32. Sabrina? Er du der?!

1.7K 74 38
                                    

Bilde: henry.
(ÅHH FAEN HAN ER HOT, HOD BLESS HIM.)

Wendy's pov

"HVA FAEN?!?!" Skrek henry å så strengt på meg. Mamma tok han litt på skulderen for å roe han litt ned. Jeg å kaden sto ved siden av hverandre å ventet på foreldrene våres sitt svar. Vi var innmari stresset for hva de kommer til å si, men vi måtte bare takle det.

"Slapp av, ikke vær redde. Så lenge det er ekte kjærlighet, så er det greit for meg! Tipper også at det er greit for herr å fru benson" sa leonora å så litt opp på pappa å mamma. Mamma nikket før hun smilte varmt mot meg å kaden. Pappa nikket han også å så på meg. Jeg så sjokkert på kaden, før han begynte å smile mot meg. Jeg skulle til å si noe, før kaden trakk meg inn i en svær bamseklem. Rett foran foreldrene våres + henry. "Jeg elsker deg wendy" mumlet han svakt i håret mitt. Jeg smilte svakt mens jeg lukket øynene, jeg bryr meg ikke om de står der, rett foran oss å ser på, men jeg elsker den fyren så mye, at jeg aldri vil slippe.

"Awww, dere er jo bare så skjønne!" Sa mamma å aww'et mens hun så søtt på oss. Kaden trakk seg rolig unna, før han flettet hendene våres sammen. Leonora å pappa nikket seg enig, mens de smilte. Jeg kikket fort opp på henry, som bare sto der å så illsint mot kaden. Mamma la fort merke til det. "Ehh, unskyld meg, jeg må bare fikse det" sa mamma pinlig, før hun hintet til henry. Leonora skjønte det fort, å nikket.

"Ja, men da for vi gå! Vi har veldig mye vi må gjøre idag." Sa mamma å reiste seg opp. Vi satt i stua dems, å drakk kaffe å te, med kjeks. Det var utrolig koselig, fordi gjett hvem jeg satt på fanget til? Jo nemlig kadeeen. Hvert eneste sekund, fikk jeg små gnister, hendene våres var fortsatt klistret sammen. "Jaa, det er greit det! Men dere må love meg å komme på besøk snart!" Sa leonora før hun reiste seg opp. "Ja! Det skal vi, å tusen hjertelig takk for at du passet på wendy, håper hun ikke har plaget dere!" Sa pappa å så strengt på meg. Leonora begynte å le. "Neida!! Det var så hyggelig så" sa hun å så mot meg. Jeg smilte søtt tilbake.

"Hade da! Å tusen takk igjen!" Sa mamma før, jeg pappa å mamma åpna døra å skulle til å gå. Henry gikk hjem etter 'praten' mamma ga han, om det med meg å kaden, håper han aksepterer at vi er sammen nå.
Jeg skulle til å gå, før kaden tok tak i armen min, å dro meg mot han. Mamma la merke til det, men hun skjønte det, å pekte bare mot huset vårt, som et tegn på at de skulle gå hjem. Jeg nikket før jeg snudde meg mot kaden. "Hva vil du?" Sa jeg å la hodet på skakke. "Du må være klar idag, klokka 7. Da kommer jeg å henter deg" sa han, nesten hviska. Jeg hev et øyenbryn, som et tegn på hvor han skulle med meg. "Date englekid, date" sa han mens han gliste. Jeg gispet sjokkert, samtidig glad før jeg hoppet opp på han, så beina mine var rundt magen hans. Jeg smilte stort før han presset leppene hans på leppene mine. Å som vanlig ble jeg forelsket i han, igjen.

"Ses senere søta mi" sa kaden mens han klemte meg. Jeg smilte til han før jeg nikket. Han gikk inn til seg selv. Å det samme gjorde jeg. Jeg begynte å tenke på sabrina. FAEN!! Jeg glemte avtalen!!! Sørennnn.
Tenkte jeg å klasket håndflaten min på panna. Jeg tok fort opp mobilen min, før jeg begynte å skrive til henne.

