3.Badboyen skvatt

2.8K 96 22
                                    

Bilde: herr coleman

Wendy's pov

Jeg å sabrina spiste lunsjen vår, den besto av GUGGE, bokstavelig talt. Etter den katastrofale lunsjen, gikk vi sammen inn til naturfags timen. Vi var nesten de siste, "åhnei, det er ikke 2 ledige plasser ved siden av hverandre, vi blir nødt til å skilles her wendy benson" sa cloe med et trist overdrevent utrykk. "Jaa, vi blir nok nødt til det, hade bby" svarte jeg med et trist overdrevent utrykk tilbake. Jeg kunne velge mellom å sitte ved siden av en gutt som satt like stille som en død kamel, å jeg tror ikke han kunne snakke heller, idk. eller en helt vanlig BADBOY, som også var han kaden fyren. Vi velger kaden fyren, vi får bare håpe på at han i det hele tatt snakker med meg da.

Jeg gikk sakte men bestemt til stolen ved siden av han, mange ga meg redde å rare utrykk, sikkert pga at jeg satte meg ved siden av mr. Badboy. Når jeg endelig satte meg ned, så kaden på meg med et tomt blikk, han så på meg altfor lenge for min del. Han snudde seg sakte rundt tilbake til stirringen sin ut av vinduet. Hvorfor stirra han? Stirring ække bra unge mann. Herr coleman kom inn i klasserommet. "God morgen elever, idag siden det er første skoledag, så vil jeg gjerne at dere skal bli litt bedre kjent med hverandre, så dere får 2 uker til å skrive en stil + tegne den som sitter ved siden av deg, det er bare å starte" sa herr coleman. Jeg kikket fort rundt på sabrina å så at hun allerede var i en dyyyp samtale med en annen jente i klassen.

Jeg sukket å snudde meg mot kaden. "Såå, kan jeg få litt fakta om deg kaden" sa jeg, jeg vet egt allerede hva svaret kommer til å bli, så hvorfor spurte jeg da? Uffameg. Kaden stirra på meg, IGJEN. Han snudde seg tilbake til vinduet sitt. Jeg stønnet irritert. "Kom igjen'a, jeg trenger bare ditt fulle navn, alder, bursdag, familie, interessene, å jobbgreier" ba jeg han. "Kaden waynes, 16 år, bursdag 5.mars. Familien består av morra mi, lillesøster 4 år. Interessene mine er fotball, tegning, og deg. Jeg jobber på starbucks. Fornøyd eller?" Sa han kort, å snudde seg tilbake til vinduet sitt.

Jeg rødma sykt når han sa "interessene mine er deg" oh em gee, smelt. VENT HVA?!?. Og hvor ble det av faren hans? Åhh, uff, nei. Jeg begynte å skrive ned alt han sa. "Uhm, kaden, nå må du gjøre det samme på meg" sa jeg forsiktig. Jeg hørte han sukke, men likevel snudde han seg å spurte meg om det samme jeg spurte han om. "Mitt fulle navn er Wendy lavey benson. Jeg er 16 år, har bursdag 8. oktober. Familien min består av pappa mamma, og en storebror, henry 18 år. Interessene mine er tegning og fotball. Og jeg jobber i en klesbutikk." Han skrev alt ned. etter at han var ferdig snudde han seg til vinduet sitt. Uhm, vi skulle jo liksom tegne hverandre også?! Jaja, jeg bryr meg ikke om han stryker, jeg vil iallfall ikke det.

Jeg begynte med å tegne håret å hodet, etter det så måtte jeg tegne øynene, men jeg måtte jo se på de også. "Kaden, kan du snu deg litt, jeg må tegne øynene dine" spurte jeg. "Ugh, fyfaen" hørte jeg han bare mumle, å deretter snudde han seg å gikk ut av klasserommet. Uhm, hva søren pizza feiler han?! Først så ble han så sur bare pga at jeg kom borti han, også det?! Jeg skjønner meg virkelig ikke på han assa. Jeg tenkte å gå til herr coleman for å se om jeg kunne bytte partner. "Herr coleman, kan jeg plis bytte partner, jeg er med kaden" sa jeg, i håp om å bytte partner. "Nei, jeg beklager wendy, du må lære deg å jobbe med ulike mennesker" sa han, UGHHH. "Okay da, men hva skal jeg gjøre nå, kaden bare stakk av" sa jeg til herr coleman. "Uhm, vi skal uansett avslutte nå, så det er ikke noe vits i å holde på med noe annet" sa han og snudde seg. jeg nikket å gikk tilbake til plassen min. "Okay elever, håper alle har fått seg litt mer fakta om partneren sin, å kanskje fått en ny venn" sa herr coleman. jajaja, sikkert, tenkte jeg.

Når det ringte inn, så måtte jeg være forever alone igjen, fordi sabrina skulle til tannlegen. Jeg gikk sakte ut av klasserommet, å ut til skogen, det eneste stedet jeg føler meg fri. Når jeg gikk litt lenger inn, så så jeg et bakhode dukke opp, svart hår, med et lite glimt av brunt. Kaden. Akkurat nå tenkte jeg at han kunne holde meg med selskap siden sabrina ikke er her. Sukk. Jeg gikk sakte men bestemt mot kaden. Når jeg var framme, satte jeg meg ved siden av kaden på en slitt benk. "Eyyo" sa jeg. jeg så at kaden skvatt litt. HAHA, man skulle ikke tro at en badboy skulle skvette av det. OMG, DAGENS VITS. "Deg igjen, hva vil du?" Sa han like tomt som alltid. "Jeg bare lurte på om du ville holde meg med selskap + hvorfor du bare stakk av i naturfagstimen" sa jeg, i håp om at han skulle svare.
Nå snudde han seg mot meg. "Næh, det var ingenting spesielt ass, orka bare ikke no mer naturfag, det var nok coleman for idag" sa han, med en kort latter på slutten. "Haha, ja, enig asf. Han tror at han er sykt smart. Han er like smart som ræva mi da" sa jeg etterfulgt av en kort latter. Han lo han også, sykt tørr humor.  jeg så han snu seg mot skolen igjen. "Jeg må gå nå englekid" sa han, ohlala, nytt kallenavn, i dont like it, i love it love it love it, ohoh. han snudde seg tilbake mot meg, å de nydelige grønnbrune øynene hadde et liteee, å da mener jeg bitte lite medfølelse i seg, før han bare dro avgårde. Vent, WTF?!? Sa jeg nydelige grønnbrune øyner?!?! Jeg tulla da, tror jeg?
--------------------------------
Eyyo babes!! Nå leder dylan o'brian som rollen til kaden waynes😍 herr coleman er sykt bae, sant?
I neste kapittel får du endelig se en collage av alle som er med hittil nå, det kommer fler assa, men det tar litt lenger tid.
Dette kapitelet var helt ræva, just saying.
Har dere merka at wendy ikke har gått hjem fra 1 skoledag enda? Hahahah, men i neste kapitel så går hun hjem, Å DA ER DET MYEEEE MER SPENNING Å DRAMA, ohfyy, gled dere!!!
~ iamgoals

101% badboyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin