27

2.6K 153 34
                                    

De eerste week ging het zoo goed tussen ons maar daarna begon hij weer te slaan. Ik haatte het zo erg op een dag kwam hij een paar dagen niet meer terug. En toen hij terug kwam keek hij mij niet eens meer aan....

Ik was zo boos op hem dat ik al mijn woede afreageerde op mijn kamer/onze kamer. Nog nooit was het daar zo rommelig geweest de gordijnen waren kapot, de bed die lag zowat uit elkaar, de lamp was kapot en ga zo maar verder. Ik had behoefte aan iets, aan iemand.
Faudel, kan ik het hem wel aandoen om langs te gaan nadat ik hem zo heb afgekeurd, en de deur voor zijn gezicht zowat heb geslagen. Ja ik kan het wel. Ik pakte mijn adidas trainingspak en deed hem aan en ging op weg naar Faudel, netalsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Aangekomen bij zijn deur voelde het zo raar ik kreeg het helemaal warm, moet ik dit wel doen of niet? Ik belde maar aan. Het duurde lang voordat de deur open ging, maar toen die open ging schrok ik me dood. ''Hallo, waarmee kan ik je helpen?" Het was een beeldschoon meisje ze had mooi zacht lang haar en haar lichaam was on fleek, ze had een bezem in haar hand... Wat had dit nu weer te betekenen. Ik voelde tranen opkomen. "Inaya wie is dat?" Hoorde ik Faudel zeggen, ik schrok ervan en liep zo snel mogelijk weg. Shit dit kwam omdat ik geen aandacht meer aan hem spendde. Hij heeft dus al een ander. Ik had zin om even alleen te zijn, maar ik had ook honger, dus ik ging maar naar huis naar Issam.

Toen ik daar aankwam zag ik zijn auto staan, wat doet hij hier. Normaal zou hij pas in het weekend thuis zijn... Ik liep naar binnen en zag daar schoenen liggen, niet alleen die van hem maar ook van een vrouw. Waar is hij mee bezig. "Issaaamm!!! Ben je thuisss?" Schreeuwde ik door het hele huis. "Heey lieverd." Zei Issam. uit welke hoek kwam dit dan? Hij liep naar mij toe en gaf me een kusje op mijn voorhoofd, oké dan. "Waarom ben je zo vroeg thuis, en van wie zijn die lelijke schoenen?" Hij schoot in de lach. "Haha je denkt toch niet dat ik vreemd ga ofzo?.... Ooh toch wel. Ik ben heel wat vroeger thuis, want ik moet iets regelen met een ander bedrijf, je begrijpt het nog wel lieverd." Ik keek hem boos aan, totdat ik een vrouw zag komen aanlopen. Een slanke vrouw zeker weten een Hollander, ze zag er best wel zakelijk uit, maar wat doet zij hier. "Ooh Issam dit is dus uw lieve vrouw waar u het over had?" Zei de vrouw. "Ooh ik heb me nog niet voorgesteld ik ben Fleur (...) aangenaam." Ik keek haar raar aan. "Ik werk voor een tijdje samen met Issam voor zakelijke dingen." Ze keek me aan met een lach, ze stak haar hand aan. "Aangenaam ik ben inderdaad de 'lieve' vrouw van Issam." Ik gaf haar een hand en ze pakte haar jas deed haar lelijke schoenen aan en ging weg. "Nou ja zeg Lena je kon wel wat aardiger overkomen hoor."
"Ik mag wel wat liever overkomen? Grappig hoor na al die tijd dat je mij hebt geslagen mag ik wel wat liever doen? Ach rot toch op man met je spelletjes." Zei ik boos en rende naar boven ik had even rust nodig.

