17

256 7 0
                                    

Yılbaşı partisi için Özlem 'in aldığı kırmızı elbiseyi giydim .saçlarımı maşa yapıp hazirlandim ve aşağı kata indim .
Herkes hazırdı ve mekana doğru yola çıktık . Barın dışındaki korumalar bizi geçirdikten sonra iceri doğru ilerledik . Burası iğrenç bir yerdi sigara ve alkol kokusu insanı igrendiriyordu. Abim ve diğerlerinin olduğu masaya ilerleyince birlikte oturduk.

Masaya gelen garson siparişleri aldı tabiki abimin zoruyla içki yoktu kendisi içerken bize vermiyordu . Resmen sağ gösterip sol vuruyordu .
Özlem kalkıp dans ederken bende onu gördüm sahneye çıkıyordu beni farketmemisti daha . Gitarı eline aldı ve kısa bir açıklama yaptı . Bu gece hayatımda gördüğüm en guzel kiz için söylüyorum  iyi ki dondun  canım dedi . Kimdi acaba bu kiz çok  merak etmiştim ama kızı goremiyordum  sahnede şarkı söylemeye başlayınca sesinin ilahiligi beni benden alıyordu . Çok güzel söylüyordu . Onu dinlemek muhteşem birşeydi . Sahneden indi ve bir koridora girdi . Onunla konuşmak için ben de arkasından ilerledim .
Başta bulamadım başka bir yere  girdiği icin kaybettim ve göremedim  sonra bir yerden küçük inlemeler halinde sesler duymaya basladim . Içeri girdim kabinlerden birinde birinde birşeyler oluyordu . Başta onemsemeden ama onun sesini duyunca bunun Orkun olduğunu anladım . Kabini zorla açıp o an onun o iğrenç ve rezil halini gördüm . Ama yanındaki kişiyi görünce daha çok sinirlendim

-Rüya .

-"Eylül senin burada ne işin var ."

-Senden nefret ediyorum diyip kapıyı kapattim ve tuvaletten çıktım . Beni kandirmisti . Kuzenim ile yatmisti .

Birisi arkamdan geliyordu ama kim olduğunu onemsemedim . Ama o beni yakaladı ve beni kendine çekti . Başta sapık sandım ve bırak beni diye çığlık attım ama sesini duymamla Hazar olduğunu anladım .

-"Eylül benim sakin ol dedi  Hazar  ."

-Beni burdan götür lütfen artık dayanamıyorum dedim ve ona tutundum . Ayaklarım beni tasiyamiyacak kadar yorgundu Ruhum yaralı ve kalbim cam kiriklariyla doluydu .

Hazar beni mekandan çıkardı ve arabaya bindirdi. Eve gitmek istemiyordum. Kimseyi görmek  istemiyordum . Rüya en sevdiğim kuzenim benim sevdiğim çocuğun yanındaydı .

-Beni neden sevmiyor diye ağlamaya başladığımda nefes almamaya basladim . Nefes alamıyor sanki boguluyordum.

Hazar sahile çekti ve durdurdu .Arabadan inip sahildeki kayaliga yürüdüm . Nefes almak imkansız gibi birşeydi benim için . Onları düşündükçe kriz geciresim  geliyordu . Başından beri bana yalan söylemişti Rüya onu asla affetmeyecektim. Kayaliga oturup denizi izlemeye başladım . Hazar arabadan bana bakmaktan sıkılmış olmalı ki yanima geldi.

-Eylül hadi gidelim seni eve bırakayım dedi Hazar ama ben eve gitmek istemiyordum . Özellikle o kızı görmek istemiyordum .

-Eve gitmek istemiyorum dedim .

-Yürü senin baska bir yere goturucem burada durursan usuyup hasta olacaksın dedi.

Birlikte arabaya binip ormanlık bir alana girdik artık evler yoktu ormanlık bir saha vardı .

Koca bir binanın önünde durdu ve indi  benim tarafıma gelip beni kucağına aldı ve eve  doğru yürüdü .Buz gibi ellerimle sıcak boynuna sarildim ve başımı boyun girintisine sakladım .

Içeri girdiğimizde etraf buz  gibiydi ve beni koltuğa bırakıp şöminenin odunlarini koydu ve yaktı . Içeri gidip elinde battaniye ve  yastiklarla geri döndü .
Yere serdiği battaniye  üzerine yastıkları koydu ve beni yatırdı .Bedenim artık hissizlesmisti . Beni kollari arasina aldi ve sardi .
Bana bu kadar yakın olması canımı yakiyor sanki kalbimde yeni yaralar açıyordu . Hatalarım su an beni saran kollara karşı pişmanlık uyandiriyordu .
Körü  körüne sevdiğim cocuk  tuvalet köşelerinde kuzenimle uçkurunu tatmin ediyordu . Ama bana gerçekleri gösterdi  ne kadar da kormuşum bunu görmüş oldum. Kalbimin verdiği pismanlikla Hazar 'a sığındı ve başımı çikolata kokan boynuna soktum ve sabaha kadar ağladım.

Beni pismanligim ile kabul eden kollarda ağladım.

SEÇİMWhere stories live. Discover now