62

154 5 0
                                    

Dün gece uyuyamadigim için yataktan kalkma gibi bir düşünce aklımdan gelmezken Özlem sağolsun beni yataktan firlatmisti . Tabi bebeğe birşey olmasın diye yavaş davranmıştı.

Yataktan kalkıp dusumu aldım. Sıcak su bedenimi mayistirmis ve rahatlatmisti. Ama aklimdaki düşüncelere engel olamiyordum. Hazar ise benim aksime hicbirseyden haberi olmadan hareket ediyordu .

Düğün için kuaföre gitmek üzere evden ciktik . Hazar da hazırlanmak üzere eve gitti. Saçlarımı yaptırmak için başlayan mücadele ile hepimiz cildirmistik.Ozlem saclarima sekil vercegim diye kuaforle tartismisti . Saclarim bitince makyajımı yaptırıp işim bitmişti . Özlem ve Rüya 'nin yardımı ile gelinligimi giydim. Artık hazırdım. Özlem ile Rüya büyük bir hayranlıkla yuzume bakarken çok güzel olduğumu söylüyordu . Acaba annem de beğenir miydi beni.

- Çok güzel oldun çirkin ordegim diyen Özleme sıkıca sarildim.
Kuaforden çıkıp arabalara bindik.
Düğünün yapılacağı yere kadar Kızlar ile gittik . Gelin odasında Heyecan içinde beklerken kızlar odadan Hazar 'in gelmesi ile çıktı. Büyük bir hayranlıkla kocama bakıyordum şu an . Çok yakışıklı bir adam olmuştu . Üzerine giydiği damatligin mavi ceketi ile yeşil gözleri daha da ortaya çıkıyordu . Sert erkeksi duruşu ile kendini gösteriyordu .

Mutluluktan gozleri dolan Hazar nutku tutulmuş bir sekilde gözlerime bakiyordu . Aşkla çarpan kalplerimiz bugün ikinci yeminini edecekti . Çok mutluydum yaptığım seçimden asla pişmanlık duymuyordum. Dünyaya bir daha gelsem bu yeşil gözlü adamı seçerdim. Aynı tutku ve bağlılığı yine yaşamak isterdim.
- çok güzelsin Eylül. En güzeli de sadece benimsin .

- sadece seninim diye fisildadim.

Odadan çıkıp dugun alanına doğru ilerlemeye başladık. Pembe ve beyaz güllerin kullanıldığı muhteşem alandan geçip davetlilerin alkışları eşliğinde nikah masasına oturduk. Pembe beyaz güllerin kullanıldığı beyaz bir kafese benzeyen cardakta Kıyılan ikinci yeminimizin ardından çalan müzik eşliğinde dans etmeye başladık . Müziğin uyumu ile sallanan bedenlerimiz dünyadan soyutlanmış bir durumdaydı . Dünya dursa ve biz Hazar ile hep bu durumda kalsak diye dua ediyordum içimden .

Dansın ardından ayrılan bedenlerimiz ile etraftaki yakinlarimizi ve misafirlerimizi selamladik. Normalin aksine çok güzel gidiyordu taki annemi ve abimi görene kadar .
Annem beni görünce yanıma geldi. Gozlerinde huzun vardı pismanlik duygulari ile yuzume bakiyordu .

- Anne .

- Eylül prensesim ne kadar güzel olmuşsun .

Anneme sıkıca sarildim . O da sıcacık gülümsemesi ile karşılık verdi . Babam hala bana kızgındı ama annem ve abim beni affetmisti. Şimdi daha iyi eglenebilirdim.

Ozan 'in sürekli bunu mu dinleyeceğiz diye bağırması üzerine başlayan oyun havaları ile herkes çılgınlar gibi oynamaya başladı . Kivirtarak döktüren Ozan Hazar 'i da karşısına çekip eğlenmeye devam ediyordu . Annem sayesinde ogrendigimiz oyunlar ile bizde onlara eslik etmeye basladik .
Düğün gayet iyi giderken gelen gelen misafirler arasında Belgin hanım da belirdi . Gayet rahat ve şık bir elbise ile Elçin 'in koluna girip düğüne gelmişti . Elçin dün bağırırken bugün onu düğüne getirmişti . Kafam resmen çorba olmuştu ya . Gece yarisina kadar eğlenen misafirler hiç durmadan oynayıp icmisti. Ilerleyen saatlere s doğru Ozan içkinin de tesiri ile sahneye çıkıp dansöz gibi kivirtmaya başlayınca diğerleri de kivirtmaya başladı .

Aklımda hala bir dünya soru ile telefonumu almak için gelin odasına gittim . Ceren denen kiz mi yalan söylüyordu yoksa Elçin mi çok iyi oynuyordu . Dalgın bir sekilde odaya girdim.

Odaya girince karanlık olan yerde ışığı yaktım . Ama karsimdaki kişiyi görünce Simdi ne olduğunu anladım.

Tehlike gerçekten Belgin hanimdi. Karşımda silah ile duruyordu . Elinde tuttuğu tabancanın gümüş renkli kabzasi ışıkta parlarken gözümün içine bakiyordu .

- Yürü .

Belgin hanim dedim titreyen vücudumu ayakta tutmaya çalışarak.

- Eylül sadece sus eğer tek kelime eder veya bagirirsan bebeğini öldürürüm.

Bebegime zarar verme kelimesini duyunca sustum. Neden kimse beni fark etmiyordu . Hazar neden gelip beni fark etmiyordu .

Arkadaki otoparka doğru ilerlerken birinin beni fark etmesini diledim ama kimse beni fark etmiyordu . Otoparktaki Siyah bir range rovar binip dugun yerinden ayrilana kadar arkama baktım.
Biri fark etsin diye .

SEÇİMDär berättelser lever. Upptäck nu