34. Ponos i predrasude i... (editovano)

11.2K 597 26
                                    


„Ako pažljivo slušaš, možeš da ih čuješ i pre nego su izgovorene. Možeš da ih osetiš u dodiru, možeš da ih vidiš u pogledu, možeš da ih prepoznaš u tihom šapatu svog imena sa usana voljene osobe. Dve reči, koje će se kada ih izgovori prava osoba, zauvek urezati u vaše srce."



"Znam da je teško pronaći dobre prijatelje u današnje vreme ali ako me još jednom budeš pitala: "KOLIKI MU JE?" Obećavam ti da ću te gurnuti kroz taj prozor. Neću se čak truditi ni da ga otvorim!" Rekla je Tara preteći i pokazujući prstom na veliki prozor ispred koga je sedela Lara ni najmanje ne zastrašena, sudeći po ogromnom osmehu koji se nalazio na njenom licu.

"A daj Tara, što si na kraj srca? Ja bih tebi rekla da te interesuje." Rekla je Lara napućivši usne molećivo, kao dete uskraćeno za omiljenu igračku a onda, okrećući se ka Karli koja je sedela na krevetu i sa zanimanjem ih posmatrala dodala: "Samo sam želela da proverim onu teoriju o muškarcima sa velikim stopalima."

"I tebe zanima, jelda?" Pitala je optimistično i počela klimati glavom potvrdno, kao da će uspeti da prenese svoj entuzijazam i na nju.

Na žalost, to joj baš i nije uspelo što je posle par trenutaka i sama shvatila, kada je Karla odmahujući rukom na nju, svu svoju pažnju usmerila ka Tari. Lara je razočarano dureći se promrmljala: "Uopšte niste interesantne," i nastavila sa lakiranjem noktiju.

Tara se nasmejala na njeno negodovanje ali zaista joj nije padalo na pamet da odgovori na TO pitanje. Od kada su devojke došle to veče kod nje, glavna tema je naravno kako je i očekivala bila njena noć provedena sa Aleksejem.

Laru je interesovala praktična strana; gde, koliko dugo, koja poza, koliko puta? Tara se nije mogla ne smejati njenoj upornosti da dobije odgovore kao i Karlinom zaprepaštenom izrazu lica na svako Larino pitanje.

Tari nije bio problem sa devojkama podeliti neke stvari ali postojale su i one koje je želela zadržati samo za sebe, a visoko na listi tih je definitivno bila Aleksejeva obdarenost. Tu je podvukla crtu u odgovaranju na Larina pitanja.

Karla je u drugu ruku više želela da zna kako je protekao sastanak i da li je sve bilo onako kako je Tara zamišljala i što je najvažnije, da li se kaje?

Tara se na to pitanje zamislila par trenutaka, a onda pokušavajući biti najiskrenija što je mogla i ujedno preneti rečima svoja osećanja odgovorila:

"Bilo je pomalo zastrašujuće ali ipak uzbudljivo; neprijatno ali prihvatljivo; realno a opet nepojmljivo; zabavno i senzualno ali na trenutke neugodno; intenzivno i neverovatno, skoro nezamislivo lepo. Sve što sam očekivala a u isto vreme nisam mogla nikada ni zamisliti."

"Bilo je fantastično i nezaboravno, i nikada se neću pokajati što je On bio taj, ma šta se desilo sa nama."Rekla je Tara na kraju sa ogromnim osmehom na usnama i još dodala: "Nije odmogla ni činjenica da sam imala partnera koji jako dobro zna šta radi, i koji je stavio mene i moje uživanje na prvo mesto."

Karlin uzdah oduševljenja je prekinula Lara dobacivši: "I koji je dobro obdaren, a?", na šta je dobila jastuk u glavu od Tare i prste umazane plavim lakom za nokte.

Posle pola flašice acetona, podosta tuferčića od vate i nekih desetak minuta kasnije, devojke su napokon uspele ukloniti lak sa poda Tarine sobe i sa Larinih ruku.

U međuvremenu ih je Nataša pozvala na večeru pa su ostavile ponovno lakiranje i nastavak priče za posle, i pridružile se ostalima u trpezariji.

Samo Budi Tu❕❕❕Where stories live. Discover now