28

2.7K 138 26
                                    

Het was Issam omg. Ik ging naar hem toe en knuffelde hem, en inplaats van dat hij mij wegduwde knuffelde hij me juist terug. Hij vroeg of ik weer meeging terug naar huis maar ik wist het niet...

Ik had uiteindelijk toch maar besloten om mee naar huis te gaan. Eenmaal thuis gekomen pakte ik al mijn spullen uit. Ik liep weer naar beneden en zag dat Issam raar naar me keek. "Issam je moet wel weten dat dit je laatste kans is." Hij keek me zwoel aan en liep naar me toe. "Issam luister naar mij..." Hij stond nu recht voor me, hij stond dichtbij te dichtbij. Ik voelde zijn mond op de mijne ik heb dit echt gemist. Ik kuste hem terug. "Lena ik heb dit echt gemist en ik ga alles doen om je weer blij te maken en weer je vertrouwen terug te winnen." Ik glimlachte naar hem en knikte. Hij glimlachte ook ik ging maar naar boven, want ik voelde me echt moe. Na een tijdje voelde ik een arm om mij heen. Het voelde goed om hier weer te zijn, lekker in mijn eigen bedje, eigen huis, eigen bed maar er miste iets...

Toen ik wakker was geworden keek ik naaste me. Issam was weg flikker. Ik pakte mijn warme vest en deed mijn sloffen aan. Ik liep naar beneden het rook daar zo lekker 😻. Ik keek in de keuken en zag daar Issam staan. "Na al die jaren is mijn Queen opgestaan." Ik moest lachen en gaf hem een kus. Ik wou hem helpen maar hij zei tegen mij dat ik moest gaan zitten. Dus ik keek wat op mijn telefoon. Ik had veel onzin dingen op mijn telefoon. Ik keek tussen mijn contacten alleen maar onzin mensen. Die vriendinnen die je vroeger had en je opeens in de steek lieten voor een andere bitch, verwijderen!! Mijn vader die gaat al helemaal weg, waarom staat hij nog tussen mijn contacten. Ik had meer dan de helft verwijdert er zaten nog alleen maar belangrijke mensen tussen. Ik wat aan de foto's te kijken van mijn contacten te kijken totdat ik Marouane tegen kwam. Ik was hem helemaal vergeten. Hij had ook niet meer geappt misschien had hij een vriendinnetje of is er wel iets met hem. Ik appte hem maar.
"hee Marouane lang niet meer gesproken hoe gaat het met jou?"
Ik keek verder in mijn contacten en zag daar Faudel staan... "Lena gaat het?" Ik werd uit mijn gedachte gebracht door Issam. "Ooh niks ik zag alleen de foto van mijn vader en schrok er een beetje van." "Kom hier!" Hij knuffelde mij en we gingen ontbijten. We kletsten weer een beetje bij, ik had dat zo erg gemist ik hou echt van hem. Ik wou net afruimen toen hij weer zei dat ik dat niet moest doen en dat ik moest zitten, waarom dat weet ik ook niet. Ik keek weer op mijn telefoon en zag dat Marouane had gereageerd: hee Lena met mij gaat het goed hoor, hoe gaat het met jou ben je alweer terug bij die sukkel? Haha ik maak maar een grapje hoor.