"Lena, mag ik binnenkomen?" Ik rolde met mijn ogen en zei dat hij binnen mocht komen. "Waarom doe je de laatste tijd zo bot? Zo ken ik jou echt niet Lena.." 
"Ik moet niet zo bot doen ga weg man, ik ken jou ook zo niet meer dit is echt niet de man die ik voor dit huwelijk kende hoor. Wat is er met je gebeurt en waarom ben je zo geworden dit kan zo echt niet doorgaan Issam. Ik begin je echt zat te raken met je leugens. Eerst hou je van mij en dan begin je me opeens weer te slaan. En dat ELKE KEER WEER!" Ik begon te huilen. Hij gaf mij een knuffel, maar ik duwde hem weg en zei dat ik alleen wou zijn. Hij begreep het en liep weg. Flikker ik haat hem maar toch hou ik van hem, Faudel die is met een ander en ik dacht dat hij diep van binnen toch van mij hield dit klopt echt niet. Ik wilde naar Faudel om antwoord maar deed het maar beter niet. Ik gun hem het geluk die hij verdiende met zijn nieuwe vriendin. Aan de andere kant ik kan echt niet met Issam blijven als het zo doorgaat, ik had ook even geen zin meer in hem. Ik kan ook niet naar mijn familie gaan want die heb ik niet. Ik besloot maar om naar de moeder van Issam te gaan, ze was net een moeder voor mij ze was zo lief.

De moeder van Issam begreep het ik mocht in de oude kamer van Issam slapen. Zijn kamer rook gewoon naar hem. Ik pakte mijn parfum en spuiten de hele kamer vol, totdat ik zijn geur niet meer rook. Ik wou niet aan Issam of Faudel denken. Ik had het ook tegen Issam gezegt dat ik bij zijn moeder ging slapen om na te denken. Hij ging sowieso de laatste tijd niet meer zo vaak naar zijn familie. Het was zo fijn bij zijn moeder, het voelde net als vroeger toen mij moeder er nog was en het nog goed ging tussen onze gezin. Ik voelde me zo thuis ik wou nooit meer weg hier!
We bakte soms zelfs cakejes dat was zo leuk. Ik zat er naar een maand nog steeds mee dat Faudel een vriendin had ik kon er gewoon niet tegen. Ik had trouwens ook een nieuwe nummer zodat ik niet werd lastig gevalt door Faudel en Issam.

Kennen jullie nog die jongen/mijn oude klasgenoot ik had een beetje contact met hem hij was echt lief. Hij had mij zoveel over zijn leven verteld, zijn moeder was ook doodgegaan ze had kanker. Hij begreep mij dus zo goed. Zijn naam was trouwens Redouan hij wou ook eens een keertje met mij gaan 'chillen' maar ik vond het daar geen goed moment voor. Hij begreep mij helemaal en ik vond dat wel fijn. Hij was trouwens echt niet lelijk, hij had trouwens ook een vriendin maar hij is er achter gekomen dag ze vreemd is gegaan. Ik heb hem ook mijn levens verhaal verteld hij zei tegen mij dat ik me meer moest verdiepen in de islam, want daar was ik niet zo mee bezig.

Ik had een koran in het huis gevonden en had de moeder van Issam om advies gevraagd, en zij had mij geholpen. Ze vond het leuk om me te helpen en ik vond het zo leuk om het te leren. Ik verdiepte me telkens meer en meer in de islam, het is zo een mooi geloof.

Ik zat rustig in mijn kamer naar muziek te luisteren. Toen ik de moeder van Issam mij hoorde roepen. Ik liep naar beneden en kreeg de shock van mijn leven. Ik zag de mooiste ogen van allemaal. ik kreeg tranen in mijn ogen. Het was Issam omg. Ik ging naar hem toe en knuffelde hem, en inplaats van dat hij mij wegduwde knuffelde hij me juist terug. Hij vroeg of ik weer meeging terug naar huis maar ik wist het niet...

Hey lieve mensen. Hier dus en nieuwe deel niet veel maar ik beloof dat de volgende deel wat groter wordt. ❤️

Als ik haar wasWhere stories live. Discover now