29

214 5 0
                                    

Medyada Ozan var

Hazar 'dan

Nefes almak bile zor geliyordu artık . Arabayi sahildeki o yere cektim . Kalbim yıllar sonra ilk defa bu kadar aciyordu. Bu kiz bana ne yapıyordu .
Ahh Eylül ben sensiz ne yapacağım . Nefesim oldun iki ayda sevmek kelimesini mezarından çıkardın . Atmayan kalbime kıpırtı gibi geldin . Derin bir nefes almak bu kadar zor muydu ya .

Arabayi çalıştırıp eve sürdüm .kimseyle konuşmak istemiyordum zaten ablam bir sürü laf etmişti elimden dolayı .
Eve girince yukarı çıktım . Yatağa uzanıp kulaklarımda yankılanan katil kelimesini yok etmek istiyordum. En kötüsü de onun ağzından yankilanmasi daha kötüydü . Gozlerimden akan sıcak şey ilk defa bu kadar canimin yanmasına sebep oluyordu .

Uyumak bile zor geliyordu . Yataktan kalkıp aşağı indim . Babamin yurtdışından getirdiği viskilerden bir şişe alıp içmeye basladim . Kafam yavaş yavaş dönmeye başladı ellerimi bile hareket ettirmekte zorlaniyordum.

- Hazar . Sen ne yapıyorsun diyen ablam salonun ışığını açmış yanima geliyordu .

- Abla sen evde miydin dedim sarhoş bir sekilde .

- Evet de senin bu halin ne Hazar diyen ablam yanima geldi .

- Abla çok canım yanıyor dedim gozlerimden akan yaşları silip .

Senin neyin var diyip. Yüzümü elleri arasına alıp baktı .

- bu gözlerinin hali ne .

Gozlerimden haberi olmayan ben yerde oturmuş bir zavallı gibi içiyordum . Ablam beni kolları arasına alıp sardi . Ablam yıllar sonra ilk defa bana sariliyordu .

- Hazar canım neyin var senin.

- Abla onu istiyorum ben . Ondan başkasını istemiyorum ben abla dedim .

- geçecek canım benim. bu da geçecek .

- geçmiyor abla ondan başka hiçbir şey geçmiyor . Nefes alamıyorum .

- Hadi canım bunlarda gececek diye beni kolları arasina aldı . Birlikte yerden kalkıp yukarı çıktık . Yataga kendimi atinca kafam biraz sanki sancidi ama daha sonra gözlerimi kapatinca karanlık bedenimi ele geçirdi.

Eylül 'den

Bir haftadır Hazar 'i goremiyordum. Bir haftadır geceleri Orkun ile dışarı cikip dagittim. Geceleri içip sabahları baş ağrıları ile okula gidiyordum .

Nefes almak zor geliyordu bana . Orkun yanımda olup beni korumaya çalışıyordu ama canım çok yanıyordu. Hazar o gece kalbimi parçalara ayırmıştı gidişiyle . Giderken yanına kalbimi de kattı . Katil olsada seviyordum onu ve özür dilemek istiyordum . Dayanamiyordum ben Hazar 'a ilk defa bu kadar çok baglandigimi anladım . Orkun'a olan bağlanma hissinden daha kuvvetliydi bu his . Aşk bu ise ben kesinlikle aşıktım ona . Onu gormek istiyormuydum a yada kacmak mi istiyordum iki şey içinde kaldım.

Onu görmek istiyordum okul bunun için en iyi yerdi belkide . Evine gidemiyordum söylediğim sözler ağır basıyordu . Kalbini kırdım ama o da benimkini kırdı .
Evden çıkıp okula gitmek için arabaya ilerledim . Kafamı çevirince onun evden çıktığını gördüm . Artık bu işi bitirmem lazımdı .