Ik glimlachte en deed mijn telefoon uit. "Issamm ik heb hongerr!!" Hij moest lachen en gooie een eitje naar mij. Oke dan eet ik dat wel. Hij kwam naast me zitten. En knuffelde mij voor de zoveelste keer.  Ik voelde me echt een prinsesje. Ik hoorde mijn telefoon trillen. Ik zag dat ik een appje van Faudel had gekregen. Ik zag dat Issam ook mee keek. "PRAAT JE NOG MET HEM,LENA HOE VAAK MOET IK JOU NOG ZEGGEN DAT HIJ NIET GOED BEZIG IS. IK BEN ER NU VOOR JOU DAT WEET JE TOCH?" Ik schrok ervan. "Sorry Issam maar dit is gewoon heel toevallig dat hij mij appt ik praat niet eens meer met hem jij bent de enige man in mijn leven dat weet je toch?" "Ja oke, maar je moet mij beloven om afstand van Faudel te nemen ik weet dat hij veel voor jou betekent, maar je moet hem echt vergeten. Beloof me dag Lena!" Ik knikte en ging naar boven. Ik keek naar het berichtje van Faudel: hey Lena, ik zag dat je vorige keer voor mijn deur stond... Dat meisje dat voor de deur stond dat is nu mijn vriendin daar loop ik nu mee, dat vind je toch niet erg ofzo? Mijn hart brak in duizend stukken, hij heeft gewoon een vriendin. Ik kreeg tranen in mijn ogen, alleen zag ik niet dat Issam naar mij keek. "Lena?" Ik barste in tranen uit, hij kwam naar me toe lopen en knuffelde mij. Ik ging liggen op mijn bed en appte Faudel terug: ja dat klopt en ik heb besloten om het contact tussen ons te breken, sorry maar als je iets nodig hebt kan je het altijd vragen.
Ik viel uiteindelijk in slaap na al dat huilen.

"Lena wordt wakker!" Ik werd wakker door de stem van Issam my King. Ik werd wakker en zag hem voor mijn neus, wat is hij schattig als zijn haar in de war zit. "He prinsesje ben je eindelijk wakker."
"Ja, door jou stem ja." Hij moest lachen, ik hou zoveel van die lach. Oke ik overdrijf wel ik doe net alsof hij morgen dood gaat. Ik knuffelde hem. "Ik hou van jou Issam." "Ik ook van jou Lena lieverdje."
"Hoelaat is het btw?"
"Euhm 16.00."
"Shit ik moet nog bidden!"
"Huh sinds wanneer bid jij?"
"Sinds jou moeder mij dat heeft geleerd! Bid je mee?"
"Als jij mij dat leerd prinsesje!"
Ik moest lachen ik bidden eerst zelf en daarna ging ik het Issam leren. Dit was 1 van de mooiste momenten in mijn leven! Mijn mannetje leren hoe hij moet bidden...

Sinds die dag daarna bidden we altijd samen ik vond het zo mooi, ik haf echt geen spijt dat ik voor Issam heb gekozen. Hij is nu van mij!
Ik werd wakker gemaakt door Issam uit mijn gedachte. "Wat zei je?"
"Ik zei dat ik moet gaan werken ik zie je straks saffi?
"Ja is goed." Ik gaf hen een kus  en hij ging weg. Ik verveelde me dus ging ik maar winkelen. Toen ik daar aankwam had ik weer honger. Onderweg naar de mac zag ik Marouane. "Hee Lenaa!!" Oke hij heeft mij dus ook gezien.
"Hee Marouanr ik heb je gemist!"
"Waar ga je naartoe?"
"Naar de Mac ga je mee?"
Hij stemde in en ging mee. In de Mac bestelde we een vis-menu en gingen lekker eten. We praten een beetje bij over ditjes en datjes. Totdat hij vroeg hoe het nou echt met mij ging. "Nou het gaat helemaal geweldig hoor, ik ben trouwens ook weer terug bij Issam..." Hij keek me raar aan en zei: "Wat Lena ben je weer terug bij die flikker!! Hoe kun je, na alles wat hij je heeft aangedaan!!"
Ik durfde hem niet meer aan te kijken. "Kom op Marouane je moet het begrijpen ik hou nog steeds van hem hij betekent zoveel voor me!"
"Lena dat weet ik toch maar jij betekent ook veel voor mij je bent net een zusje voor mij, en ik wil echt dat niemand je pijn doet maar als jij hier gelukkig van word dan kan ik er niks meer tegen doen."
"Dankjewel voor je begrip en steun Marouane, Hoelaat is het eigenlijk? Zo laatt!! Hebben we hier zolang gezeten?? Ik moet maar weer eens gaan."
Hij moest lachen we stonden op ik gaf Marouane nog een knuffel, terwijl ik hem een knuffel gaf keek ik recht in de ogen van...

Zo hier weer een nieuwe deel! Wie denken jullie dat het is Issam of Faudel? Misschien is het wel haar vader, wie weet. Hou zoveel van jullie schatjess 💘

Als ik haar wasWhere stories live. Discover now