Bölüm 21 ~ Olma.

8.5K 672 104
                                    

MULTİMEDİAYI TAM DEDİĞİM YERDE AÇINIZ LÜTFEN.

Lalin başını iki yana sallayıp yavaşça Barlas'a doğru kaldırdı. Gözleri gözlerindeydi ama bir o kadar da uzaktaydı sanki. Öfkesi yakınlaşmasına engel oluyor, aşkı bir adım atabilmek için çabalıyordu.

"Evime o şeyleri sen bıraktın değil mi! En başından beri benimle oynuyordun."

Barlas ciddiyetini takınarak biraz daha yaklaştı.

"Oyun yok Mahperi."

"Bana Mahperi deme!"

Barlas alnını yavaşça genç kızın alnına değdirdiğinde Lalib ateşe değmiş gibi Barlas'ı itti.

"Ne bildiğin ya da ne kadarını bildiğin umurumda bile değil tamam mı! Benimle oyun oynamandan sıkıldım."

Genç kız kapıyı açıp hızla dışarı attı kendini. Kapıyı çarpıp çantasından çıkarttığı parayı Barlas'ın sekreterine uzattı.

"Bunu patronuna ilet."

Sekreterin 'ama, ama, ama' diye arkasından seslenmesine aldırmadan yoluna devam etti genç kız. Sinirini yatıştıramıyordu. Asansörlerin olduğu kısma gelince düğmeye basıp bekledi. Asansörün kapısının açılması ile Erdem'le yüzyüze geldi.

"Lalin, sonunda Mavi göze kavuştun demek..."

Genç kız sinirli bir şekilde ateş eden gözlerle Erdem'e bakıp asansöre girdi. Erdem de ne olduğunu anlamaya çalışan gözlerle genç kıza bakıyordu. Asansörün kapısı kapanırken Barlas koşar adım asansörlerin olduğu kısma geldi ama kapı çoktan kapanmıştı.

Genç adam gergin bir tavırla elinde bir deste parayla öylece kalakalmıştı. Erdem durumu anlayamayınca yavaş adımlarla arkadaşının yanına geldi.

"Hayırdır? Kız gözleriyle öldürdü az önce beni..."

Barlas sıkıntılı bir nefes aldı.

"Çok inatçı..."

Erdem gülerek bu küçük aşk oyununu izledi ve arkadaşının sırtını sıvazlayarak onu ofise doğru sürükledi. Eninde sonunda tekrar karşılaşacaklardı...

Lalin sinirli ve bir o kadar da dalgındı. Az önce kalbi deli gibi çarpmıştı hem de Barlas denen o herif dibindeyken. Daha önce hiç böyle olmamıştı diye düşündü genç kız... Hiç böylesine hızlı atmamıştı. Ne yapacağını bilmeyen genç kız direksiyonu tanıdık bir yere doğru çevirdi. İhtiyacı olan bir şeye...

O geceyi geçirdiği barın hemen önünde arabayı müsait bir yere park edip sinirli bir şekilde hızla arabadan indi. Henüz saat havanın kararmasına bile müsade etmemişti oysa ki... Genç kız yine de bunu umursamadan içeri girdi. Hesap sormaya geldiği gün ki gibi içeri sokmamaya çalışan bir adet korumayla karşılaşsa da bu sefer daha hızlı alt etti adamı. İçeri girdiğinde çalışanlar temizlik yapıyordu. Önüne gelen bir çocuğu durdurdu.

"Barmen ne zaman gelir acaba?"

Genç adam elinde ki kocaman kutuyu bırakmadan bıkkın bir şekilde kolunda ki saate baktı.

Geceyarısı KaçamağıWhere stories live. Discover now