- Hazar. Hazar. Diye seslendim
Beni görünce umursamadi bile arabasına binip bahçeden çıkmaya başladı . Bu beni sinirlendirsede gidip ondan özür dilemeliydim katil de olsa ondan hoşlanıyorum ve beni dinlemek zorundaydı .
Arabanın önüne atlayıp canım pahasına onunla konusmaliydim . Hazar bir anda koyduğu fren ile beni ezmekten kurtardı . Bir an beni ezecek sandım ama ezmedi. Daha çok arabayi yana kaydırıp sınırlı bir şekilde çekti gitti . Beni dinlemedi bile .

O sinirle arabaya binip okula sürdüm . Benimle konuşmuyordu telefon ile arasamda acmiyordu. Okula gitmek yerine onu bulmak ve özür dilemek istiyordum ama asla benimle konuşmazdı . Okulun içine girip sınıfa ilerledim kafamda belki de bu sırrı hiç ogrenmemeliydim . Sınıfa girip sirama oturdum . Derste yine hocalar üniversiteler ile ilgili seminerler veriyordu ve umrumda dahi değildi .
Zil çalınca hala onu bulmak için ne yapmam gerektiğini düşündüm . Karşı blokta Ozan 'i görünce hemen karşı bloga gittim . Hazar 'in sınıfına girdim . Ozan masada oturuyordu .

- Ozan dedim masaya oturarak.

- Eylül senin burada ne işin var dedi şaşırmış bir sekilde .

-Ozan nerede o dedim .

- seni görmek istemiyor Eylül dedi . O bile farkındaydı beni görmek istemediginin.

- biliyorum ama ben onsuz yapamıyorum Ozan.

-Eylül ona katil demissin bu onun için çok ağır . O katil değil diye sinirle söylendi

- ama Orkun bana gerçeği anlattı . O kızı arabada öldürmüş dedim .

- Hayır Eylül onu Hazar oldurmedi deyince şok oldum.

- peki Orku 'un bana anlattığı yalan miydi . Bana yalan mi söyledi .

Şu an kafam çorba gibi olmuştu . Orkun bana yalan mi söylemişti . Allahım ya neler oluyor burada .

- bak Eylül Hazar Ceren 'ni çok seviyordu . Biraz saplantili bir şekilde seviyordu . Ama ona asla zarar vermedi . Ceren Orkun ile yatmış ve ondan hamile kalmış . Tabi bunu duyan Hazar yıkıldı . Sence sevdigin kizin baska bir adami secip bir de ondan hamile kalmasi nasil bir duygu olurdu .Bir gece onu evden almış birlikte herzaman gittikleri sahile gitmiş . Hazar ile tartismislar ve arabadan inmiş . Sabah da ölüm haberi geldi . Tabi herkes Hazar 'in yaptığını sanıyor ama bunu Hazar yapmadı o gece benimle birlikte spor salonundaydi ama bunu o yapmadı .
Duydgum seyle ne diyecegimi bilemez bir şekilde Ozan 'a bakiyordum.
Gerçek buydu ve ben yok yere ona katil demiştim . Şimdi nasıl bir aptal olduğumu hissediyordum. Bedenimden geçen şok dalgası beni esir altına almıştı .

- Ozan lütfen nerede olduğunu söyle .

- bekle onu arayacağım .

Ozan onu aradı ve onunla görüşmek istediğini söyleyip Manastirdaki sahile çağırdı .

- Manastıra in oradaki sahilede şu an.

- tamam sağol Ozan .

Sinifima doğru koşarak ilerledim . Tabi Orkun da karşıma çıkıp piskince bana bu gece dışarı çıkmayı teklif etti .

- bu gece dışarı çıkalım mi .

- Hayır. Senin gibi bir yalancı ile asla dışarı çıkmam .

- Eylül ne oluyor aramizdakileri hallettik sanıyordum.

- Sen bir yalancisin ve ben kör bir salagim. Sen git kuzenimle uckurunu eğlendir.

Sınıfa gidip eşyalarımı aldım . Okuldan ayrılıp Manastirdaki sahile surdum . Sahile girene kadar açık olan hava kararmaya başlamıştı ama umrumda dahi değildi .

Tek istediğim Hazar di. Belki beni affetmiyecekti ama bu umrumda değildi.

SEÇİMWhere stories live. Discover now