31

2.8K 174 43
                                    

Voordat hij zijn zin kon afmaken hoorde we 2 knallen. Alles ging zo snel en toen lagen er 3 grote mannen op de grond. Ik keek in de verte en zag niet goed wie het was. Diegene kwam nog dichterbijer en toen zag ik pas wie het was...

Issam!! Flikker wat doet hij hier? ik wou net weglopen toen hij mijn hand pakte.
''Blijf van me af Vieze zeb!''
''Hoe durf je mij zo te noemen ik heb wel je leven gered hoor!'' daar had hij wel gelijk in maar ik wou dat niet laten merken.
"hoe wist je dan dat je nu op dit moment hier moest zijn met een pistool en hoe wist je überhaupt dat ik hier was? " lk zag dat hij boos werd.
"Wat denk jij dat ik niet weet waar jij bent al je rust nodig hebt. Altijd weer bij deze flikker. Waarom kom je niet naar huis Lena, waarom. Ik kan je dan alles uitleggen."
"En die pistool dan?"
"Ik heb altijd een gun bij me, wat denk jij. Zou je ook moeten doen."
"Dat zou ze zeker niet moeten doen." Ik keek goed en zag dat Faudel met wat spullen van mij in zijn handen had.
"Wat doet deze flikker hier." Vraagt Issam.
"Hoezo wat doe deze flikker hier dit is mijn huis."
"Ik dacht dat je een vriendin had?"
"Ik dacht dat jij er altijd voor jou vrouw zou zijn en vooral in deze moeilijke tijden, en ja hoor Issam gaat weer vreemd. Vieze flikker ga naar je moeder toe ze moet jou weer manieren laten leren."
"Ooh fijn om dat te weten Lena voortaan vertel je ook alles aan Faudel, oke!" Ik werd echt woest.
"Ooh ook leuk te om te weten dat jij voortaan een bed deelt met HOEREN!!!" Zei ik. En ja hoor die flikker moest mij weer zo nodig slaan. Met al de kracht die ik had schopte ik met mijn been op zijn ballen. Hij kreunde van de pijn en zakte langzaam op de grond. Faudel kwam naar me toe en trooste mij. Hij pakte de pistool van Issam en schreeuwde dat hij dit huis moest verlaten en nooit meer terug mocht komen. Issam verliet het huis en zei nog dat ik spijt zal krijgen. Nog nooit heb ik zo erge haat aan iemand gehad vieze flikker. Maar beter dat ik geen kinderen van hem kon krijgen.
Ik ging maar naar boven om te douchen en ik hoorde dat hij beneden aan het opruimen was. Wat een lieverd is hij toch. Was ik maar met Faudel getrouwd inplaats van Issam. Maar ja alles is mektab. En als Allah swt het zo wilt dan gebeurt het. Van fouten kan je leren. En waarlijk naar moeilijke tijden komen makkelijke tijden.

Toen ik klaar was met douchen kleedde ik me om en ging naar beneden en zag dat alles was opgeruimd. Wat zal hij hebben gedaan met die mannen? Geen idee. Is hij hier wel?
"Faudel?" Riep ik door het hele huis.
"Ja schatje, wat is er?"
Even serieus noemde hij mij nou net zijn schatje😻.
"Niks hoor lieverd van mij!" Ik was helemaal in love! Ik ging maar even op de bank zitten na te denken over het leven. Er gingen allemaal vragen door mijn hoofd waar ik echt antwoord op wou hebben zoals, voor wat kwamen die mannen, hoe gaat het nu met mijn moeder, eindig ik het leven met Faudel of iemand anders en vooral waarom heeft Issam mij dit aangedaan, ik wou zo graag zijn reden weten. Echt dom dat ik dat nooit heb gedaan, maar ik ga het ook nu niet doen, want ja wat heb ik aan hem.
Ik verveelde me dus ging maar met Marouane appen over ditjes en datjes.
Hoelang doucht die nijlpaard even serieus? Ach ja. Ik had morgen met Marouane afgesproken. Hij was net als een vriendin alleen hij snichte mij niet en hij was de mannelijke versie. Niet dat al de 'vriendinnen' snitchen, maar die van mij hebben dat wel gedaan. Ik heb ze vergeven, alleen we hebben geen contact was toch lang geleden. En aan 1of 2 vrienden heb ik wel genoeg. Maarja hij vond het goed en ik zal op hem wachten in het park. Alleen wat moet ik tegen Faudel zeggen. Hij gaat het echt niet geloven dat ik met een vriendin ga afspreken en ik ga en kan niet tegen hem liegen. Dus dan moet ik het wel vertellen. Wij moesten sowieso nog met elkaar praten dus kan ik het daar nog met hem over hebben.

