36

198 9 0
                                    

Medya da Serkan var.

Güne iyi başlamak kadar iyi birşey yoktu . Bir de telefonun alarmı olmasa daha da güzel bir gün olacaktı .
Her sabah olduğu gibi çalan alarmın etkisiyle yataktan düştüm. Üzerime lanet okul formasını geçirip aşağı kata indim. Abim herzaman ki gibi gazete başında oturuyordu . Bir zamanlar barların aktif çocuğu şimdilerde patrondu. Babam ve annem sürekli yurtdışında dolaşıyorlardı . abim ise burada işlerin başında durmak zorundaydı . Bu gun okulda Hazar yoktu ve ben okula yanlız gitmek zorundaydım. Arabaya binip okula doğru yol aldım. Okul bahçesinden iceri girip arabayi park ettim . Koridorda ilerlerken Orkun denilen gerizekali da karşıma çıktı

- Eylül biraz konuşalım mi dedi.

- Orkun dün akşam yaptığın şey sadece Hazar 'i kizdirir. Benim için ise hiçbir etki yapmaz .

- Eylül ben senden özür dilerim.

- Ben seni affetmiyorum . Sen git Rüya ile olan iliskine devam et .

Sınıfa girince karşımda yeni birini görmekle şaşırdım . Sinifimiza yeni biri gelmişti . Sirama geçip oturdum . Beyza bugün yoktu ve yeni gelen cocuk aksine benim yanıma oturdu.
Şaşkınlıkla açılan ağzımı kapatarak derin bir nefes aldım.

Yüzüne bakınca pürüzsüz mermer gibi bir yüzü vardı . Simsiyah saçları ve koyu kahve gözleri ile çok etkileyici bir yüzü vardı. Üzerine giydiği siyah dapdar pantolonu ve tişörtü ile muhteşem fiziğini sergiliyordu . Bu çocuk nereden çıkmıştı şimdi bilmiyorum ama Hazar bunu benim yanımda görürse hiç iyi şeyler olmazdı.

- merhaba ben Eylül.

- Bende Serkan . Serkan Soyka.

-Okulumuza hoşgeldin .

- Hosbulduk Eylül.
Bütün gun yanımda oturdu aslında bana bir zararı yoktu sadece kitap okuyordu ama
Bütün gün yanımda oturan çocuğu Hazar duyarsa kesinlikle oldurecekti. Hayır sınıfta yer yok da benim yanıma oturuyor . Son derse kadar sakin gidiyordu. Tenefuste lavaboya gittim . Orkun 'un yanında dolanan kizil fahişe yine yaptı yapacağını .

- Ne oldu Eylül bir erkek yetmedi de mi ikisini birden alıyorsun.

- Sen ne diyorsun be .

- Yeni sevgilin çok tatliymis .

Son söylediği söz ile benim sinirlerimi son raddeye getirdi. Kızıl saçlarına ellerimi geçirip yolmaya basladim. Su An kafasini dayansa sürüp kıvılcım çıkarmak geldi içimden ama onun yerine saçlarını yolmakla vakit geçirdim . Saçlarını yolduktan sonra sınıfa gidip sirama oturdum. Zil çalınca gelen nöbetçi öğrenci Eylül Akman müdür bey çağırıyor deyince siniftakilerin ooooo ları eşliğinde müdürün odasına gittim .

Bir saattir kapıda bekliyordum. Hayir abim benden once geliyordu şu odaya inanamiyordum. Mudur bey altinci hissi ile olay cikaracagimi tahmin etmis olacak ki önlem almıştı. Abim içeride müdür ile konuşurken gelen Hazar başımda dikilmiş siritiyordu. Hayır onun ne işi vardı burada şimdi.

- Gülme Hazar .

- sevgilim bak. Gerçekten kızın saçlarını yolacak kadar ne yaşadın .

-Bugün sınıfa Serkan Soyka diye yeni biri geldi. Benim yanıma oturdu. Bu kızıl fahişe de onunla sevgili olduğumu iddia etti. Iki kişiyi birden yürütüyorum diye benimle oynamaya kalktı bende yoldum onu .

- kim geldi sınıfa .

- Serkan Soyka . Hazar iyi misin sen ? Yüzün bembeyaz oldu.

- Yok bir şey Eylül.

Yüzü bir anda duyduğu isimle dururken ne olduğunu düşünmeye başladı. Bir şey vardı ve benden saklıyordu. Akşam konuşalım olur mu ?

-Tamam ama abim geldi . Şimdi bizi görünce olay çıkarır sen git istersen dedim.

- Akşam görüşürüz .

Tamam .

Hazar yanımdan gidince bende kapı önünde dikelmeye devam ettim. Beş dakika sonra da abim dışarı çıktı. Yüzünde bezmiş ve sınırlı bir ifade ile yürü dedi . Birlikte koridorda yürürken hiçbirşey konusmamasi felaketin habercisi gibi birşeydi . Bu demek oluyordu ki cezaliyim.

Okuldan eve kadar geçen sürede acaba abim bana ne ceza verecek diye bekliyordum.
Eve gelince koşarak odama çıkmak için hamle yaptığımda abim .

- aklından bile geçirme Eylül. Salona yürü diye bağırdı.

Ve iste şimdi bittim ben dedim.

SEÇİMWhere stories live. Discover now