29

2.5K 151 35
                                    

Hij moest lachen we stonden op ik gaf Marouane nog een knuffel, terwijl ik hem een knuffel gaf keek ik recht in de ogen van...

Faudel??!!
Hij kwam op me afstormen en duwde Redouan aan de kant.
"Eey flikker als je nog 1 keer aan haar zit ga je zien wat ik met jou ga doen." Hij wou hem een klap geven, maar ik was hem voor. "Faudel waar ben je mee bezig?"
"Wat doe je hier met deze jongen, ben je hoer ofzo dat je met elke jonge chilt ben je gek geworden?'' ''Faudel waar ben je mee bezig dit is gewoon een goede vriend van mij!'' Hij keek mij boos aan en zei nog dat ik moest oppassen en liep weg. ''Waar slaat dit nu weer op?'' ''Lena het maakt niet uit kan gebeuren...'' ''Kan gebeuren ben je helemaal gek geworden ofzo, dit slaat echt nergens op.'' ''Lena rustig, kom dan gaan we naar huis dat is beter.'' Ik had echt geen zin om naar huis te gaan dus vroeg maar aan Marouane of ik met hem mee mocht gaan en hij stemde in. We gingen eerst nog langs zijn tante om nog eten te halen, wat een dikzak is Marouane. Toen we voor de deur stonden zei Marouane dat ik even voor de deur moest wachten anders ging zijn familie raar denken ik vond het goed. Hij ging naar binnen en ik wachtte voor de deur totdat een vrouw naar mij toe kwam. ''Kan ik je ergens meehelpen?'' Oke ik wist niet wat ik moest zeggen dus zei maar dat ik op Marouane wachtte. De vrouw keek me aan en begon opeens te schreeuwen je weet wel dat ene wat vrouwen doen op een bruiloft met hun hand boven hun mond en dan schreeuwen YOEYOEYY... Er kwamen nog meer vrouwen voor de deur staan en keken mij eerst aan en daarna begonnen ze ook te yoeyoen. Redouan kwam en keek hun raar aan. de vrouw keek hem aan en zei tegen dat dat ze niet wist dat hij een vriendin had. Ik snapte het nu pas ze dachten dus dat ik het vriendinnetje van Marouane was. ''Dit is gewoon een goede vriendin van mij meer niet.'' ''Als jij dat zo zeker weet, ze is wel een mooi meisje hoor Masha'allah!!" Ik moest ervan lachen. En de vrouw die duidelijk zijn tante bleek te zijn keek me aan met een glimlach en ik glimlachte terug. Marouane zei dat we gingen en we liepen naar de auto
"Leuke tante heb jij hoor!" Ik moest lachen.
"Bedankt hoor, ze is ook wel echt een schatje net een tweede moeder voor mij." Hij keek me aan met een glimlach en ik lachte terug. Toen we bij zijn huis aankwamen ging hij eten en at ik met hem mee had nog best wel honger. Toen we klaar waren vroeg hij of we een rondje gingen lopen voor wat frisse lucht. Ik stemde in en we liepen naar buiten. Onderweg keken er opeens meisjes ik voelde me echt aangekeken. Hij pakte mijn hand vast en ze keken weg, ik voelde me wel raar toen hij opeens mijn hand pakte, maar ik zei er maar niks van.
"Lena?"
"Ja, wat is er Marouane!"
"Je vind het toch niet erg als ik je hand vast pak?" We stopte met lopen en keken nu recht in elkaars ogen.
"Nee niet zo erg." Hij kwam dichterbijer.
"En als ik dit doe?" Hij streelde over mijn wang. Ik wist niet wat ik moest doen ik schrok er een beetje van. Lena je hebt een man, zei een stemmetje in mijn hoofd maar ik luisterde er niet naar.
Het was even stil en toen zei hij weer.
"En dit?" Hij kwam heel dichtbij, te dichtbij zelfs. Ik raakte een beetje in paniek maar liet er niets van merken. Hij pakte mijn kin en ik voelde zijn lippen op die van mij. Het voelde zo wauw, maar ondertussen ook zo haram. Lena je heb een man!! Ik schrok ervan en duwde hem weg.
"Sorry hoor Marouane ik kan dit echt niet doen ik heb een man dat weet je toch?"
"Lena hij geeft niks om jou hij slaat je en geeft je niet de liefde die je verdient!! Lena kom bij mij wonen dan kunnen we samen een nieuwe leven beginnen." Hij pakte mijn hand maar ik trok mijn hand weg.
"Kun je me alsjeblieft naar huis naar brengen ik heb geen zin meer." Ik zag aan hem dag hij teleur gesteld was, hij is wel altijd lief maar ik kan dit echt niet doen. Ik voel me echt schuldig tegenover Issam. Onderweg naar huis zeiden we niks en in de auto ook niet. Toen we voor de deur waren zei hij mij nog gedag maar ik zei maar beter niks.
Toen ik voor de deur stond durfde ik niet naar binnen te gaan omdat ik me zo schuldig voelde. Ik maakte uiteindelijk toch maar de deur open.
"Issam ben je thuis!!!" Geen antwoord hij zou nu toch wel thuis moeten zijn...
Ik riep het weer, weer geen antwoord. Ik liep naar boven en liep de kamer binnen ik wou mijn pyjama aan doen totdat ik Issam aan trof in zijn onderbroek. Hij was zo te zien bezig met zijn broek aan te doen, het zag er echt verdacht uit. Maar ik zei maar niks. Ik deed mijn pyjama aan en ging naar beneden tv kijken. Ik pakte nog chips en wou het eten totdat Issam naast mij kwam zitten.
"Waar was je vandaag?"
"In de Mac!" Ik wou net mijn hand in de chips zak stoppen, maar hij was mij voor. "Issam wat ga je eten van mijn lekkere chips pak maar een eigen zak." Hij keek mij Serieus aan en ik ging lekker mijn chips eten. Ik zag aan hem dat hij zehma boos was. Jeh gozer hij is echt kinderachtig. Ik had geen zin meer en gooide de chips zak op zijn hoofd en liep naar boven.