Na een uur komt hij eindelijk naar beneden. In zijn trainingspak dat hem niet verkeerd staat.
"Wat kijk je eh lelijkerd ik weet ik ben lekker, maar ben al bezet." Ik werd boos hij heeft dus toch een vriendin, ik liep boos weg en hield hem tegen. Ik keek in zijn mooie ogen en verdronk zowat.
"Door wie dan?" Vroeg ik.
"Door mijn bed, ik weet je hebt het moeilijk te accepteren maar je moet er echt meeleven!" Zei hij serieus. Ik ging helemaal stuk van het lachen.
"Lena kunnen we nu praten?"
"Ja is goed, ik begin wel eerst.
Naar wat uren voor mijn gevoel was ik uitgepraat. Hij had zelfs een paar traantjes laten vallen wat schattig.
"Oke nu is het mijn beurt. Beloof dat je niet boos wordt?" Ik beloofde het en hij begon met zijn verhaal.
"Nou, sinds een paar maanden voor de bruiloft van jou en Issam begon ik wat voor jou te voelen ik dacht dat jij dat ook voor mij voelde maar dat was dus niet zo. Daarom deed ik ook zo droog tegen jou. Ik wilde je niet meer zien en al helemaal niet met die klootzak! Na jullie huwelijksreis ben ik echt gaan beseffen dat je niet meer van mij bent. Ik begon je vaak te zien met hem en begon dus slechte dingen te doen in mijn leven. Zoals, drugs, met de 'slechte jongens' omgaan en dat soort dingen. Bijna elke dag had ik wel een party in mijn huis, waarom dat weet ik niet, ik had gewoon geen leven en wou mijn geld uitgeven aan de domste dingen. Ik heb zelfs meisjes ontmaagd die ik niet eens ken. Ik heb mensen bedreigt ik heb mensen dood gemaakt, waarom? Omdat ik jou nodig had later vond ik een meisje die precies op jou lijkt kwa karakter en uiterlijk. Ik begon gevoelens voor haar te krijgen en andersom. Ik dacht dat ze me naar het goede pad zal lijden, maar ze heeft me alleen maar dieper in de shit gebracht. Daarna kregen we ruzie. Ze vroeg me of ik haar kon vergeven en ik vergaf het en sinds toen hadden we nooit meer contact gehad. Daarna kwam ik weer een meisje tegen ze was zo mooi. Ik had nog nooit zo'n mooi meisje gezien. Ze was echt lief eerst waren we gewoon vrienden maar zij wou meer zijn dan vrienden, en ik ging er maar voor. We waren zo verliefd alleen zij heeft mij gebroken. Het was allemaal een spelletje voor vraak van haar beste vriendin vieze hoer. Al die tijd was het gewoon nep. Ik wilde geluk vinden en toen ik hoorde dat mijn vader dood was stortte mijn hele wereld in. Ik wilde weer gelukkig zijn dus ging na al die jaren weer voor het eerste keer in mijn leven naar de moskee, ik leerde daar zoveel. Ik begon ook te bidden en de koran te lezen. Toen pas werd ik gelukkig. Ik begon in te zien dat mijn huis een rommel was. Dus huurde ik een schoonmaakster in zij was dat meisje die de deur voor jou open deed. Ik had tegen jou gelogen over dat ze mijn vriendin te was want ik kon het niet keer aan. Later kwam jij bij mijn deur aankloppen. En nu zijn we hier..."

Hier is dus een nieuwe deel. Wat vinden jullie ervan? Ik hou van jullie en sorry voor het lang wachten. Sorry als de zinnen niet klopte maarja. Ik hou van jullie ❤️

Als ik haar wasWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu