50

218 7 0
                                    

Hazar elimi tutup birlikte oradan çıktık . Arabaya doğru ilerledik. Arabaya binince Hazar elimi ellerinin arasına alıp küçük bir opucuk bıraktı .

Arabayi otoparktan çıkarıp hizlica sürmeye başladı . Dağ evinin yolu yerine Manastır yoluna girdi . Manastirdaki otoparka arabayi park edip arabadan indik. Birlikte yat marinasina girdik . Üzerinde Saygıner yazan yata binen Hazar daha sonra da bana yardim etti . Hava da ılık bir esinti vardı . Hazar ışıkları açmak yatın içine girdi . Bende yatın burun kısmına doğru ilerledim.

Arkamdan esen ılık rüzgar elbisenin eteklerini ucusturuyordu . Derin bir nefes alıp tuzlu deniz kokusunu içime cektim. Burnuma gelen sıcak cikolata kokusu ve belime dolanan bir çift kol iste huzur kelimesinin tamamlıyordu . Hazar boynuma sıcak dudaklarını bastırırken içim kıpır kıpır oluyordu . Sıcak bir duygu içimden akıp giderken birşey dilemek istedim. Sadece küçük masum birşey .

Yatın üst bölümüne çıkınca burada bir yer yatağının olduğunu gördüm . Üzerimizde bulunan yıldızlar birlikteligimize şahitlik edecekti . Tekrardan aynı tutku gözlerimin önüne gelirken yüzüm yanıp kizarmaya başladı . Onume düşen saclarimi kulagimin arkasına koyup kulağıma bir opucuk bıraktı . Nefesi tenimi hücum ederken dudaklarına uzandım. Opucugume hemen karşılık verip beni kucağına aldı . Bacaklarimi beline dolayip opusumu derinlisterdim . Nefeslerimiz harmanlanirken dudagindaki acı cikolata tadıyla kendimden geçiyordum . Üzerindeki gömleğin düğmelerini açmaya basladim.üzerinden çıkan gömlek yeri boylarken öpmeye devam ettim. Elbisenin fermuarını çekip omuzlarımdan kaymasına izin verdi . Arzuyla yanan gözleri vucudumu hapis aldı . Dudaklarima uzanip öpmeye devam ederken yatağa uzandik. Boynundan başlayıp aşağılara inmeye başlayınca nefes alislarim da kalbim gibi hızlandı . Kalbim şu an yerinden çıkıp kendi egemenliğini ilan edecekti . Ellerimi çıplak sırtında gezdirirken onu kesfediyordum . Uzun ve becerikli parmaklarimi bacaklarimda gezdirirken gülüyordu . Üzerimizde kalan son kumaş parçaları da çarşafın dışındaki yerini aldı . Boynundan başlayıp aşağı goguslerime kadar ıslak minik öpücükler bıraktı . Gözlerimi kapatıp bu ana odaklandim. Gözlerimi açıp muhteşem gokyuzune baktim . Dudaklarimla Hazar 'a eşlik ederken ağzımdan kaçan küçük inlemeye engel olamadım . Hazar 'in tatlı gülümsemesi dudaklarında yayılırken bende ona gulumsedim. Bacaklarını ayırıp kendini bana itince küçük bir inleme dudaklarimdan kaçtı .

- Canını mi yaktım ?

- Hayır diye karşılık verince kendini bana itmeye devam etti . Kaslı karın bölgesi kasilirken ortaya çıkan baklavalari onu daha seksi yapıyordu . Üzerinde oluşan ışıltılı ter tabakası onu daha da çekici kılıyordu . Dudaklarimi boynuna koyup cikolata kokan tenine daha da sokuldum. Boynundan omuzlarına kadar ıslak opucuklerimi sıralamaya basladim. Yeşil gözlerini irislerime odaklayarak devam eden tutku bedenimizi alasa edene kadar devam etti . Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden bedenlerimizin dansı yerini yorgun iki bedene kadar tabi .

.........

Sabah güneş ışığı ile uyanirken belimde sarılı olan kollarin sahibine biraz daha sokuldum. Sıkıca sarmaladigi kollarinibiraz daha sıklasirken boynumda hissettiğim dudaklar ile yüzüme bir gülümseme yayıldı .

Yataktan kalkıp uzerimi giyindim. Dün gece çıkan bu kumaş parçaları şimdi aşkla birleşen bedenlerimizi ortuyordu .

Yatın aşağısına inip ayakkabılarını elime aldım. Yattan inip arabaya doğru ilerledik Hazar kolunu belime dolayip beni kendine çekti .
Yuzunde yayılan gülümseme ile arabaya bindik . Eve gidene kadar elimi tutan Hazar arabayi ustaca kullanmayı da ihmal etmiyordu . Eve gelince sessizce iceri girdim ve odama çıktım üzerimdeki elbiseyi çıkarıp duşa girdim . Dudaklarim sistigi için biraz aciyordu . Evde amacsizca oturmak için aşağı kata indim.
Abim ve Batu abiyi görünce şaşırdım . Bunlar genellikle evde olmazdı . Salonda biraz daha durduktan sonra odama çıkıp uyudum . Ne kadar uyuyordum bilmiyorum ama yatağın yorganinin çekilmesi ile yataktan düştüm .

Gözlerimi acinca Özlem diye çığlık attım. Aynı şekilde o da bana cadı kuzenim diye çığlık atmıştı . Ayrılmamız bitince birlikte balkona geçtik mezuniyet balosunu falan anlattım . Sohbet muhabbet derken zaman aldı başını gitti .

Telefonun masada titredigini gören Özlem sevgili skal Öküzün mesaj attı galiba diye takıldı .
Telefonu açıp mesaj bölümüne girdim .

Gelen:Çok yakında ogreneceksin .

Eylül.

Garip bir mesajdi gonderenin numarası olmadığı için başta Orkun veya Serkan sandım . O yüzden onemsemedim.

Ama bu mesaj sonradan önemsenecek bir mesaj olduğunu gösterecekti .

SEÇİMWhere stories live. Discover now