"Jeg beklager sabrina!! Jeg glemte avtalen! Unnskyld, sorry! Å jeg kan ikke møte deg idag, fordi jeg skal tilbringe tid, å snakke med familien min. Å etter det skal jeg på date med kaden klokka 7. Det er utrolig mye! Så jeg tenkte bare jeg kunne si det her å nå." Skrev jeg, før jeg trykket send, å la mobilen i lomma igjen.

Jeg var hjemme nå, jeg å familien min skulle snakke om paris reisen dems. Jeg gledet meg til å få høre hva de hadde gjort. Jeg slang meg ned på sofaen, mens mamma la frem litt franske kaker hun hadde tatt med til meg. Jeg smilte stort, før jeg fikk vann i munnen. "Det er bare å forsyne seg!" Sa mamma mens hun satte seg ved siden av pappa. Jeg strakk fort armen min til fatet, å tok opp en kake, som så sååå god ut. Jeg så forelsket på kaka, før jeg stappet den i munnen min å nøyt den.

"Også reiset vi tilbake til norge, å så at god jenta vår hadde fått seg en kjekk ung mann" sa mamma å gliste, når hun var ferdig med å fortelle hva de hadde gjort i paris. Jeg rødmet fort før jeg så opp på henry. Jeg gispet sjokkert når jeg så at han smilte mot meg. Hø? Er det greit for han nå?! Som om han kunne lese tanker, svarte han meg. "Vis du lurer wendy, så går det greit. Jeg har troa på at han ikke drar deg inn i noe faenskap. Å uansett passet han på deg når du lå i koma, å det er jeg sykt takknemlig for" sa henry å smilte. "Åhh!! Tusen takk!!" Sa jeg, å kjente at 100 tonn ble lettet av Skulderene mine, jeg skulle til å spørre han om noe, før jeg hørte mobilen min ringe. "Unnskyld meg, jeg må bare ta denne!" Unnskyldte jeg meg å tok opp mobilen, før jeg gikk opp på rommet mitt. Jeg satt meg på sengen, mens jeg la telefonen på øret mitt. "Heii, wendy?" Sa sabrina. "Åhh, hei!" Sa jeg å smilte, selvom jeg visste at hun ikke kunne se meg. "Går det bra med deg? Har du vondt noe sted?" Sa sabrina overbeskyttende før den bekymrede stemmen hennes dukket opp. Jeg begynte å le. "Neida, sab det går bra, ikke tenk på det!" Sa jeg å smilte. "Okay da, åssen går det med kaden å deg? DERE ER GOALS JENTE!!" Sa sabrina å skrek det siste. Nå begynte jeg å tenke på daten idag, jeg gleder meg utrolig mye. "Aww, takker bitch. Vi skal på date idag" sa jeg kikket på klokka som hang på veggen, den viste kvart over 4, så jeg hadde god tid. "OMGGG, heldig ass. Men, hva var det du skulle si meg" sa sabrina. Jeg kjente at bekymringen begynte å komme stigende frem. "Ehh, det er bare det at. Uhm, jeg møtte luca på mccern når jeg skulle hjem fra sykehuset, å da spurte jeg han om han likte deg, å da sa han... Ehm, at han var homo" stammet jeg lavt frem. Det ble helt stille, dønn stille. "Eh? Sabrina? Er du der??! SABRINA?!?!" Skrek jeg bekymret.
-----------------------------
Wihu, 2 deler igjen av 101% badboy.
Vote å kommenter
Å tusen takk for alle de herlige "jaaa" ene jeg fikk, når jeg spurte dere om hvem som skulle lese den andre historien min. Jeg ble bare såååååå glad!!
Å TUSEN TAKK FOR 10 000+ LESERE! VISSTE IKKE AT JEG KOMMER TIL Å KOMME SÅ LANGT. OMG TAKK!
Okay, vote som bare det nåå!
~ iamgoals

101% badboyWhere stories live. Discover now