16. Vær klar imorgen klokka 7

1.7K 66 5
                                    

Wendy's pov

Jeg våkna av den kalde, men samtidig beroligende luften i ansiktet mitt. Det er lørdag, som betyr helg, yeeey wihuu.

Jeg reiste meg opp fra den myke å varme sengen min, å gikk til skapet for å finne meg noe å ha på. Det frista å gå ut en tur, så jeg gjør det jeg. Jeg trykka på "hjem" knappen på mobilen, å skjermen viste 11:02.
Jeg tok på meg en shorts, en topp, å en olajakke. Jeg børsta håret mitt, å lot det ligge fint nedover ryggen min. Jeg orka ikke sminke nå, så da ble det ikke noe av det.

Jeg gikk rolig ned trappen å inn til kjøkkenet, der jeg så mamma å pappa sitte å spise. "God morgen" sa jeg å tok meg et eple. "God morgen vennen" sa mamma å pappa på likt. "Er det greit om jeg går meg en tur?" Sa jeg å tok et stort bit av det saftige eplet. "Jaa, bare vær hjemme før middag!" Sa mamma å smilte. "Jada" sa jeg å gikk ut til gangen. "Forresten hvor er henry?" Ropte jeg til mamma. "Han er ute med noen venner" sa mamma tilbake.

På torsdag var det helt katastrofe, det med henry å kaden. Ughh, jeg har bare vært så nedenfor siden den dagen, å det siste jeg vil gjøre er å snakke med en av de to. Jeg tok på meg joggeskoene, å åpna døra. En kald men beroligende vind traff meg i ansiktet. Jeg begynte å gå litt innover mot en liten park i nærheten.

Nå var jeg framme, jeg skrudde av musikken jeg hadde hørt på når jeg kom hit. Å bare nøt utsikten ved å stirre mot en busk, jeg vet, jeg er kjempe normal! Not. Noen avbrøt tankene mine, ved å sette seg ved siden av meg. Jeg snudde meg fort for å se hvem det var. Å av 346379642792674258 mennesker, så måtte det være kaden! Ughh. Jeg himla med øynene å stønnet irritert mot han.

"Sorry englekid, men broren din starta hele fuckings greia" sa kaden å så på meg. Haa, badboyen sa faktisk sorry! Hajajahahaha. "Bare hysj du'a" sa jeg å så på busken igjen. Hendene hans ble dratt sakte men sikkert mot mine kalde henner. Jeg kikka ned på dem, å på en måte, fikk jeg en varm å deilig følelse ved å ha han så nær.

Jeg smilte smått mot hendene våres, men det gikk fort bort, når jeg huska hva han hadde gjort for noen dager siden. Jeg slapp hendene hans sakte, å reiste meg opp fra benken. "Uhm, jeg tror jeg må hjem jeg" unnskyldte jeg meg å begynte å gå.

"Vent da englekid" sa kaden å tok meg i armen. Jeg snudde meg å så han dypt i øynene hans. Nydelige som alltid. "Ehh, hva vil du kaden" sa jeg å sukket. "Jeg kan gjøre det bedre, jeg lover deg!" Sa kaden, å øynene hans viste et LITE plis-gi-meg-en-sjanse- blikk. Jeg himla med øynene mot han, men viste et tegn til at han kunne fortsette.

"Vær klar imorgen klokka 7, jeg henter deg da!" Sa han å smilte før han forsvant. Han etterlot meg som et stort spørsmål tegn. Ba han meg nettopp ut på date nå?!?! Jeg sto bare ute i parken å stirret på benken vi tidligere satt på.

Nei, jeg kan ikke. Wendy!! Han er en player, han er en badboy! Ikke fall for han, alle har advart deg! Plis wendy! Ikke fall for han!!

Jo, jo, jeg har allerede forelsket meg i byens player, å badboy. Hva søren skal jeg gjøre? Han ba meg ut på date, å det neste som er på lista til kaden er å få hjertet mitt brukket å totalt knust.
----------------------------
Jippi!!! 2400+ lesere på 101% badboy. Tusentakk ass.
Jeg har jævla skrivespærre!! Omg værste tingen ever!!
Helskdrlsrlsojaobsi idag er det nyttårsaften, OMG YESSSS!!
2016 here i come bby!
~ iamgoals

101% badboyWhere stories live. Discover now