34. Den glade slutten.

2.1K 95 64
                                    

Wendy's pov

Jeg gispet sjokkert å så ned på kaden. Han var kjempe nervøs, jeg kjenner det ansiktet alt for godt. Jeg kjente tårene presse på. Neii, nå greide jeg ikke mer. En hel foss med gledestårer rant ned kinnene mine. Jeg slang meg smilende som en tulling rundt kaden. Jeg lukket sakte øynene å sniffet inn lukten av den fantastiske parfymen hans. Han reiste seg sakte opp, mens han gikk ut av klemmen, han så forelsket på meg, å holdt hendene mine i hans. Det er bare der jeg er nå, hvor jeg føler meg trygg. I armene til kaden.

"Så? Blir det ja?" Sa kaden mens han smilte det nervøse smilet sitt igjen. Jeg nikket kjapt før jeg tørket tårene mine. "Sånn, nå kan jeg aldri mer bekymre meg over at noen tar vekk prinsessa mi fra meg. Aldri mer igjen!" Sa kaden mens han tok ringen ut av boksen, å satte den på fingeren min. Jeg så sakte opp på kaden, mens jeg så sjokkert ned på den vakre ringen. "Kaden?! Hvor masse har du brukt på meg?! Du må ha brukt minst 100 000 kr på meg, for ringen, for ALT sammen." Sa jeg mens jeg så på han. Kaden begynte å le før han sukket. "åhh, kjære deg. Penger betyr faen meg ingenting så lenge jeg jeg bruker dem opp på deg" sa kaden hest mens han dro meg inntil han. Jeg smilte ved tanken på at endelig er kaden min, endelig er mr. Badboy min.

"Jeg elsker deg wendy, å daten er enda ikke slutt. Jeg skal ta deg med til hotell som ikke er så langt unna, å den er heftig" sa kaden mens han gliste. Jeg så sjokkert opp på han, før jeg gispet. Hæ?! Wtf?! Han slutter aldri å overraske meg, å hvor mange kr har den gutten brukt egentlig?!?

Jeg fikk ikke fram et eneste ord. Vi sto bare å så på hverandre. Jeg ristet kjapt på hodet. "Neii nei nei. Seriøst kaden?!" Sa jeg mens jeg klødde meg på hodet. Han lo kort, før han nikket. "Hø? Hæ? Hva? Hva med foreldrene mine? Å hvor lenge skal vi være der? Pluss jeg har ikke med meg klær." Sa jeg stresset å pekte ned på kjolen min. Kaden så lenge på meg, før han tok opp en rosa bagg som så prikk lik ut som min. Ehm? Vent nå litt. Det der er MIN bagg. Jeg mærka ikke at den var her...

"Ehm? Er det der min?" Sa jeg å pekte på baggen som kaden holdt opp. "Yepp, moren din har pakket klær til deg, hun visste alt om det her, om at jeg skulle fri, og det med daten og hotellet." Sa kaden å smilte stolt over at han hadde greid å gjøre alt det. Jeg var stille for et øyeblikk. Visste mamma alt det fra før av? At han skulle fri? Og daten? Ehh, nå går egentlig alt i surr for meg. Jeg bare sto der å tenkte gjennom det her en gang til

"Wendyyy, jeg blir snart lei av å stå her. Kom igjen'a jeg vil tilbringe tida mi med deg" klagde kaden mens han veivet med armene. "greit da, skal vi gå nå?" Sa jeg å smilte. Jeg bestemte meg for å snakke om det med mamma når jeg kom hjem, å bruke tida mi med kaden.  Kaden pustet lettet ut før han slapp ned baggen på gulvet. "Vi skal dra nå ja, å vi skal være der i 1 og en halv dag, å vis du lurer, du trenger ikke å si det til sabrina. Hun vet det, jeg sa det. Hehehe, sorry, jeg ble alt for nysgjerrig. Å moren min vet det, å faren å broren din." Sa kaden mens han smilte stolt, igjen. "Tusentakk kaden, jeg aner ikke hva jeg skal si. Jeg vet at tusen takk ikke er nok, men, Tusen takk, serriøst." Sa jeg å klemte han hardt. "Så lenge jeg kan høre den vakre stemmen din hver dag, så er det mer enn nok" sa kaden mens han klemte meg hardt tilbake.

"Soo, lets go!" Sa kaden å gikk ut av huset med baggen min og meg hakk i hel. Kaden låste døra, mens han puttet nøkkelen i lomma. Vi begynte å gå til der hvor bilen var parkert. Mens vi gikk kjente jeg at kadens hånd berørte min. Jeg så smilende ned på hendene våres mens jeg så opp på kaden. Omg, alt var perfekt med den fyren, ikke en eneste feil. Ughh, han bruker ikke sminke en gang. Å han er så fucking perfekt. "Aww, wendy er forelska i mr. Badboy" sa kaden å så søtt på meg, mens han tok opp armen sin å strammet, så... Jeg greier ikke å si det. Så, så armmusklene hans syntes. Igjen, hjertet mitt stoppa, å de rundt meg måtte gi meg et minutt til å takle det her.
"Du mener mr. Softie" sa jeg å gliste. Etter at jeg hadde takla det han nettopp viste. Han himlet søtt med øynene, før han kjapt kysset meg på kinnet mens vi gikk til bilen. Nå nærmet vi oss parkeringsplassen.

101% badboyWhere stories live. Discover now