45

231 7 0
                                    

Disari cikinca derin bir nefes aldim ve yavas adimlarla arabaya ilerledim . Arabaya binince Hazar ilerlemeye başladı. Dağ evine sürdüğü için şehirden çıktı . Bursa ışıkları ile bu gece daha farklı geliyordu gözüme . Sahile kenarındaki ışık soleninden ayrılıp dağ evine sürdü . Yolculuk boyunca ellerimi birbirine kenetleyip heyecanimi yenmeye calistim. Elini elimin üzerine koyup avucunun içine aldı . Sıkıca sarmaladi . Derin derin nefesler alarak heyecanimi gidermeye çalıştım .

 Derin derin nefesler alarak heyecanimi gidermeye çalıştım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dağ evine gelince arabadan indik ve eve yürümeye basladik . Derin derin nefesler alıp heyecanımı dizginlemek için ugrasiyordum. Iceri girince evin isiklarini yakti . Şu an gozume daha farkli geliyordu Merdivenlere ilerleyip yukari terasa ciktim.Yukari çıkınca terastaki kartal yuvasinin olduğu bölüme geçtik . Dolunay değil karanligimiz aydinlatiyordu geceyi . Sicak nefeslerimiz dalgalniyordu havada .

Terasa çıkıp derin bir nefes aldim. Artık hazırdım ve bunu gerçekten istiyordum . Karşısına geçip yeşil cennetin en koyu tonlarında kaybolmak istiyordum.Hazar alnını alnima yaslayip kollarını bedenime doladi. Yüzüm kizariyordu . Nefes alamiyordum. Biraz sonra yapacaklarimiz aklıma geldikçe daha da kötü oluyordum.

Hazar alnima bir opucuk bırakıp aşağı dudaklarima minik öpücükler bırakmaya başladı .uzanip dudaklarimi öperken bende üzerindeki ceketi çıkardım . Ellerim titriyordu ve ben gomeliginin düğmelerini açmak için hızlı olmaya çalışıyordum. Derin bir nefes daha aldıktan sonra gömleğin yeri boylamasi ile beni kucağına aldı . Bacaklarimi beline dolayip karşılık verdim. Dudaklarima uzanip öpmeye devam etti. Geri çekilmek istemediğim için dudaklarimi yanağına getirdim . Masum opucugum bile nefes alışverişlerini hizlandiriyordu . Eli elbisenin fermuarını gelince beni yere indirdi ve elbisenin fermuarını açtı . Omuzlarima küçük öpücükler bırakırken elbisenin yere düşüşünü izledim. Bakışları vücudumda dolaşırken dudaklarına uzandım . Sirtim soğuk yatak çarşafı ile buluşurken üzerimde sadece camasirlarim vardı . Hazar tekrardan öperken elleri sirtimda geziniyordu bir süre sonra kopcayi bulunca ustaca açtı . Açarken siritiyordu gozlerimin icine bakiyordu kacmami ister gibi bir ifade vardı ama ben kararlıydım bu gece onun olacaktım. Aramızdan sudyeni çekip aldı . Ellerim istemsiz olarak goguslerimi kapatırken Hazar dudaklarima uzandı . Uzun saclarimi onume getirip dagittim. Dudaklari boynuma indi .
Kısık nefesleri boynumu gidikliyordu. Kulağıma eğilip heyecanımı daha da körükleyen şeyi fısıldadı .

HAZIR MISIN ?

Evet anlamında başımı sallayinca üzerimizde son kalan kumaş parçalarından kurtuldu. Ellerini kanca gibi kullanarak iç camasirimi aşağı çekti. Simdi tam anlamıyla ciplaktik. Dudaklarını boynumda gezdirip aşağılara indi . Elleri ile vucudumu kesfederken ellerimi dağınık saçlarına geçirdim. Ipek gibi olan siyak saçlarını oksamaya basladim. Altımda hissettiğim sert ve gitgide büyüyen şey nefesimi kesiyordu .
Kulağıma heyecanlı çıkan sesiyle konuştu . Sesi küçük bir çocuğun sesi gibiydi .

BENIMSIN HERSEYINLE .

Bacaklarimi ayirip bir anda kendini bana itti . Dudaklarima kapandığı için cigligim boğuk çıkmıştı . Dudaklarimdan boynuma inip minik öpücükler birakmaya başladı. Küçük veya büyük bir kesiğin acisina benzemiyordu bu tarif edilmez bir acisi vardi .Kendini bana itmeye devam ederken dudaklarimdan kaçan inlemeye engel olamadım. Geceye karisan inlemelerim esliginde suruyordu . Dudaklarından dökülen sesler onu daha da hirslandiriyordu . Suan kalbim parmak uclarimda ve sac tellerimde yankilaniyordu . Duydugum acidan dolayi tirnaklarimi sirtina geçiriyordum. Vücudum büyük bir dağın zirvesine doğru çıkıyordu adeta . Kulağımda yankılanan seslerimiz bizi daha da hizlandiriyordu .

Sen benimsin kelimesi artık kulaklarımda değil kalbimde yankilaniyordu ...

.......

Sabah ise tenimi yakan gün ışığı ile uyandım. Kollarını belime dolamisti. Çikolata kokan tenine minik öpücükler bırakmaya basladim . Dün gece bu adamla birlikte olmuştum . Günah işlemek dün gece ilk defa bu kadar güzel gelmişti .Yuzunde aptal bir ifade ile yataktan doğruldu .

- günaydın .

- Günaydın sevgilim dedim .

Yataktan kalkıp dün gece çıkardığımız kıyafetlere baktim . Yüzüm kıpkırmızı olurken yerden elbisemi aldım. Üzerime geçirip eşyaları toparladim. Yataga bakınca ise beyaz çarşafın üzerindeki lekeyi gördüm. Artık kiz değildim ama artık Hazarindim . Nefesim kesilene kadar onundum . Belime doladigi kolları ile sıkıca sarmaladi beni ve boynuma ıslak bir opucuk bıraktı .

Dağ evinde ayrildigimizdan beri arabada uyuyordum. Eve gelince uyanıp arabadan indim. Eve girip kimse yokmu diye bakindim ama ev bombostu . . Hayret diyip yukarı çıktım ve bir duş aldım . Dustan cikinca uzerime sortum ve tisortumu geçirdim. Asagi kata inip birseyler yedim. Kapının sesi ile kapıya ilerledim büyük bir ihtimalle Özlem gelmişti ve bana dün gecenin cezasını verecekti. Paytak adımlarla kapıya ilerleyip kapıyı açtım .
Tabi kapıda gördüğüm kişiyi beklemiyordum .

-Serkan .

.........

SEÇİMWhere stories live. Discover now