34

225 6 0
                                    

Bu gece büyük geceydi . Okulumuz bahar partisi veriyordu ve doğum gününe son 17 gün vardı ve biz mutlu bir çift olarak o güne doğru ilerliyorduk . Daha ne dilemem gerektiği hakkında bir bilgim yoktu . Ama istediğim tek şey olduğunu biliyordum ve o da Hazar 'di . Bir aydır sevgili idik ve muhteşem bir sekilde birbirimizle anlasiyorduk .

Sabahtan beri Özlem başımda dikilmiş nasıl birşey yapalım diye başımın etini yiyordu .

Üzerime geçirdiğim beyaz etek ve bustiyer takım çok güzeldi . Saçlarımı orup yanlardan biraz çıkartarak çok güzel olmuştu . Artık tam anlamı ile hazırdım ve parti için muhteşem gozukuyordum. Hazar bana mesaj atinca disari ciktim . Mayisin başlarında olmasına rağmen hava hala soğuktu . Bacaklarima çarpan soğuk hava ile biraz titresemde karşımda duran şeyi görünce kafam yerine geldi . Hazar lacivert takımı ile muhteşem bir coollukla beni bekliyordu . Beni görünce gözlerini kapayıp açarak tekrardan bana baktı . Bir an yüzü düştü . Yüzünde sinir dolu bir ifade vardı . Kesinlikle beni begenmemisti ,çirkin bir kızı yanında goturemezdi . Gozlerimdeki yaslarin akmasını önleyerek yanına ilerledim. Sahte bir gülümseme ile yanına gidip hadi gidelim dedim

Beni baştan aşağı suzerek. Daha da sinirlendi. Bravo bana hayır cirkinim bir de hadi gidelim diyorum . Ne mal bir kızım ben ya .

- Gidemeyiz Eylül diye sinirli bir şekilde bana bağırdı.

- Neden bagiriyorsun ?

- Çünkü bu eteğin boyu çok kısa . Çünkü sen çok güzelsin . Çünkü ben kıskanç bir adamım dedi.

Gozlerimdeki yaşlar bir anda çekildi. Sinirli olmasının sebebi elbisemin boyundan dolayı idi. Yüzümde beliren aptal siritis Su an içimde serin buz rüzgarlarının esmesine sebep oluyordu.

- Eylül neden guluyorsun?

- Çünkü az önce beni çirkin bulduğunu sandım

- Ahhh benim alıngan sevgilim diye beni kollarının arasina çekti . Küçük bir bebeğin anne kolları arasında huzur bulduğu gibi bende onun kolları arasında huzur buluyordum . Nefesini boynumda hissedince içimde anlam veremediğim bir akım beliriyordu. Tüm vücudum bu akımla yanıyor ve ince küller halinde dökülüyordu .

-Seni asla çirkin bulmuyorum Eylül. Sadece çok güzelsin ve partideki pezevenklerin hepsi seni gözleri ile soyacak.

--Sen fazla kıskanç biri oldun galiba .

- Eylül şansını fazla zorlama . Bu elbise ile yeterince beni zorluyorsun.

- Yani bu elbise seni yeterince etkiliyor .

- Neyse hadi gidelim .
Kac bakalim Hazar bey . Sen beni kiskandigini soylemede .

Okulun bahçesine girince araba galerisine geldim sandım bir an . Çünkü okul bahçesinin tamamı spor arabalar ile doluydu . Okulumuzun öğrencileri bu kadar zengin miydi . Arabayi uygun bir alana bırakıp . Arabadan çıktık . Partinin yapıldığı salona doğru ilerledik. Müdür denilen patates çuvalı adam paradan kacmamisti. Giriş bölümü okulun flamasindaki renkler gibi balonlarla doluydu . Giriş bölümünden geçince yine aynı şekilde balonlar ve süslemeler yer alıyordu . Yüksek sesli müzik kulakları sağır edecek kadar güçlüydü .

El ele mekana girince okulun çoğu gözü bizim üzerimize döndü . Birlikte Beyza ve Ozan 'in yanına doğru ilerledik. Beyza ve Ozan 'in bu yakın hali beni şaşırtmıştı . Belkide Beyza lise aşkını bulmuştu . Siyah kısa elbisesi ve boynuna taktiği iri taşlı kolyesi ile muhteşem gözüküyordu . Ozan da onu gibi siyah takımı ile ona uyum sağlıyordu. Saçlarını okuldakinin aksine daha farklı bir şekil vermişti. Masada otururken çoğu kişinin gozu uzerimizdeydi . Hazar ise o benim dercesine etrafa ateş saçan gözlerle bakiyordu.

Ilerleyen saatlere doğru parti biraz olsun hiz kazandı . Karaoke yapılacağını duyunca Beyza ile ufak çaplı bir çığlık attık.
Beyza kendi söyleyeceği şarkıyı karar verdi . Acaba ben ne söylesem diye düşünmeye basladim. Sıra ile çıkan öğrenciler çoktan şarkılarını söylemeye başladı .
Beyza elini kaldirip sahneye ilerledi. Sahneye çıkınca Seal kiss -from a rose şarkısını söylemeye başladı.
Beyza sahneden iner inmez ben de tereddüt etmeden el kaldırdım. O an aklımdan sadece Hazar 'a olan sevgimi göstermek vardı.

SEÇİMWhere stories live. Discover now