de zijne en sloeg mijn armen om zijn middel. Hij durfde niet verder dan mijn onderrug en ik merkte dat. "I-ik heb nul ervaring" zei hij verlegen. "Hey, het is oke" zei ik zacht en glimlachte.

De deur ging open. Meteen ging ik van hem af. Ik verstopte me achter hem. "Wat is hier aan de hand, Luke?" Vroeg een hele bekende stem. Nee, toch?

A/N
Ok doei

BadIsTheNewGood_ thaaaanksss nogmaals :)

✔Teacher ~ L.H.✔Where stories live. Discover now