8. "Hellgate" (editovano)

19K 734 12
                                    


"Ponekada, da bi se vinuo u nebesa potrebno je proći kroz vrata pakla."



Ceo subotnji dan Tara je provela lenčareći u krevetu, malo čitajući i gledajući TV. Čak ni na doručak nije silazila.

Odlučila je dan iskoristiti što je moguće više uživajući u udobnom luksuzu svoje nove sobe.

Sergej je zavirio par puta u sobu da vidi da li je živa, a Kolja joj je doneo ostatak pice za ručak i čak pola filma odgledao sa njom izvaljen na krevetu i otimajući joj pokrivač.

Pošto u filmu nije bilo polugolih riba ni brzih automobila, brzo je izgubio interesovanje i umesto toga pridružio se Sergeju, koji je igrao basket u dvorištu. Sudeći po tišini u kući Vladimir i Nataša su otišli na planirani izlet a Nikolaj je sigurno još uvek spavao.

Oko šest popodne začulo se zvono na ulaznim vratima i Sergej koji je otvorio se iz sveg glasa prodrao: "Tara diži dupe iz kreveta imaš društvo!"

Tara je izašla iz sobe i čula Laru, koja je očigledno bila to društvo, "Kako ti umeš da razgovaraš sa ženama, ja sam zadivljena."

"Ma ti i Tara se ne računate u žensko društvo". Rekao je Sergej pokušavajući se odbraniti, na šta mu je Tara sa vrha stepenica doviknula: "Baš ti hvala," a Lara rekla: "Nemoj molim te još više da se ukopavaš."

"Ma daj, znate na šta sam mislio." Rekao je molećivo a kada su ga obe pogledale popreko samo je dodao: "Ma nosite se," i otišao u boravak.

Smejući se njih dve su ušle u Tarinu sobu i počele maratonsko spremanje za izlazak uvek sa zadovoljstvom uživajući u nerviranju Sergeja.

U pola deset, Kolja je pokucao na Tarina vrata i rekao da su ostali stigli i da požure. Lara je u kupatilu završavala šminkanje dok je Tara obuvala cipele i stala ispred ogledala da se još jednom pogleda.

Lara je odradila majstorski posao.

Suknja joj je naglašavala obline i figuru peščanog sata, a visoke štikle su vizuelno prilično izdužile njene inače ne tako graciozne noge.

Imala je čvrst i zategnut stomak i on je bio otkriven, grudi u kožnom topu izgledale su veće nego obično a push-up grudnjak koji je obukla nije odmogao u tome.

Kosu joj je Lara isfenirala pa je u velikim loknama padala niz leđa kao slapovi, oči je uokvirila sa tamnom senkom i inače velike trepavice dodatno istakla crnom maskarom.

Vrlo malo rumenila i crveni karmin koji je isticao pune usne. Nije nosila nikakav nakit jer bi samo smetao i odvlačio pažnju.

Morala je sebi bez lažne skromnosti da prizna da izgleda kao avion.

Lara je u tom trenutku izašla iz kupatila, u crnoj mini suknji koja jedva da joj je prekrivala zadnjicu, crnim visokim čizmama koje su prelazile kolena i imale ogromnu štiklu i beloj lepršavoj svilenoj košulju sa dugim širokim rukavima i otvorenim leđima.

Kratku kosu je zalizala na stranu i stavila zlatne viseće minđuše.

Inače prelepe zelene oči je istakla zlatnom senkom i stavila tamno crveni karmin. Izgledala je kao glamurozno kao filmska zvezda.

Jadan Liam, moraće da drži otvorene četvere oči. Sa smeškom je pomislila Tara.

"Idemo da im stvaramo zazubice." Rekla je Lara i zajedno su krenule ka momcima.

Samo Budi Tu❕❕❕Where stories live. Discover now