28

214 5 0
                                    

Eve girince yukarı çıktım . Çocukken olduğu gibi kapının arkasına çöküp gozlerimdeki pınarı serbest bıraktım . Ağlamak sadece aptal kızlara yakışır kelimesi artık bana yakışan bir kelime haline geldi . Ben aptal bir kızdım bir katili sevecek kadar aptal . Evet Hazar 'a katil dedim ama katil kelimesi ona yakışmayacak kadar çirkin bir lakapti. Yatağa uzanıp cenin pozisyonunu alarak uyumaya çalıştım . Nefes almak bile zor gelirken Hazar olmayınca aldığım nefesler daha zor geliyordu . Yatakta donup duruyordum ama aklım da felaket senaryolarını üretiyordu . Kafamı dağıtmak için kalkıp ders çalıştım ama dagilmiyordu. En iyisi uyumak diye yatağa uzandım ama bu seferde lanet telefonum çaldı .
Arayanın Orkun olması daha da çelişki yarattı . Neden arıyorsa artık .

- Naber Eylül?

-Orkun dedim.

- Aşağıda seni bekliyorum .

- Ne için diye soylendim.

- Seni dışarı çıkalım diye bekliyorum hazırlan ve aşağı gel .

- Hayır Orkun seninle hiçbir yere gelmiyorum .

- Eylül aklını dağıtmak için çık . Paranoya yapmana gerek yok sana bir şey yapmayacağım .

Onun agzini kapatmak icin çıkmam gerekiyordu yada ona korkak bir kiz olmadığımı göstermek için .

- bekle geliyorum Orkun.

Üzerime yeni aldığım siyah deri etek ve bustiyeri geçirdim . Saçlarımı da açıp kabarttim. Ama en büyük sorun olan anneme ne anlatacaktim ben . Aşağı inip annemi sordum ama yoktu bende telefonla arkadaşıma gittigime haber verip çıktım.
Kapiya çıkınca dışarıdaki soğuk kendini göstermişti . Orkun 'un arabasına ilerleyip bindim .

- tek kelime etme sadece sür .

Kafasini tamam anlaminda sallayıp arabayi surdu . Yol boyunca tek kelime etmedik . Araba durunca kafami kaldirip disari ciktim . Eski tas bir mekandi birlikte mekandan iceri girdik . Mekana girince insanın burnuna gelen ter , alkol ,sigara kokusu igrencti . Midem iflas etti sandım bir an . Içeri ilerleyip Orkun'la beraber localardan birine oturduk . Gelen görevliye votka ve viski siparişi yapan Orkun daha sonra tatli bir siritisla bana döndü . Gülerken oluşan gamzesi çok tatlı olsada artık önemi yoktu . Gelen votka ve viskileri alıp bana döndü . Elime bardağı alıp kafama diktim boğazından aşağı inen votka giderken gittiği yerleri de yakıp gidiyordu . Ben çabuk etkilenenlerden olduğum için bende etkisi çabuk olmuştu kafam dönmeye ve midem bulunmaya başlamıştı . Orkun ise keyifle etrafı izleyip içkisini içiyordu. Içimde tarif edemediğim bir yanma ve patlama vardı . Içim yanıyordu ve ben o yangını sondurecek kişiden çok uzaktaydim. Ayağa kalkıp dans etmeye basladim Orkun beni izliyordu ama bu umrumda değildi . Kalkıp bana eşlik etmeye başladı ellerimi onun boynuna bağlayıp onunla birlikte dans etmeye basladim . Dudaklarını bana yakinlastirmaya başlayınca ben de ona yaklaştım bunu yaparken aklımda ne vardı bilmiyorum ama Orkun öpmek o an içimden geliyordu . Tam dudaklarının birlesecekken . Orkun nerden geldiğini anlayamadığım bir yumruk yedi ve sendeleyerek yeri boyladi .
Ağzımdan kaçan tiz çığlık ile herkes bize bakmaya başladı . Şu an fark ediyordum da okuldan bazı kişilerde buradaydı . Ben Su an tüm okul önünde orospu olduğumu gostermistim.

- Hazar sen ne yapıyorsun .

- Eylül senin bu adamla ne işin var burada .

- seni ilgilendirmez .
Senin gibi bir katili ilgilendirmez .

O an sarhoş kafa ile ne soyledigimin farkında değildim . Ağzıma geleni siraladim belki Hazar 'a olan kizginligim ağır basmıştı ama söylemem gereken şeylerden dolayı kalbini çok kirmistim.

- Eylül yürü gidiyoruz .

- Hayır seninle gelmiyorum ben . Sen koca bir yalancı ve katilsin .

Eylül yürü diyerek kolumu tuttu ve çekmeye başladı .

- Hayır seninle gelmiyorum .

Eylül yürü diye bagirsada umrumda degildi . Orkun yerden kalkıp yanıma geldi .

- Uzak dur Hazar kızdan seni değil beni tercih etti diye bağırdı .

Orkun 'un söylediği söz karşısında afallasam da kendimi toparlayıp Orkun 'un yanında durdum.

- Eylül doğru mu bu ?

- Hazar ben desem de .

- Anlatmana gerek yok Eylül. Sen kuzenini beceren bir adamı tercih ediyorsan bu senin zevkindir. Diyerek arkasını döndü ve çekti gitti.

Beni öylece orada dinlemeden bırakıp çekip gitti . Dinlemedi bile . Kalbim de orada kırıldı .

Ben nasıl bir salaktim onu bile bilmiyordum ki .

SEÇİMWhere stories live. Discover now