30

2.5K 153 30
                                    

Thuis aangekomen zag ik dat het donker was binnen, dus ik neemde aan dat Issam er niet was dus ging ik naar boven. Ik wou mijn pyjama aan doen. Ik deed de deur open en kreeg de shock van mijn leven. Issam met een andere vrouw in bed! Mijn hart brak in duizend stukken.

"Lena het is niet wat het lijkt!" Ik kreeg tranen in mijn ogen hoe kon hij!! Ik kon me niet verroeren omdat ik zo in shock was. Ik keek heel goed en zag toen die blonde vrouw waarvan ik de naam was vergeten, (ik ben de naam serieus vergeten) die vrouw die met hem ging samen werken ofzo. Zeker samenwerken in bed vieze flikker.  Ik liep naar binnen en pakte de vrouw bij haar haren en liet haar al de hoeken van de kamer zien vieze slet. Ik gooide haar op de grond en sloeg haar helemaal in elkaar ik zag gewoon zwart voor mijn ogen. Ik werd door Issam wakker uit mijn gedachten. Ik keek naar de vrouw, shit man heb ik dit allemaal gedaan!! Ze zat helemaal onder de blauwe plekken en bloed naakt op de grond. Moet ze maar niet met Issam naar bed gaan.
"Wollah Issam vieze flikker jij gaat nog zien." Ik schopte hem met al mijn kracht in zijn ballen, hij viel op de grond van de pijn. Ik vond dit echt grappig man ik moest lachen. "Wat lach je lach je nou er ligt hier een vrouw half dood op de grond!!" Zei Issam.
"T is jou 'hoertje' of niet dan!"
Ik pakte al mijn spullen en deed die in een grootte weekend tas..
"Waar ga je naartoe?"
"Ergens waar jij er niet bent, en denk maar niet dat ik terug kom." Ik gooide de huissleutels naar zijn hoofd en ging weg. Ik hoorde Issam nog vloeken en schreeuwen tegen die vrouw. Maar dat boeide me dus echt niet vieze bitch. Ik liep naar mij auto. Waar zou ik naartoe gaan? Na lang nagedacht te hebben had ik maar besloten om naar Faudel te gaan, omdat ik niet meer precies wist waar Redouan woonde. Voor de deur twijfelde ik of ik wel moest aanbellen maar deed het gewoon. Het duurde niet lang of Faudel deed de deur open. Fuck dit voelde echt ongemakkelijk.
"Wat doe je hier?" Was het eerste wat hij vroeg.
"Faudel mag in naar binnenkomen?"
"Waar is je vriendje dan?"
"Faudel doe niet zo kinderachtig en laat me alsjeblieft naar binnen!"
Hij liet me uiteindelijk toch maar naar binnen. "Wat is er nou zo dringend?"
Ik vertelde hem het hele verhaal en hij was boos!
"Die vieze flikker is gewoon vreemd gegaan. Heb je hem niet genoeg liefde gegeven ofzo?"
What the fuck!! Ik keek hem serieus aan.
"Grapje Lena, kan je niet tegen een grapje ofzo? Maar dit keer wel even serieus. Je bent dikker geworden." Ik moest lachen en sloeg op zijn borst. Omg volgens mij had hij getraind, want ik voelde blokjes!! "Je bent niet alleen dikker maar ook sterker man." Ik moest lachen.
"Je maakt me altijd weer laten lachen." Hij moest ook lachen omg die lach had ik gemist. Ik wilde hem echt knuffelen maar ik hield me in.
"Maar wie is die gozer met wie je zat in de mac?"
"Kunnen we het daar over hebben ik wil slapen!"
"Wow ik dacht dat je alleen maar wou praten ik wist niet dat je hier wilde slapen."
"Niet alleen slapen Faudel ik ga echt niet terug naar Issam."
"Dat weet ik toch Lena je hebt zeker niet alles meegenomen? Nee dus, ik haal de rest morgen wel op en laat die flikker zien wat er gebeurt als je aan mijn beste vriendin/zusje komt." Ik lachte naar hem, maar voelde me echt friendzoned. Maar ja als hij die gevoelens niet voor mij heeft die ik nog een beetje voor hem heb kan ik er niks aan doen. Ik ging naar boven naar mijn oude kamer. Ik deed de deur open en alles zat precies op dezelfde plek het was zelfs mooier en schoner. Er zaten allemaal foto's van ons samen op de muur. Ik was zo blij geworden Faudel had me dag een beetje weer goed gemaakt. Ik poetste mijn tanden en deed mijn pyjama aan ging maar slapen.

De volgende dag was ik wakker en liep naar beneden ik zag dat het ontbijtje al klaar was gemaakt en zag ook dat Faudel weg was. Volgens mij is hij mijn spullen gaan halen. Zo lief, ik hoop dat we weer normaal tegen elkaar kunnen doen. Ik ging nog even Redouan bellen om te zeggen wat er was gebeurt. Hij stelde me gerust en zei dat het goed kwam. Ik had hem ook verteld dat ik bij Faudel was eerst was hij boos maar hij begreep her uiteindelijk. Ik had hem de adres gegeven van Faudel. Hij zei nog dat ik snel moest langskomen en we zeiden elkaar gedag en hingen op. Ik vond het fijn om zijn stem te horen. Als ik zijn stem hoorde voelde ik me altijd zo veilig.
Toen ik klaar was ruimde ik op ik wou het huis opruimen maar die was al schoon hoe kan dat? Ik was helemaal vergeten dat hij een vriendin had. Ik voelde me schuldig ik moest hier weg naar iemand anders! Ik pakte al mijn spullen bij elkaar. Ik ga het hier wel missen ook al was ik hier nog niet eens 1 hele dag. Als ik dit eerder had geweten was ik hier niet eens naartoe gegaan! Ik wou naar beneden gaan met mijn spullen totdat ik de slot hoorde dat zal wel Faudel zijn.
Ik liep naar beneden.
Dit is geen Faudel het waren 3 grote mannen what the fuck. Ik wou weer naar boven rennen maar ze hadden me al gepakt 1 van hen zij. Eey volgens mij is dag die hoer. "Hoerr!!" Dus dat denkt Faudel van mij dit pikte ik niet. Ik rende naar de keuken en pakte een mes.
"Wie noem je hier hoer?"
"Pak haar dan eh izan!!" Hij wou mij pakken maar ik rende weg. 1 van de andere mannen had mij te pakken. Ik was zo hysteries bezig dat ik niet door had dat ik 1 van hun had dood gestoken. Ik draaide me om en zag de man op de grond naar lucht happen. De mes zat nog in zijn boven lichaam zou ik het pakken, misschien doet het dan minder pijn. Ik pakte het uit zijn lichaam en de andere gozer riep dat ik helemaal gek geworden was. Ik zwaaide express nog met de mes om hun bang te maken, maar inplaats van dat ze weg rende pakte ze allebei een pistool die ze op mij richten. Oke wat moest ik nu doen.
"Laat de mes vallen of je gaat eraan." Ik liet de mes vallen en keek braaf naar de grote mannen.
"En je loopt nu rustig..." Voordat hij zijn zin kon afmaken hoorde we 2 knallen. Alles ging zo snel en toen lagen er 3 grote mannen op de grond. Ik keek in de verte en zag niet goed wie het was. Diegene kwam nog dichterbijer en toen zag ik pas wie het was...

Hier een nieuwe deel voor jullie omdat ik van jullie hou!!!  Volgende keer ga ik proberen om een langere deel te schrijven, sorryy!!❤️

Als ik haar wasМесто, где живут истории. Откройте их для себя