12. Oversminka panda hore

1.7K 70 8
                                    

Bilde: kjolen til wendy.

Wendy's pov

"LUCA OG KADEN KOMMER PÅ FESTEN, HEICEKSEINSYLBEIF" nesten skrek sabrina av glede. "Haha, okay, no big deal!" Sa jeg så rolig som det går an. "Ughh, det er at jeg kan prøve meg på luca, mens du kan prøve deg på kaden" sa sabrina å gliste. "Åhh fysøren sab, for 10000 gang, jeg liker ikke kaden!!" Sa jeg å veivet med armene. "Okaaay, tro hva du vil, men jeg tror dere kommer til å ha en skinnende fremtid" sa sabrina å sendte meg et lurt blikk, jeg bare himla med øynene å dro henne til mattetimen.

Etter skolen, også kjente som helvete, eller det er egentlig ikke så ille, men jeg liker den bare ikke. Såååå ja. Etter skolen var det endelig festen hos Danielle. Sabrina skulle bli med meg hjem å vi skulle pynte oss sammen.

"Sånn, nå har vi tatt på oss kjoler, på tide med sminke til wendy" sa hun å tok frem sminken hennes. "Du sab, jeg greier å gjøre det selv assa" sa jeg å smilte. "Uhm, vis du vil se ut som en panda med oversminka hore sminke. Så kan du godt gjøre det selv" sa hun å tok sminken. Jeg bare himla med øynene å gikk nærmere henne, sånn at hun skulle sminke meg.

Når vi var ferdige tok vi på oss skoene,  å gikk ned til kjøkkenet. Vi skrek på henry sånn at han skulle kjøre oss til festen. Han kom løpende ned å gispet når han fikk øye på sabrina, hun rødmet bare å gjemte seg. "Ughh, slutt med den flørtingen å kjør oss henry!!" Sa jeg å dro han med oss ut. "HADE MAMMA Å PAPPA!!" Skrek jeg inn. "Hade vennen, å jeg vil helst at du kommer hjem med jomfrudommen din." Sa mamma. HAHA, hva søren?!?! Syykt pinlig. Jeg lukka døra etter meg, å hørte henry å sab fnise av det som nettopp skjedde. Jeg bare himla med øynene å satte meg inn i bilen. Å henry begynte å kjøre.

"Hade, kos dere, men ikke kos dere altfor mye da" sa han å kjørte hjemover. Vi gikk inn døra å ble møtt av en smilende Danielle. "Så fint at dere kunne komme, det er bare å slippe seg løs" sa hun å gikk inn igjen. Fyyy søren!! Huset hennes var gigantisk. Ååhh herremin!!
"Uhm, hvor er du sabrina?" Mumla jeg å så meg rundt. Hun bare stakk av?! Ughh, jaja, sikkert for han luca fyren. Da får jeg vell klare meg alene da.

Jeg gikk å satte meg ned på en sofa, å så på andre bli berusa av alkoholen. Ikke snakk om at jeg skal drikke!! Hell nah! Ved siden av meg var det to som klinte, som nesten spiste hverandre opp. "Æsj, få dere et rom'a" sa jeg til dem, sorry det frista. "Harru hørt om privatliv eller" sa jenta, å himla med øynene, før de gikk til et annet sted. Sånn ja, endelig fred å ro.

Jeg merka plutselig at sofaen gikk litt nedover, det betyr at noen andre sitter på den. Jeg snudde meg å møtte noen nydelige brune øyner, med et liteee hint av grønt. Ingen andres øyner enn selveste badboy'en.
-----------------------------
Oh em gee, i neste kapittel er det såå drama at dere nesten sprekker!!
FJDKVWKDOCWBDKHWKXWOCWNDTK. Tuuuusentakk for 1000+ LESERE. OMG TAKK!!!
Lille juleaften idag! Wihuuu!!
Jeg tror ikke det kommer et kapittel før på fredag, siden det er juleaften imorgen. Så da har jeg nesten ikke tid til wattpad. Is it to late now to say Sorry?
~ iamgoals

101% badboyحيث تعيش القصص. اكتشف الآن