43

167 6 0
                                    

Dünden bu yana kafamda dönen hamile ve çocuk kelimeleri kafama baskı yapıyordu .

Bir zamanlar hoşlandığım cocuk şimdi kuzenimin karnındaki çocuğun babası idi. Hayat bu kadar adil miydi yoksa bu kadar cani mi? Belkide hepimiz hak ettiklerimizi yaşıyorduk kimbilir .

Koridorda attığım emin adımlar ile Orkun 'un yanına doğru ilerledim . Yaninda bulunan kizil cadi ve birkac cocuga birseyler söyledikten sonra yanlarindan ayrildilar.Yüzüne yerleştirdiği pişkin sırtıma ile yüzüme bakiyordu . Bu cocuk bu kadar kotuydu de ben mi gormemistim acaba .

- Ooo Eylul

- Orkun .

Yüzüme aptal aptal bakarken hiç beklemeye cogu şeyi yapıp yüzüne okkalı bir tokat indirdim. Koridorda yankılanan tokat sesi ile yüzü yana yatarken . Bir an kacmak geldi .

- Eylül ne oluyor diye bagirsada ateş saçan gözlerle umrumda degildi . Şu an bütün sinirim gitmisti belkide .

Bagirmasiyla korksamda bunu belli etmemek için bende bağırdım . Sanırım sabah yürek yemistim galiba ve Şu an Hazar olsaydı kafasini koparıyor olurdu .

-SEN nasıl benim kuzenimi hamile birakirsin gerizekali . Sen benim kuzenimi yattigin fahiselerden sandin galiba .

- NE . Diye yuzume aval aval bakmaya başladı . Şaşkın bir sekilde bana bakarken yüzüne yediği yumrukla yere yığıldı .Ağzımdan kaçan bir çığlık ile Hazar 'a baktim Orkun 'un üzerine çökmüş yumruklarını sıralamaya başlamıştı bile . Yüzü kanlar içinde kalan Orkun Hazar 'a karşılık bile veremiyordu. Bu demek oluyor ki Hazar inanılmaz kızmıştı .
Koridorda nöbetçi olan Hocalar
Araya girerek Hazar 'i Orkun 'un üzerinden zor aldılar . Hocalar müdürün odasını biliyorsunuz diye kapıyı gösterdiler . Hazar ile birlikte müdürün odasına giderken arabaya git diye elime anahtarı uzatıp kulağıma fısıldadı . Yanlarından ayrılıp sınıfa gittim. Çantamı alıp okuldan çıktım ve otoparka ilerledim . Yarım saat sonra da arkamdan Hazar geldi . Çok sınırlı olduğu gözlerinden okunuyordu . Arabaya bin diye tisladi. Lafını ikiletmeden arabaya bindim . Zira şu an onu sinirlendirmek en son isteyecegim sey idi.Kapıdan çıkar çıkmaz gaza bastı . Ormanlık alana girince içimden iste şimdi sictin dedim . Çünkü Hazar beni bu sefer kesin oldurecekti . Burnundan soluyordu resmen . Uçurumun kenarına çekip arabayi durdurdu . Kesin beni uçurumdan atacakti. Yuzune bakmaya cesaretim yoktu ama korkunun da ecele faydası yoktu

- Orkun 'la neden konustun diye bağırdı. Bir an kulağım sağır oldu sandım ..

- Rüya hamile onu konuştum dedim . Onun kızgın olan sesine karşı benimki daha sakin çıkmıştı .

Yüzüme şaşkın şaşkın bakarken sınırının geçtiği belli oluyordu. Cattigi seksi kasları düzeldi ve bana anlamaz gözlerle baktı.

- Rüya şu bardaki kiz mi?

- Evet o ve iki aylik hamile gerizekali ve çocuğu aldırmıyor . Halam ogrenirse büyük katliam cikar evde .

Eliyle saçlarını karıştırıp ensesini ovaladi ve ben şimdi boşu boşuna mi dovdum dedi . Şu an o kadar komikti ki tatliligindan oluyordu .

- Galiba sevgilim.
Yüzünde beliren anlamsız gülümseme ile muzipçe yanagima uzandı .
- Ama olsun sen yine de cezalisin küçük kiz diye yanagimdan bir makas aldı.

-Beni kendi yerimden çekip kucağına aldı ve dudaklarima kapandı . Ceza olarak öpmek ise su ana kadar aldığım cezalar daha kötüydü . Dudakları ile beni etkilemeyi büyük ölçüde başarıyordu . Vücudum anlayamadığım şekilde daha ileri gitmek istiyordu.

Onu kendimden ayırarak neden Orkun 'u dövdüğünü sordum. Çünkü kafamdaki tilkiler bana birinin kıskanç olduğunu söylüyordu .

- Sen neden Orkun 'u dovdun?

- Bak Eylül o piç sana dokunamaz anladın mi? Sana kimse dokunamaz . Sen benimsin sadece benim.

Dudaklarından dökülen bu kelimeler beni gokyuzune çıkarıyordu . Duymak istediğim en guzel şeydi belkide .

Benden cevap beklercesine arzuyla yüzüme bakiyordu . Dudaklarına uzanip uzun bir opucuk bıraktım belkide bu en açık cevapti . Sıcacık opucukleri ile onu kendime bagliyordum belkide . Ama acemi olduğum için onu ne kadar etkiliyorum bilmiyordum.

SEÇİMWhere stories live. Discover now