Ik werd wakker en keek naast mij die stinkdier heeft niet naast mij geslapen. Waar is hij nu weer. Ik liep naar beneden want ik had zin in chocola totdat ik mijn dikzak zag liggen op de bank. Hij sliep op de bank met de chips. Hij is vast zeker in slaap gevallen. Ik maakte hem wakker en zei tegen hem dat het beter was om boven te slapen hij knikte en liep naar boven.
Ik pakte mijn chocola en keek weer tv en ging daarna weer slapen. Ik werd wakker doordat ik iets hoorde. Ik keek naast me en Issam lag er weer niet. Ik liep jaar beneden en zag hem liggen op de grond.
"Issam?.... ISSAAMMM?!!" Ik rende naar beneden en ik keek naar Issam of hij nog adem haalde.
"BOEE!!" Ik schrok me dood.
"ISSAM WAAROM DOE JE DAT JE HEBT ME LATEN SCHRIKKEN FLIKKER!" Hij moest lachen en zei dat hij ook van mij hield de ochtend ging zoals gewoonlijk.

Ik had me omgekleed en al totdat Issam mij riep.
"Hier Lena wat geld, ga wat leuks doen voor jezelf. Maak er een leuke dag van. Ik wil vandaag even alleen zijn na al dat gewerk." Ik begreep hem en pakte de autosleutels en ging weg.
Leuk hoor ik had echt geen zin om vandaag alleen te zijn dus keek ik even tussen mijn contacten: Faudel die kan ik niet bellen want hij is zo boos op mij. Redouan ik weet niet of dat een goed idee is... Meer mensen heb ik niet in mijn contacten dus besloot maar om Marouane te bellen. Ik hoorde aan zijn stem dat hij net wakker was. Hij had wel zin om iets 'leuks' te doen met mij dus wachtte ik maar in mijn auto totdat hij klaar was.
Ik zag hem aanlopen vanaf een eindje. Ik toeterde met mijn auto, zodat hij wist dat ik het was. Hij kwam instappen en groette mij ik groette terug. We gingen naar een park en kletste daar veel het waas bijna avond en we liepen weer terug naar de auto, maar hij moest nog boodschap doen en de AH was hier om de hoek dus ja waarom ook niet. We hadden boodschappen gedaan en ik bracht hem naar huis. Voordat hij uitstapte vroeg hij nog iets.
"Hey Lena je moet echt weten dat ik veel om je geef." Ik pakte mijn hand "en dat ik er altijd voor je zal zijn, ookal heb je ruzie met die gozer je kan altijd naar me toe komen.." Hij kwam dichtbij "en ik hou van jou Lena!" Dit keer kuste hij mij niet maar ik hem, ik kon het echt niet laten. Het voelde zo goed! Ik maakte mezelf los van hem en hij zei me gedag met een knipoog. Ik voelde dat ik bloosde hij had zijn boodschappen gepakt en ik reed weg.
Thuis aangekomen zag ik dat het donker was binnen, dus ik neemde aan dat Issam er niet was dus ging ik naar boven. Ik wou mijn pyjama aan doen. Ik deed de deur open en kreeg de shock van mijn leven. Issam met een andere vrouw in bed! Mijn hart brak in duizend stukken.

Hier weer een nieuwe deeltje omdat ik er zin in had en toch niks meer te doen heb. Sommige mensen zeiden dat het een beetje saai was. Nou het wordt nog veel spannender!!! Wat denken jullie dat Lena gaat doen?
Ik hou van jullie!! ❤️

Als ik haar wasWhere stories live. Discover now