44

190 6 0
                                    

Yarin doğum günüm olduğu için çok heyecanlıydım . Ama su an Özlem ile hastanede Rüya 'nin kontrolünü yapıyorduk . Tamam Ruya Orkun ile yatmis olabilir ama umrumda degildi .O benim kuzenimdi ve şu an yardima ihtiyaci vardi .Özlem başta duyduğunda çok sasirsada zorla da olsa bize katılmıştı . Rüya iceride doktoru ile kontrollerini yaparken biz de dışarı da onu bekliyorduk . Lavaboyu ararken yeni doğan bebeklerin olduğu odayı gördüm. Birkaç tane bebeğin olduğu odada huzur içinde uyuyorlardi . Şimdi Rüya 'nin da böyle bir bebeği olacaktı.Masum ve sevimli bir melek hepimizin gunahlarina bedeldi . Acaba Hazar ve benim de böyle bir bebeğim olabilir miydi ? Bence cocuk konusunu Hazar 'a sormaliydim . Bunu aklıma not edip Odanın yanından ayrildim. Özlem 'in yanına gittim. Telefon ile konuşuyordu . Içeriden çıkan bir hemşire bizi iceri çağırdı .

Rüya içerde bir sedyeyle uzanmış ekrana bakiyordu . Doktor ultrason ile kayıtları yaparken bebeğin kalp atışlarını dinleyip dinlememek istediğimizi sordu .
Şu an o melegin sesini duyacaktik bu çok özel ve anlatilmaz bir duyguydu .
Karnına koyduğu bir cihaz ile önce yavaş başlayan daha sonra zamanla hızlanan kalp atışını dinledik . Bir kuşun korku anında kalp atışları gibi hızlıydı . O kadar hızlı atıyordu ki ilk kez aşık olmuş bir insan gibi çırpınıyordu .

Büyülenmiş gibi onu dinlerken nasıl da güzel olduğunu hayal ediyordum. Bu bebek belkide ailemize umut olacaktı . Doktorun odasından cikar çıkmaz otoparka ilerledik . Eve gidince Halam yoktu o yüzden odasına çıkıp oturduk .

- Halama ne zaman söyleyeceksin ?

- Soylemicem karnım belirmeden yurt dışına döneceğim .

- Orkun ne olacak bu bebek onunda . Sonra sıkıntı cikarmasin.

- onu ben istiyorum o değil ve bunu düşünmek istemiyorum.Bebeği istemiyor bile bu çok kotu birşey Eylül. Reddedilmek çok kotu . Neyse ya kafani doldurdum .
Ee doğum günü kızı yarin onsekiz oluyorsun .

- Evet ve Hazar 'dan bir dilek hakkım var . Yarin benim en guzel gunum olacak .Neyse ben artık kalkıyorum sende yarın gelirsin parti akşam .

- Tamam gelirim.

Aşağı kata inince Berk ve yeni sevgilisini gördüm. Bu cocuk pijama değiştirir gibi sevgili değiştiriyordu . Beni görünce biraz şaşırdı .

- kuzen naber diye selam veren Berk 'e

- iyi ve hoşçakal diye karşılık verip kapıya yürüdüm.

Evden çıkıp bahçedeki arabama bindim . Yarin ki dilegimi Hazar duyunca şok olacaktı ama istediğim tek şey oydu .
Eve gelince annem ve babam salonda oturuyorlardı . Annemle aram iyiye gidiyordu ,babam ve abim olayı bilmediği için sıkıntı yoktu . Yukarı odama çıkıp yarin için güzel bir uyku çekmeye karar verdim ve yatağa uzandım.
Sabah yataktan çıkmak için büyük savaşlar veriyordum ama sağolsun Özlem yataktan beni atmayı başardı. Aşağı inip hazırlıkları kontrol etmeye başladık . Bahçeye kurduğu ses sistemi ve bar masaları ile hazırlık devam ediyordu . Bahcedeki hersey parti icin hazirdi .

Hazar akşam geleceği için sıkılmaya basladim . Bu akşam çok güzel olmalıydım . Hazar 'i tam etkilemeli ve çocuk olmadığımı gostermeliydim. Sıcak bir duş aldıktan sonra odama geçip saçımı ve makyajımı yaptım . Maşa yaptığım saçlarımı serbest bırakarak omuzlarıma döktüm . Üzerime elbisemi ve beyaz stilettolarimi giydim . Çok güzel olmuştum . Aşağı kata inip gelen arkadaşlarımı karşıladım . Şimdiden ortam ısınmaya başlamıştı . Annemler partiden erken ayrıldı . Abim de kutlayip çıkmıştı . Özlem ile bahçede beklerken Hazar da gelmişti . Üzerine giydiği beyaz gömlek ve ve bedenini saran siyah ceket ile muhteşem görünüyordu . Ilerleyen saatlere doğru hem dans edenler hem de içenler ile daha da eğlenceli olmaya başlamıştı . Volkan ve digerleri partiyi daha da eglenceli hale getiriyordu . Beyza ve Ozan da kenarda dans ederek vakit geciriyorlardi.
Ilerleyen saatlere doğru parti için tutulan görevliler üzerinde mumları olan pastayı getirdiler . Arkadaşlarım ve uğruna öleceğim adam ile pastayı kestim.
Pastami kestikten sonra saati kontrol ettim . Zaman yaklastikca heyecanim artiyordu . Hazar bana dans etmeyi teklif edince birlikte ilk dansimiz için sahneye çıktık . Vücudum kaskatı kesilmişti . Heyecan tüm bedenimi ele geçiriyordu . Şuan Hazar 'in kolları olmasa yere yığılıp kalabilirdim. Kor gibi yanıyor sonra bir anda sonuyordum.

- sakin ol diyen Hazar daha da heyecanlanmami sağlıyordu.

- On sekiz oldum ve senden bir dilek hakkım vardı . Şimdi dileyebilir miyim?

- Bu gece senin istediğini dileyebilirsin . Küçük iz diye kulagima fısıldadı.

Derin bir nefes alıp dudaklarına küçük bir opucuk bıraktım ve kulağına fisildadim .

-Bu gece benimle birlikte olur musun ?

Sözlerim karşısında sasirsada dudaklarını alnima bastırdı .

- bunu yapmak istediğine emin misin ?

Evet bunu yapmak istedigime emindim. Sadece onun olmak istiyordum. O benim eksik parcamdi ve birlikte olunca tamamlaniyordum.

Ellerinden tutup onu evin dışına cektim . Dış kapiya giderken . Arkamdan Özlem seslendi .

Özlem nereye diye pesime takıldı . Şimdi olmazdı çünkü herşeyi ogrenirdi ve beni asla bırakmazdı .

- Ben seni arabada bekliyorum diye Hazar disari çıktı .

- Özlem nereye diye sorunca derin bir nefes aldım ve Hazar 'dan bir dilek hakkım var ve onu gerçekleştirmeniz gerekiyor dedim.

- Eylül gidemezsin bu senin partin. Halamlara ne cevap vereceğim ben sonra diye sinirle söylendi .

- Bulursun sen birşeyler diye yanağına bir opucuk bırakıp oradan ayrildim.




SEÇİMWhere stories live. Discover now