14. Nema nazad (editovano)

15.1K 698 7
                                    

                       

                       „Neke stvari kada jednom pokrenemo, skoro nemoguće ih je zaustaviti. Pogotovo ako to ni ne želimo!"



„Moraš jače da mešaš, Karla! Jesi li ti nešto jela danas?"

Vikala je Lara neprestano pokušavajući da nadjača muziku koja je treštala iz do daske pojačanog tv-a.

Već više od sat vremena učile su umetnost trbušnog plesa, kako je to Lara nazvala i Tara se fantastično provodila. Pozvati devojke je bila, kako se ispostavilo odlična ideja.

„Ja moram malo da predahnem," rekla je zadihano Karla, koja je na oduševljenje i Tare i Lare veoma dobro savladala mešanje kukovima, pored prvobitne suzdržanosti.

„Važi, kratka pauza pa nastavljamo," rekla je Lara a Tara je na to dobacila: „Znaš, trenutno iz Egipta nas interesuju samo plesne veštine i ništa drugo!"

Smanjujući ton na tv-u okrenula se ka Lari koja je rekla: „Ne pratim te, o čemu ti to?", upitno je gledajući

„Glumiš goniča robova, pusti nas da dišemo." Objasnila joj je Tara smejući se, bacila se na fotelju i podigla bose noge na sto.

Lara se izvalila na trosed a Karla se samo spustila na pod gde je i stajala preumorna za pomeranje.

„Posle ćete mi zahvaljivati, kada na moje pokrete uspete da omastite brk," rekla je Lara namignuvši Karli koja ju je zbunjeno pogledala.

„Kakav brk???"

„Dobro Karla, jesi li ti rasla u kutiji?" Pitala je Lara prevrćući očima a Tara je uskočila u pomoć zbunjenoj devojci, objašnjavajući: „Mislila je, uspećemo da smuvamo nešto."

Karla je naravno pocrvenela i nesumnjivo pomislila na Kolju, pa je Tara iskoristila priliku i počela da radi na svom planu.

„Znaš, da nema Alekseia mislim da bi isprobala ove tvoje pokrete na Derilu," usputno je rekla Lari uzimajući gutljaj vode iz flaše.

„Derilu!", iznenađeno je pitala Karla.

Pa da počnemo!

„Nemoj mi reći da nisi primetila da dobro izgleda?", pitala je Tara i ne čekajući odgovor nastavila: „Uz to je još i pametan, duhovit, pomalo sarkastičan i boli ga uvo ko šta misli, što je takođe veoma seksi."

„Najvažnije od svega , mislim da će devojku koja bude imala sreće da završi sa njim tretirati kao princezu.", rekla je pomalo zamišljeno.

„Pa znaš uostalom kako je stao u moju odbranu, a mene skoro i ne poznaje, zamisli šta je u stanju uraditi za nekoga ko mu nešto znači?" Dodala je na kraju gledajući u Karlu koja je vrlo zadubljeno slušala.

„Ne zaboravi i da nije kurvar kao ostali," kao kec na desetku se ubacila Lara a onda brže bolje dodala: „Naravno svi ostali, sem mog Liama!"

„Naravno," potvrdila je Tara sarkastično.

„ Jedina je razlika što je Deril jednostavno takav, a Liam ne sme da pogleda u drugu od tebe."

„ Iskopala bih mu oči i dala deci umesto klikera." Odmah je potvrdila Lara.

„Eto vidiš, to je strah Lara, on te se siroče boji." Kroz smeh je rekla Tara a od Lare je zauzvrat dobila jedno: „Ma jedi govna!" i jastuk u glavu.

Samo Budi Tu❕❕❕Where stories live. Discover now